de_thymamai Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά το xbox live gold από που το βρίσκουμε φθηνότερα για ένα χρόνο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ! Την τσίμπησα την προσφορά! Και εγώ παλαιός χρήστης που είχα ξαναπάρει προσφορά του ευρώ! Κανονικότατα με paypal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, de_thymamai είπε Παιδιά το xbox live gold από που το βρίσκουμε φθηνότερα για ένα χρόνο? https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να πάρω το Xbox live gold για 12 μήνες και μετά να ενεργοποιήσω την προσφορά για το ultimate με 1€, αλλά είμαι από αυτούς που μόλις αγόρασαν την προσφορά του xbox one με 99€. Επειδή ανησυχώ μήπως τελειώσει η προσφορά του ultimate, μπορώ να ενεργοποιήσω live και ultimate από pc και να ισχύουν και για την κονσόλα όταν μου έρθει; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από noths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 H κονσόλα έρχεται ήδη με 1 μήνα δωρεάν Gold. Το έγραψα και στο άλλο νήμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδη αν θελουμε αρχικα να δοκιμασουμε μπορουμε να βαλουμε αυτο με 1 ευρω για 3 μηνες απο το να κανουμε συνδρομη live σωστα? Αν δεν μας ενδιαφερει να παιζουμε τα παιχνιδια και στον υπολογιστη κτλ.. ** Να περιμενουμε πρωτα να γινει η ενεργοποιηση του 1 μηνα δωρεαν που δινουν ή να το παρουμε αυτο απο τωρα? 1 ευρω για 3 μηνες??? Μηπως τελειωσει? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από Tasosp22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
figoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, noths είπε Θέλω να πάρω το Xbox live gold για 12 μήνες και μετά να ενεργοποιήσω την προσφορά για το ultimate με 1€, αλλά είμαι από αυτούς που μόλις αγόρασαν την προσφορά του xbox one με 99€. Επειδή ανησυχώ μήπως τελειώσει η προσφορά του ultimate, μπορώ να ενεργοποιήσω live και ultimate από pc και να ισχύουν και για την κονσόλα όταν μου έρθει; ιδια ερώτηση με τον φίλο!!! αγορασα το 12μηνο να αγοράσω και το ultimate? 06.12 παραλαμβάνω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 @SaFiS άρα λες να περιμένω να έρθει να ενεργοποιήσω τον 1 μήνα, μετά τους 12 μήνες που θα αγοράσω με ~42€ και μετά να ενεργοποιήσω την προσφορά του ultimate? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Αυτή η προσφορά είναι για τους παλιούς. Όσοι περιμένετε τα Xbox τότε πρέπει πρώτα να αγοράσετε 12μηνες+ ώστε να μετατρέπει σε ultimate. Όπως είπε και ο φίλος τα καινούργια Xbox έχουν ένα μήνα δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, SaFiS είπε H κονσόλα έρχεται ήδη με 1 μήνα δωρεάν Gold. Το έγραψα και στο άλλο νήμα... Καλό αυτό. Για όσους έχουμε ήδη ultimate αυτό μετατρέπεται σε 20 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
figoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αυτή η προσφορά είναι για τους παλιούς. Όσοι περιμένετε τα Xbox τότε πρέπει πρώτα να αγοράσετε 12μηνες+ ώστε να μετατρέπει σε ultimate. Όπως είπε και ο φίλος τα καινούργια Xbox έχουν ένα μήνα δωρεάν. εγω τωρα που έχω το 12μηνο σε code να το ενεργοποιήσω και να βάλω πάνω το ultimate? η να κουμπωσω και τον 13ο μήνα? (να περιμένω δηλαδη το code μέσα στο xbox οταν ερθει....Είμαστε pc gamers, ασχετοι απο consoles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, figoulis είπε εγω τωρα που έχω το 12μηνο σε code να το ενεργοποιήσω και να βάλω πάνω το ultimate? η να κουμπωσω και τον 13ο μήνα? (να περιμένω δηλαδη το code μέσα στο xbox οταν ερθει....Είμαστε pc gamers, ασχετοι απο consoles Περίμενε την κονσόλα. Θα ενεργοποιήσεις πρώτα τον 1 μήνα δωρεάν και κόλλα μετά και τα υπόλοιπα από πίσω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
figoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SaFiS είπε Περίμενε την κονσόλα. Θα ενεργοποιήσεις πρώτα τον 1 μήνα δωρεάν και κόλλα μετά και τα υπόλοιπα από πίσω... ευχαριστώ για το χρόνο σου, καλή απολαυση σε ολους με το καλο η παραλαβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, SaFiS είπε Περίμενε την κονσόλα. Θα ενεργοποιήσεις πρώτα τον 1 μήνα δωρεάν και κόλλα μετά και τα υπόλοιπα από πίσω... Αυτη η προσφορα 3μηνες/1 ευρω θα κρατησει ή μεχρι να μας τα φερουν θα αλλαξει η τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Κάποιο λάθος γίνεται και δεν μπορώ να καταλάβω.. είχα ενεργοποιήσει Ultimate το καλοκαίρι με 1Ε για 1 μήνα μήνα και μετά είχε βγάλει με 2Ε για 2 μήνες.. Τώρα αυτό δε με αφήνει να το πάρω και μου βγάζει 12,99Ε / μήνα. Πρέπει να κάνω κάτι? Παίζει ο μικρός minecraft και forza 4 και δε θέλει να χάσει τα saves.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις