elpaso1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 18 hours ago, kostasgpa said: Ξέρω άτομο που είπε ότι μίλησε με support και στάκαραν τους κωδικούς από την κάρτα του και στον επεξεργαστή. Οταν λες με το support; Απο την microsoft; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgpa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, elpaso1 είπε Οταν λες με το support; Απο την microsoft; yy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoispag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 καλησπερα. Εχω ενα xbox one και τωρα αγορασα το νεοτερο xbox one x. Στο One ειχα βαλει κωδικο xbox live gold ο οποιος ληγει σε 9 μηνες! Πως μπορω να τον εντοπισω για να τον βαλω στην νεα μου κονσολα? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Ποιον Να εντοπίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoispag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 τον κωδικο xbox live gold μεσα απο την αρχικη μου κονσολα, γιατι δεν τον ειχα κρατησει τοτε που τον αγορασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Recreator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zoispag είπε τον κωδικο xbox live gold μεσα απο την αρχικη μου κονσολα, γιατι δεν τον ειχα κρατησει τοτε που τον αγορασα. Είναι περασμένος πλέον στον λογαριασμό σου. Άπαξ και περάσεις τα στοιχεία σου (email, password) έχεις και την συνδρομή σου στην νέα σου κονσόλα Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από Recreator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoispag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis1821 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Για καποιον που εχει xbox game pass στο pc και δεν σκοπευει να αγορασει κονσολα xbox αξιζει η προσφορα του 27μηνου μονο για χρηση στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, akis1821 είπε Για καποιον που εχει xbox game pass στο pc και δεν σκοπευει να αγορασει κονσολα xbox αξιζει η προσφορα του 27μηνου μονο για χρηση στο pc? Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια που σου δίνει και είναι για pc, αξίζει. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
back15220 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, μια ερωτήση-βοήθεια θα ήθελα να απευθύνω: Θα αγοράσω Xbox one X και κατόπιν θα φτιάξω νέο xbox account. Έπειτα θέλω να προσθέσω xbox game pass αλλά όχι xbox live gold γιατί δν θα παίζω online. Το cdkeys έχει σε προσφορά για νέα xbox accounts τον 1 μήνα game pass στα 1.79€. Η ερώτηση είναι λοιπόν αν αγοράσω 6x1 μήνα game pass απο το cdkeys θα μπορώ να τα προσθέσω αθροιστικά στον λογαριασμό μου και να έχω μετά 6 μήνες gamepass? Η δν γίνεται αυτό και πρέπει να αγοράσω 3μηνο? ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για πολλούς μήνες gamepass; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, back15220 είπε Καλησπέρα παιδιά, μια ερωτήση-βοήθεια θα ήθελα να απευθύνω: Θα αγοράσω Xbox one X και κατόπιν θα φτιάξω νέο xbox account. Έπειτα θέλω να προσθέσω xbox game pass αλλά όχι xbox live gold γιατί δν θα παίζω online. Το cdkeys έχει σε προσφορά για νέα xbox accounts τον 1 μήνα game pass στα 1.79€. Η ερώτηση είναι λοιπόν αν αγοράσω 6x1 μήνα game pass απο το cdkeys θα μπορώ να τα προσθέσω αθροιστικά στον λογαριασμό μου και να έχω μετά 6 μήνες gamepass? Η δν γίνεται αυτό και πρέπει να αγοράσω 3μηνο? ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για πολλούς μήνες gamepass; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις 🙂 Τα μηνιαία και τα 3μηνα είναι για νέους λογαριασμούς, νομίζω το λέει και στο cdkeys. Όταν βάλεις ένα παύει να θεωρείται νέος λογαριασμός και δε μπορείς να βάλεις δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 1:30 ΠΜ, back15220 είπε Καλησπέρα παιδιά, μια ερωτήση-βοήθεια θα ήθελα να απευθύνω: Θα αγοράσω Xbox one X και κατόπιν θα φτιάξω νέο xbox account. Έπειτα θέλω να προσθέσω xbox game pass αλλά όχι xbox live gold γιατί δν θα παίζω online. Το cdkeys έχει σε προσφορά για νέα xbox accounts τον 1 μήνα game pass στα 1.79€. Η ερώτηση είναι λοιπόν αν αγοράσω 6x1 μήνα game pass απο το cdkeys θα μπορώ να τα προσθέσω αθροιστικά στον λογαριασμό μου και να έχω μετά 6 μήνες gamepass? Η δν γίνεται αυτό και πρέπει να αγοράσω 3μηνο? ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για πολλούς μήνες gamepass; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις 🙂 Θα κάνεις το ακόλουθο. Δεν έχεις καμία εναλλακτική να βρεις κάτι πιο φθηνό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberMarco Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil?utm_source=hootsuite&utm_medium=&utm_term=&utm_content=&utm_campaign= Για όποιον ενδιαφέρετε, παίζει πάλι η προσφορά 12 μήνες XBL GOLD με 27,69€, μέσω BRAZIL VPN. Με δύο τέτοιες συνδρομές σε συνδυασμό με το Game Pass Ultimate έχεις συνδρομή για 2 χρόνια με λιγότερο από 57€. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από CyberMarco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CyberMarco είπε https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil?utm_source=hootsuite&utm_medium=&utm_term=&utm_content=&utm_campaign= Για όποιον ενδιαφέρετε, παίζει πάλι η προσφορά 12 μήνες XBL GOLD με 27,69€, μέσω BRAZIL VPN. Με δύο τέτοιες συνδρομές σε συνδυασμό με το Game Pass Ultimate έχεις συνδρομή για 2 χρόνια με λιγότερο από 57€. Δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει. Απλά παίζει λόγω ισοτιμίας από 27 ~ 33 €. Πάντως τώρα είναι όντως σε καλή τιμή. Κάθε μέρα αλλάζει όμως Θυμίζω τις οδηγίες που είναι εδώ Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Θυμιστε λίγο. Αν εχεις ηδη συνδρομή το δωδεκαμηνο το κανει 6μηνο ultimate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις