vairass Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Παλικάρια μια ερώτηση... Εχω βάλει μέσα για αγορά του game pass την κάρτα μου, όχι πιστωτική, αν τα διαγράψω όλα από το μηχάνημα σβήνεται κ η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberMarco Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 19 minutes ago, vairass said: Παλικάρια μια ερώτηση... Εχω βάλει μέσα για αγορά του game pass την κάρτα μου, όχι πιστωτική, αν τα διαγράψω όλα από το μηχάνημα σβήνεται κ η κάρτα; Αν εννοείς reset/format την κονσολα μόνο όχι, πρέπει να βγάλεις την κάρτα από το Microsoft account, είτε μέσω τις ρυθμίσεις της κονσόλας είτε μέσω του site 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε Θυμιστε λίγο. Αν εχεις ηδη συνδρομή το δωδεκαμηνο το κανει 6μηνο ultimate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ποιο οικονομικο μεχρι τωρα ειναι η τριμηνη συνδρομη game pass που την ειχε το cdkeys στα 8 και κατι ψιλα(τωρα την ειχε στα 9,29) αν εχεις ηδη ultimate και θες να την επεκτεινεις,επισης στακαρουν οποτε βγαινει ο χρονος ultimate απο 48 εως 56 τωρα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Που είναι η 3μηνη στα 9€;;; 19€ την βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/3-month-xbox-game-pass-xbox-one Αυτο ειναι και για υπολογιστη ή μονο για xbox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Έχω ήδη ultimate μέχρι Νοέμβρη. Αν πάρω αυτό που δίνεις θα επεκταθεί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, d_gkal said: Έχω ήδη ultimate μέχρι Νοέμβρη. Αν πάρω αυτό που δίνεις θα επεκταθεί ; Δεν γνωριζω φιλε! Και εγω ερωτηση κανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 hour ago, greengr21 said: Ποιο οικονομικο μεχρι τωρα ειναι η τριμηνη συνδρομη game pass που την ειχε το cdkeys στα 8 και κατι ψιλα(τωρα την ειχε στα 9,29) αν εχεις ηδη ultimate και θες να την επεκτεινεις,επισης στακαρουν οποτε βγαινει ο χρονος ultimate απο 48 εως 56 τωρα. 5 minutes ago, elpaso1 said: Δεν γνωριζω φιλε! Και εγω ερωτηση κανω! Εδώ λέει ότι γίνεται πάντως. Αν ναι, άνετα παίρνω 4 3μηνα να επεκτείνω για ακόμη έναν χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Το τρίμηνο game pass γίνεται 2 μήνες ultimate σε όσους έχουν ενεργή συνδρομή ultimate. Άρα χρειάζονται 6 τετοια πακέτα για 12 μήνες ultimate 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, d_gkal είπε Έχω ήδη ultimate μέχρι Νοέμβρη. Αν πάρω αυτό που δίνεις θα επεκταθεί ; Ναι επεκτείνεται αυτόματα δεν έχει θέμα, εγώ είχα μέχρι το 2021 συνδρομή και τη μετέτρεψε σε δίμηνη Ultimate. 34 λεπτά πριν, vdeseris είπε Το τρίμηνο game pass γίνεται 2 μήνες ultimate σε όσους έχουν ενεργή συνδρομή ultimate. Άρα χρειάζονται 6 τετοια πακέτα για 12 μήνες ultimate Αυτό έγραψα οτι βγαίνει ο χρόνος ultimate 6*9 γύρω στα 55 ευρώ αν τις στακαρεις. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από greengr21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Παλικάρια γιατί έχω μπερδευτεί .ε τις μετατροπές. Είχα κάνει από πέρσυ μετατροπή το gold σε ultimate με την αγορά 1 μήνα ultimate. Λήγει σε 3 μήνες αν αγορασω ξανά 12 μήνες gold και μετά ένα μήνα ultimate θα μετατραπεί πάλι σε 12 μήνες ultimate η θα πάει στους 4 μήνες ultimate; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberMarco Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, dreaming123 said: Παλικάρια γιατί έχω μπερδευτεί .ε τις μετατροπές. Είχα κάνει από πέρσυ μετατροπή το gold σε ultimate με την αγορά 1 μήνα ultimate. Λήγει σε 3 μήνες αν αγορασω ξανά 12 μήνες gold και μετά ένα μήνα ultimate θα μετατραπεί πάλι σε 12 μήνες ultimate η θα πάει στους 4 μήνες ultimate; Καλημέρα, περίμενε να λήξει η τρέχουσα συνδρομή σου Game Pass Ultimate, μετά θα μπορείς να αγοράσεις 12 μήνες XBL gold και να προσθέσεις Game Pass Ultimate. Αν ενεργοποιήσεις τώρα XBL Gold ή GPU θα μετατραπεί σε λιγότερους μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Εννοείται ότι θα περιμένω να λήξει. Απλά με αυτό το τρόπο 12 μήνες και μετά 1 μήνα ultimate θα έχω 12 η 13 μήνες ultimate έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Γιατι θελετε τοσο πολυ το Ultimate; Χρησιμοποειτε το discord; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις