inso107pm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 τωρα βλεπω στο thread XBOX 99 € τα παιδια λενε οτι γινεται να αγορασεις πρωτα την ετησια απο κλειδαδικο και μετα περνας το τριμηνο ultimate και μετατρεπεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 7 minutes ago, ifaist said: Παιδες μια βοηθεια σας παρακαλω... Ρωτησα και στην Bfriday προσφορα αλλα δεν μου εδωσε καποιος απαντηση... Ειμαι καινουργιος στις κονσολες etc. Δεν ειχα ποτε και δε ξερω τπτ απο δαυτες. Διαβασα οτι μπορεις με 1€ να μετατρεψεις την ηδη σε ισχυ συνδρομη σε ultimate. δηλ. να αγορασω μια gold (απο cdkeys,com , "κλειδαδικο") στα 42€ για ενα χρονο και μετα με την ultimate (1€) να την μετατρεψω σε ultimate για [1] χρονο... Γνωριζεται κατι τετοιο ; Ακομα εχω αγορασει την κονσολα (των 99€) και αγορασα και το ultimate (1€). Ολα εγιναν απο το ιδιο email-acc. Για να ενεργοποιησω το ultimate πρεπει να το κανω μεσο της κονσολας ...ή... εχει γινει ηδη , αυτοματα ; Ευχαριστω. Γινεται και το εχει κανει φιλος μου σε παλιοτερη προσφορα με το 1e ultimate. Πηρε απο κλειδαδικο και εκανε upgrade. Μax 3 χρονια μπορει να σου κανει upgrade απο gold σε ultimate οποτε οσο περισσοτερους μηνες εχεις, τοσο το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouko5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Christos84# είπε Μόλις την αγόρασα μέσω του live, μίας και η συνδρομή μου μόλις είχε λήξει. Είμαι 8 χρόνια στο gold οπότε είναι σίγουρα και για παλιούς συνδρομητές, που δεν έχουν συνδρομή τώρα. https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0/000F?rtc=1&activetab=pivot%3aoverviewtab Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μου δέχτηκε το PayPal, και έβαλα την χρεωστική. Τιμια προσφορα και γιαυτους που θελουν να το δοκιμασουν. Εγω το τσιμπησα με paypal, δουλεψε ρολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Batadoum Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Η συγκεκριμενη προσφορα ειναι αναβαθμιση καποιας αλλης συνδρομης ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Και γω μολις εκανα αυτοματη πληρωμη με Paypal που εχω στο account και δουλεψε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εγώ θα πρότεινα σε όσους το βγάζει να το πάρουν τώρα γιατί μετά μπορεί να το βγάλουν. Ακόμη κλαίω που πριν από μερικά χρόνια είχαν βγάλει όλα τα resident evil για το one 25 ευρω και μέχρι να καταλάβω τι έγινε το είχαν βγάλει. Αντί για προσφορά 85 ευρώ έβαλαν 25ευρω. Τυχεροί όσοι τα τσίμπησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
figoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 παιδια μια συντομη απάντηση παρακαλώ. Οπότε αγοράζουμε με 47 ευρώ ετήσια Gold live και μετά την κάνουμε ultimate με ενα 1 ευρω? Υπάρχει τρόπος με κάποιο subscription πχ να παιξω FIFA 20 και Jedi fallen order χωρίς να τα αγοράσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KrisDs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Η προσφορά αυτή υπάρχει εδώ και εβδομάδες δεν είναι λόγω Black Friday, αφορά καινούργιους συνδρομητές και είχε ξανάγινε μέσα στην χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, KrisDs είπε Η προσφορά αυτή υπάρχει εδώ και εβδομάδες δεν είναι λόγω Black Friday, αφορά καινούργιους συνδρομητές και είχε ξανάγινε μέσα στην χρόνια. Αφού δεν είμαι νέος συνδρομητής και την έβαλα κανονικά. Προχθές που κοίταξα δεν την έβγαζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KrisDs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ησουν συνδρομητής game pass? Πριν από 2 έως ομάδες περίπου που ξεκίνησε η προσφορά δεν την έβγαζε σε παλιούς συνδρομητές game pass που είχαν ξαναπάρει με ένα ευρώ, δεν τους άφηνε. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από KrisDs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, KrisDs είπε Ησουν συνδρομητής game pass? Πριν από 2 έως ομάδες περίπου που ξεκίνησε η προσφορά δεν την έβγαζε σε παλιούς συνδρομητές game pass που είχαν ξαναπάρει με ένα ευρώ, δεν τους άφηνε. Ναι είχα 6μηνο ultimate. Άσε που έχω πάρει προσφορές με 1 ευρώ ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, figoulis είπε παιδια μια συντομη απάντηση παρακαλώ. Οπότε αγοράζουμε με 47 ευρώ ετήσια Gold live και μετά την κάνουμε ultimate με ενα 1 ευρω? Υπάρχει τρόπος με κάποιο subscription πχ να παιξω FIFA 20 και Jedi fallen order χωρίς να τα αγοράσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βάλε πρώτα gold, όσο περισσότερο χρόνο αντέχεις οικονομικά, πάρε αν θέλεις από cdkeys για να πληρώσεις λιγότερα και μετά αγόρασε την προσφορά της Microsoft 1 euro τρεις μήνες ultimate και θα σου μετατρέψει όλους τους μήνες από gold σε ultimate. Δωρεάν fifa 20 δεν μπορείς να παίξεις τώρα. Αν πάρεις ετήσια συνδρομή ea access (20 euro από cdkeys) θα μπορείς να παίζεις δωρεάν το fifa 19 και καμία 70 ακόμη παιχνίδια που προσφέρει η EA. Το fifa 20 θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν παιχνίδι λογικά τον Σεπτέμβριο του 2020. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KrisDs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Christos84# είπε Ναι είχα 6μηνο ultimate. Άσε που έχω πάρει προσφορές με 1 ευρώ ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Με τον ίδιο λογαριασμό? Σε ρωτάω γιατί έχω άτομα που το προσπάθησαν και τους έριξε άκυρο όποτε αν γίνεται να τους πω να το ξαναδοκιμάσουν. Γενικά είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, εσένα δεν στο έβγαζε όπως λες πριν από 2 εβδομάδες ενώ εμένα το έβγαζε κανονικά και το πήρα ως καινούργιος συνδρομητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
figoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, vali είπε Βάλε πρώτα gold, όσο περισσότερο χρόνο αντέχεις οικονομικά, πάρε αν θέλεις από cdkeys για να πληρώσεις λιγότερα και μετά αγόρασε την προσφορά της Microsoft 1 euro τρεις μήνες ultimate και θα σου μετατρέψει όλους τους μήνες από gold σε ultimate. Δωρεάν fifa 20 δεν μπορείς να παίξεις τώρα. Αν πάρεις ετήσια συνδρομή ea access (20 euro από cdkeys) θα μπορείς να παίζεις δωρεάν το fifa 19 και καμία 70 ακόμη παιχνίδια που προσφέρει η EA. Το fifa 20 θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν παιχνίδι λογικά τον Σεπτέμβριο του 2020. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Οπότε δεν υπάρχει κάποια συνδρομή το μήνα που να παίζεις τα νεα παιχνίδια απο οτι καταλαβα σωστά? Πχ και Jedi fallen order...Θα πρεπει κάποιος να περιμένει κανα χρόνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Σπέσιαλ. Ευχαριστούμε πολύ. Μου το έβγαζε τόσο καιρό αλλα δε μπορούσα επειδή ήμουν παλιός χρήστης και είχα ξαναπάρει. Αυτή τη φορά προχώρησε κανονικά. Είπα να μη το ρισκάρω άλλη μέρα και το έβαλα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις