Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος ειναι να ενεργοποιησει την συνδρομη 1 ευρω / 3 μηνες σε xbox γινεται κανονικα. Και εγω νομιζα οτι εληξε αλλα μεσα απο το xbox υπαρχει ακομα αλλα δεν ξερω για ποσο. Το εκανε χθες φιλος σε νεο λογαριασμο.

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ.
17 ώρες πριν, sintalkas είπε

τοτε διπλα ατυχος αφου τσιμπησα το ultimate μονο για 1 μηνα

Φτιάξε εκ νεου λογαριασμό.

Δημοσ.
Στις 14/1/2020 στις 2:52 ΜΜ, sphinxgr είπε

Update μιας και έληξε η προσφορά για 3 μήνες Ultimate με 1€ . Πλέον και για λίγο καιρό, ισχύει το "1 μήνας Ultimate με 1€"

Πρέπει να φτιάξουμε νεο λογαριασμό σε κάθε περίπτωση; Ο δικός μου δέν είχε ποτέ καμμιά συνδρομή. Ούτε gold, ούτε pass.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vatos είπε

Πρέπει να φτιάξουμε νεο λογαριασμό σε κάθε περίπτωση; Ο δικός μου δέν είχε ποτέ καμμιά συνδρομή. Ούτε gold, ούτε pass.

Έχεις ενεργό το 1 μήνα ultimate με 1 € ενώ είσαι ήδη logged in? 

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, άσχετος τελείως με το αθλημα, τα έχετε πει πολλές φορές το ξέρω αλλά ρίξτε μια συμβουλή... Έχω πάρει το s στην προσφορά από την Γερμανία με δώρο 3 παιχνίδια και 1 μήνα live gold την οποία δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα. Τι είναι καλύτερο για την δικιά μου περίπτωση; Αυτά τα βήματα που περιγράφονται πιο πίσω με VPN Βραζιλίας κτλ ή κάτι άλλο; Δεν έχω ενεργοποιήσει απολύτως τπτ στον λογαριασμό μου εκτός από τα 3 παιχνίδια που κατέβασα μέσω δικτύου....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, foler79 είπε

Τι είναι καλύτερο για την δικιά μου περίπτωση;  

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Που να ξέρουμε τι θες εσυ, τι λεφτά διαθέτεις, τι γνώσεις έχεις κλπ.

Αν πάντως θες 2,5 χρόνια ultimate me 60€ (με αρχική τιμή 364€), ε δεν θα βρεις καλύτερη προσφορά ούτε τώρα, ούτε στο άμεσο μέλλον. 

Αν δεν ξέρεις τι είναι Ultimate δες την ακόλουθη εικόνα:

75f7ca71-047f-4855-b1a1-38ce2403a78a.jpg

Δημοσ.

2,5 χρόνια με 60€ μια χαρά μου ακούγονται. Και κάνω τα βήματα όπως περιγράφονται αναλυτικά στις πίσω σελίδες ακόμα και αν τελείωσε η προσφορά τριμήνου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2020 στις 12:11 ΜΜ, foler79 είπε

2,5 χρόνια με 60€ μια χαρά μου ακούγονται. Και κάνω τα βήματα όπως περιγράφονται αναλυτικά στις πίσω σελίδες ακόμα και αν τελείωσε η προσφορά τριμήνου;

Διαβάζεις και ακολουθείς αυτό το Post

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Three new games will join the Xbox Game Pass for PC roster soon, growing an already large catalogue of more than 150 games. Gris, A Plague Tale: Innocence and Children of Morta are the new additions, and while it's likely they'll roll out some time this month, Microsoft wasn't forthcoming with a date.

https://www.pcgamer.com/xbox-game-pass-for-pc-is-getting-3-new-games-soon/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, sphinxgr said:

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Που να ξέρουμε τι θες εσυ, τι λεφτά διαθέτεις, τι γνώσεις έχεις κλπ.

Αν πάντως θες 2,5 χρόνια ultimate me 60€ (με αρχική τιμή 364€), ε δεν θα βρεις καλύτερη προσφορά ούτε τώρα, ούτε στο άμεσο μέλλον. 

Αν δεν ξέρεις τι είναι Ultimate δες την ακόλουθη εικόνα:

75f7ca71-047f-4855-b1a1-38ce2403a78a.jpg

Γνωριζεις εαν υπαρχει παρομοια προσφορα μονο για το Pc Game pass; Εψαξα και δεν βρισκω κατι. απο ποιο λινκ ειναι η φωτογραφια; Εχω ηδη την προσφορα με το τριμηνο/1 ευρω.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
12 minutes ago, elpaso1 said:

Γνωριζεις εαν υπαρχει παρομοια προσφορα μονο για το Pc Game pass; Εψαξα και δεν βρισκω κατι. απο ποιο λινκ ειναι η φωτογραφια; Εχω ηδη την προσφορα με το τριμηνο/1 ευρω.

Αυτή η διαδικασία σου δίνει xbox game pass ultimate (κονσόλα + PC), μέσω αυτού μπορείς να εκμεταλλευτεις και  έχεις game pass στο PC φθηνά.

Μιας και ήδη ενεργοποίησες την προσφορά 1€/3 μήνες δεν μπορείς να κάνεις το κόλπο. Εκτός αν φτιάξεις νέο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, CyberMarco said:

Αυτή η διαδικασία σου δίνει xbox game pass ultimate (κονσόλα + PC), μέσω αυτού μπορείς να εκμεταλλευτεις και  έχεις game pass στο PC φθηνά.

Μιας και ήδη ενεργοποίησες την προσφορά 1€/3 μήνες δεν μπορείς να κάνεις το κόλπο. Εκτός αν φτιάξεις νέο λογαριασμό.

Αμα ληξει το τριμηνο, τι επιλογες θα εχω μετα;

Δημοσ.
54 minutes ago, elpaso1 said:

Αμα ληξει το τριμηνο, τι επιλογες θα εχω μετα;

Αν ισχύει ακόμα η προσφορά όταν λήξει η συνδρομή σου τότε θα μπορείς να την ξαναβάλεις.

Δημοσ.
Στις 14/1/2020 στις 2:52 ΜΜ, sphinxgr είπε

Update μιας και έληξε η προσφορά για 3 μήνες Ultimate με 1€ . Πλέον και για λίγο καιρό, ισχύει το "1 μήνας Ultimate με 1€"

Υπενθυμίζω δεν ισχύει για πάντα. Κάποια στιγμή (πιθανότατα σύντομα) θα λήξει. Το πιο σημαντικό είναι πως με το 1€ Ultimate σου αναβαθμίζει δωρεάν ότι συνδρομή έχεις και την κάνει Ultimate.

image.png.888940e3e069f0f72b721a6a521ee24e.png

Λοιπον εχω βαλει στο παρελθον gamepass ultimate με 1 για 3 μηνες και τωρα μου ξαναβαζει πως μπορω να βαλω με 1ε 3 μηνες, αν κανω την εξης πουστια θα πιασει για 2μιση χρονια η θα φαω παπαρα?

(Στο ιδιο account μου ετσι, δεν θελω να κανω καινουριο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...