Προς το περιεχόμενο

Xbox live ultimate 3μήνες/1ευρω(-97%)

Christos84#

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Θεωρητικα θα μπορουσαν να σε μπαναρουν αν χρησιμοποιεις vpn για πιο χαμηλες τιμες. Πρακτικα μεχρι στιγμης δεν  νομιζω να το ειχαν πραξει αλλα ισως επειδη και η κουτση μαρια αγοραζει απο το βραζιλιανικο καταστημα φθηνοτερα να πηραν δραση. Προσωπικα αγορασα  ευρωπαικη συνδρομη  να εχω το κεφαλι μου ησυχο για ενα 10 ευρω παραπανω δεν αξιζει ολο αυτο. 

Έχεις δίκιο. Υπαρχει περίπτωση να κανουν κατι τέτοιο αλλα μου φενεται τραβηγμένο. Επίσης αγόρασα ευρωπαϊκό. Δεν αξίζει να τσιγκουνευομαστε σε όλα πια.ενταξει γλυρωνεις 10 ευρώ τον χρόνο...και? Τι έγινε. Τρεχεις με vpn και αν τα εκανα ολα σωστά και ουτε ξερεις αν δεν σε μπαναρουν σε 1ή2ή15 μήνες ή και πότε . Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Έχω αλλα πράγματανα σκέφτομαι. 

Υ.Γ. ο καθένας ειναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.εγω δεν θέλω να θίξω κανέναν. Την προσωπική μου γνώμη και άποψη λέω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, antouann είπε

Παιδιά η προσφορά αυτή ισχύει και με μία κάρτα από το cdkeys (12μηνες), έτσι; Δλδ τύπου 46€ για 12+1 μήνες... Σωστά;

Σωστά. Αντί για 2 δώδεκαμηνες, μπορείς να βάλεις μια. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
15 λεπτά πριν, steverman είπε

Δοκίμασε κάνεις να ενεργοποιήσει δεύτερη φορά με το 1 ευρώ. Ρωτάω για όσους δεν κάναμε την διαδικασία την πρώτη φορά

H προσφορά ισχύει για 1 φορά. Δεν γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να παίρνεις εξτρά μήνες με 1€!

Την επόμενη φορά που πας να πάρεις, η χρέωση είναι κανονική

image.png.bfd9fe58651e7b42ac79efd196ed6530.png

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνω Update γιατί έχουν αλλάξει οι τιμές. Ουσιαστικά περιγράφεται στη συνέχεια, πως μπορεί κάποιος να πάρει κάτι παραπάνω από 2 χρόνια (27 μήνες) Ultimate συνδρομής με 61€. Υπάρχουν 2 τρόποι για τη συνδρομή των 2 ετών. Με 61€ και τη χρήση VPN μία φορά. Με 93€, χωρίς τη χρήση VPN. 

----------------------------------------------

Για όσους είναι νέοι χρήστες και δεν γνωρίζουν:

Gold πακέτο συνδρομής = δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια online + 2 παιχνίδια το μήνα που τα κρατάτε για πάντα

Game pass = 100+ παιχνίδια που μπορείτε να παίζετε local όσο καιρό έχετε συνδρομή και όσο καιρό υπάρχουν τα παιχνίδια στη λίστα παιχνιδιών~ Δεν υπάρχει δυνατότητα online παιχνιδιού όμως γιατί χρειάζεται η gold συνδρομή.

Ultimate = και τα 2 παραπάνω + δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια online τα 100+ παιχνίδια. Περιλαμβάνει τα πάντα δηλαδή η συνδρομή Ultimate (gold+game pass).

*Αν δεν έχετε ακόμα X Box, μπορείτε να κάνετε τα παρακάνω βήματα ώστε να προλάβετε την προσφορά και να παίζετε παιχνίδια στο PC. 'Όταν πάρετε X Box, την έχετε έτοιμη και ενεργή. Τα βήματα για την αγορά του Ultimate δηλαδή, δεν απαιτούν να έχετε X Box.

Ένα Update οι οδηγίες, για την αγορά Ultimate, για να γλιτώσετε χρόνο όλοι όσοι ενδιαφέρεστε.

Για λίγες μέρες ακόμα (λογικά θα λήξει σύντομα), σε νέους λογαριασμούς μπορείτε να έχετε περίπου 27 μήνες Ultimate με 61€ (η τιμή αλλάζει συνεχώς) ή 14 μήνες με 31€.Αφορά μόνο νέους χρήστες χωρίς ενεργή συνδρομή. Αν είστε παλιός χρήστης, μπορείτε να φτιάξετε νέο χρήστη και να τους έχετε και τους 2 στην κονσόλα ώστε να μοιράζεστε τη συνδρομή και τα παιχνίδια που έχετε.  Το πιο σημαντικό της προσφοράς, είναι πως με το 1€ Ultimate, σας αναβαθμίζει δωρεάν ότι συνδρομή έχετε ενεργή και την κάνει Ultimate:

image.png.cabd175ed08ea30bea1844c9cec471c6.png

Τρόπος 1ος Τα βήματα είναι τα ακόλουθα και μόνο με αυτή τη σειρά με τη χρήση VPN. 

1. Φτιάχνουμε λογαριασμό στη Microsoft με τα πραγματικά στοιχεία μας (και χώρα και όλα τα στοιχεία πραγματικά) και κάνουμε Login.
  2. Επιβεβαιώνουμε πως είναι ενεργό και υπάρχει σαν επιλογή αγοράς αφού είμαστε logged in, με 1€ η αγορά συνδρομής Ultimate με διάρκεια 1 μήνα. Δεν την αγοράζουμε όμως. Είναι το πιο σημαντικό της όλης διαδικασίας αυτή η προσφορά, γιατί μετατρέπει ότι συνδρομή έχουμε ήδη, σε Ultimate. Δείτε το σε αυτό το Link
    image.png.1f172b6de70e7e1dcdd2f0acaecabb55.png
  3. Κάνουμε logout
  4. Αγοράζουμε 2 συνδρομές των 12 μηνών brazil https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil . Κάνουμε εγγραφή στο site με πραγματικά στοιχεία (και χώρα και όλα τα στοιχεία πραγματικά) . Μόλις κάνουμε την αγορά, λαμβάνουμε αμέσως τους κωδικούς στο mail (σαφώς κοιτάμε και στα Junk μήπως πήγε εκεί το mail).
  5. Σε κινητό κατεβάζουμε το TunnelBear VPN. To ανοίγουμε και βάζουμε περιοχή Βραζιλία
  6. Στο ίδιο κινητό μπαίνουμε στο ακόλουθο  https://redeem.microsoft.com/ και κάνουμε login με το λογαριασμό μας στη microsoft / xbox
  7. Βάζουμε τον 1ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring) . Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε.
    image.png.bc4e78d9a71d530639a6fcf43f8d938d.png

8. Βάζουμε τον 2ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring). Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε.
  9. Αν μόλις αγοράσαμε νέα κονσόλα, έχει πιθανότατα μέσα δωρεάν κωδικό για πρόσβαση 1 μήνα στη συνδρομή Gold . Τον εισάγουμε και αυτόν στο https://redeem.microsoft.com/. Δεν βάζουμε οτιδήποτε διαφορετικό από κωδικό Gold (πχ gamepass)
  10. Κλείνουμε το TunnelBear.
  11. Αγοράζουμε το 1€ Ultimate, για 1 μήνα και μετά απενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση (recurring)

Έχουμε 12+1+12+1+1= 27 μήνες Ultimate με 30€+30€+1€=61€.

*Αν κάποιος φοβάται το VPN , μπορεί με +32€ συνολικά να αγοράσει στο βήμα 4, συνδρομές που αφορούν την Ευρώπη https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key. Με αυτόν τον τρόπο απλά δεν θα κάνει τα βήματα 5 και 10 που αφορούν το VPN και θα έχει τελικό κόστος 93€, αντί για 61€ που κοστίζουν οι συνδρομές που αφορούν τη Βραζιλία. 

Τρόπος 2ος. Οι οδηγίες στην περίπτωση που φοβόμαστε το VPN, είναι οι ακόλουθες. 

1. Φτιάχνουμε λογαριασμό στη Microsoft με τα πραγματικά στοιχεία μας (και χώρα και όλα τα στοιχεία πραγματικά) και κάνουμε Login.
  2. Επιβεβαιώνουμε πως είναι ενεργό και υπάρχει σαν επιλογή αγοράς αφού είμαστε logged in, με 1€ η αγορά συνδρομής Ultimate με διάρκεια 1 μήνα. Δεν την αγοράζουμε όμως. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της όλης διαδικασίας αυτή η προσφορά, γιατί μετατρέπει ότι συνδρομή έχουμε ήδη, σε Ultimate  Δείτε το σε αυτό το Link
  3. Αγοράζουμε 2 συνδρομές των 12 μηνών https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key . Κάνουμε εγγραφή στο site με πραγματικά στοιχεία (και χώρα και όλα τα στοιχεία πραγματικά) . Μόλις κάνουμε την αγορά, λαμβάνουμε αμέσως τους κωδικούς στο mail (σαφώς κοιτάμε και στα Junk μήπως πήγε εκεί το mail).
  4. Μπαίνουμε στο ακόλουθο link https://redeem.microsoft.com/ (αφού είμαστε logged in με το λογαριασμό μας στη microsoft - xbox account)
  5. Βάζουμε τον 1ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring) . Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε.
  6. Βάζουμε τον 2ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring). Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε.
  7. Αν μόλις αγοράσαμε νέα κονσόλα, έχει πιθανότατα μέσα σαν κάρτα δώρου, δωρεάν κωδικό για πρόσβαση 1 μήνα στη συνδρομή Gold . Τον εισάγουμε και αυτόν στο https://redeem.microsoft.com/. Δεν βάζουμε οτιδήποτε διαφορετικό από κωδικό Gold (πχ gamepass)
  8. Αγοράζουμε το 1€ Ultimate, για 1 μήνα και μετά απενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση (recurring)

Έχουμε 12+1+12+1+1= 27 μήνες Ultimate με 46€+46€+1€=93€.

* Έχουν γράψει και άλλοι, ότι πριν το τελευταίο βήμα, μπορείτε να προσθέσετε και την gamepass συνδρομή, που έχουν μέσα νέες συσκευές σε μορφή κάρτας δώρου. Θεωρητικά θα προστεθεί και αυτή σαν χρόνος. Δεν το έχω κάνει και για αυτό δεν τον έχω βάλει στις οδηγίες.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 10
  • Thanks 1

Θελω να ρωτησω κατι. Εχω απο 2 τριμηνα δωρο xbox game pass επειδη αγορασα μητρικη και καρτα γραφικων. Αυτα μπορω να τα ενεργοποιησω στο υπαρχων λογαριασμο μου με την επιλογη redeem; Ή για καθε 3μηνο θελει να φτιαξω και καινουριο λογαριασμο;

5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Θελω να ρωτησω κατι. Εχω απο 2 τριμηνα δωρο xbox game pass επειδη αγορασα μητρικη και καρτα γραφικων. Αυτα μπορω να τα ενεργοποιησω στο υπαρχων λογαριασμο μου με την επιλογη redeem; Ή για καθε 3μηνο θελει να φτιαξω και καινουριο λογαριασμο;

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση γιατί κανείς δεν ξέρει τι δώρο σου έχει δοθεί και τι περιορισμούς έχει αυτό.

Δεν έχεις άλλη επιλογή, απο το να το δοκιμάσεις. Αν δεν δουλέψει, απλά δεν δούλεψε!

41 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Καλησπέρα. Λογικά στακάρει πάνω στο λογαριασμό σου. Απλά να ξέρεις αν έχεις ultimate και βάλεις game pass δεν θα πάρεις 3 μήνες αλλά κάτι λιγότερο (καθώς το ultimate είναι πιο ακριβό.)

Σε εμένα που πχ είχα αγοράσει 1 μηνα gold και μετά είχα 1 μήνα δώρο σε κάρτα μου το πρόσθεσε πάνω στον προηγούμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα δε σου δινουν τον 25ψηφιο αριθμο μεσω e-mail; Δεν το εχει κανει κανεις; Αυριο θα παρω τηλεφωνο και θα ρωτησω.

Επεξ/σία από elpaso1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Λογικα δε σου δινουν τον 25ψηφιο αριθμο μεσω e-mail; Δεν το εχει κανει κανεις; Αυριο θα παρω τηλεφωνο και θα ρωτησω.

Ξέρω άτομο που είπε ότι μίλησε με support και στάκαραν τους κωδικούς από την κάρτα του και στον επεξεργαστή.

Επεξ/σία από kostasgpa

18 minutes ago, kostasgpa said:

Ξέρω άτομο που είπε ότι μίλησε με support και σκάκαραν τους κωδικούς από την κάρτα του και στον επεξεργαστή.

Τι ακριβως εννοεις με αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Φιλε δεν σε πιανω, συγνωμη κιολας.

3 μήνες + 3 μήνες =6 μήνες. Αθροίζονται οι κωδικοί / συνδρομές δηλαδή, με μέγιστο τους 36 μήνες

Επεξ/σία από sphinxgr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...