music_lover Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, exor είπε ειχα ολεντ.. πολυ καλη . τωρα εχω μεγαλυτερη ips να σου πω οτι εχει μια μικρη διαφορα οκ αλλα λιγο πιο ζωντανη φωτεινη η ips ειμαι fan oled αλλα πρεπει να εξισωθει και το κοστος δηλαδη αναμεσα σε 55 oled και 65 καλη ips διαλεγω το κοντα σε αποδοση ips πανελ Ούτε καν, ips και oled είναι η ημέρα με την νύχτα. 2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε ειναι μεγαλο το ερωτημα. η ποιότητα του μαυρου αλλά και η ομαλοτητα της εικονας σε OLED ειναι παρα πολυ μπροστα απο ips/led/qled. Αλλά χανει παρα πολυ σε φωτεινότητα που ειναι σοβαρο ζητημα. πραγματικα δε ξερεις τι να επιλέξεις στο τελος Η μειωμένη φωτεινότητα δεν αποτελεί πρόβλημα στις oled οθόνες, σκέψου ότι ενώ μια led οθόνη απαιτεί 1000nits φωτεινότητα για να αποδώσει σωστά το HDR (που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όσον αφορά τον φωτισμό και για αυτό το αναφέρω σαν παράδειγμα), στις oled ο αριθμός αυτός είναι 540nits και αυτό οφείλεται στην δυνατότητα των αυτόφωτων led που περιέχει μια τέτοια οθόνη. Για αυτό το λόγο μάλιστα αν πας στα test του rtings, οι 10 πρώτες τηλεοράσεις σε απόδοση HDR εικόνας είναι όλες oled και η 11η είναι η Q90 της Samsung.. https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-features/hdr 1 ώρα πριν, Agony είπε Ε οχι και μικρη Διαφορα η OLED με IPS... Ουτε καν... σε όλα τα επίπεδα. Εχω μεγαλη εμπειρια σε πανελ και για εμας που κανουμε και calibration πιστεψε με η OLED είναι αρκετα ανωτερη από VA, IPS. Αν μου ελεγες ότι βλέπεις μονο σε εξωτερικο χωρο με φως... πχ μαγαζι θα σου λεγα ναι οκ παρε IPS. για σπιτι όμως και ταινιες η OLEd Είναι μονόδρομος, η εστω Plasma. VA + IPS είναι για οσους δεν ενδιαφέρονται για ποιοτητα εικονας calibration … Βαζουν Brightness Full , Gamma 1.9 ,Saturation contrast full , Κτλ κτλ και λενε κοιτα τι ωραια είναι. 1.000 - 1.200 ευρο καταντησε να εχει μια OLED 55 ποσο ποιο φτηνα δλδ ? Δεν χανει καθολου σε φωτεινοτητα… αυτό που εχουν συνηθησει τα ματια σας τοσα χρονια από VA + IPS Είναι λαθος το λενε ΟΛΟΙ οσοι κανουν calibration τοσο σε ατομικο η επαγγελματικο επιπεδο … Εκτος και η TV Είναι σε εξωτερικο χωρο πχ μπαλκονι , μαγαζι κτλ κτλ. Ακομα και οι OLED οι περισοτεροι που ξερουν την εχουν στο 50% του peak brightness Δλδ στα 150-200nits , Εκει είναι το σωστο . Εχω προσωπικα αρκετες OLED ,VA, IPS , Όμως και αρκετες που εχω ρυθμισει από κοντα. Ολες είναι καλες αναλογα την χρηση … Αν όμως μιλαμε για την καλυτερη εικονα όπως ξερουμε από τα calibration tools calman Κτλ κτλ τοτε OLED τελος δεν υπαρχει καν θεμα συζήτησης και δεν είναι μονο θεμα του off pixel ( απολυτου μαυρου που λενε) Τωρα από εκει και περα αν είναι θεμα κοστους αν είναι θεμα burn in , αν είναι θεμα χρησης σε πολύ φωτεινο χώρο αν είναι θεμα gaming και θες να στραβώνεσαι από το HDR peak 1.000 nits τοτε ναι VA η IPS Είναι επιλογή. Πέστα Χρυσόστομε, υπάρχει γενικά μια μη ηθελημένη παραπληροφόρηση για το θέμα. 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Οι τηλεοράσεις OLED είναι η κορυφή της ποιότητας. Ακόμη και τηλεοπτικό άθλιο σήμα να πρέπει να δεις απλά βάζεις να κάνει ζουμ και κροπ το γελοίο λογότυπο των άθλιων Ελληνικών τηλεοπτικών σημάτων και βλέπεις και αυτό. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι OLED. Δεν έχεις OLED δεν έχεις ποιότητα σε ταινίες. Είναι μονόδρομος. Και οι τιμές είναι αστείες πλέον σε σχέση κόστους προς απόδοση. Η Samsung δεν επενδύει γιατί δεν την συμφέρει. Είναι απλό. Αλλιώς γιατί όλα της τα κινητά έχουν amoled πάνελ που αυτή κατασκευάζει. Τελευταία δεν μας τα λέει καθόλου καλά η Samsung. Όταν παραδώσει πνεύμα το Panasonic πάνελ μου Plasma αμέσως θα μεταβώ σε OLED. Προτιμώ μικρή και ποιοτική εικόνα στα 3 μέτρα (55 ίντσες) παρά ξεπλυμένη φτηνή εικόνα στις 65 ίντσες με οποιοδήποτε άλλο πάνελ. Ακόμη και QLED που βράδυ χαμηλώνοντας φώτα στην πλάσμα μου βλέπεις ταινία με εντελώς διαφορετική αίσθηση. Συμφωνώ απόλυτα. Μια μια διαφορά, χτύπα μια oled πριν παραδώσει πνεύμα η Panasonic 😎, τα τωρινά μοντέλα με HDMI 2.1 και υποστήριξη G-Sync στα 120hz είναι 1000% future proof και τηλεορασάρες. 5
thanosAIAS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το αστείο είναι ότι οι OLED για την LG ήταν ζημιογόνες. Τώρα αρχίζουν να αποδίδουν κέρδη. Όλα τα λεφτά τα βγάλανε απο τα LCD. Και τώρα η samsung με αυτή την τεχνολογία θα τη σβήσει απο το χάρτη. Κρίμα γιατί είναι καλός ο ανταγωνισμός! Δείτε και αυτό... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από thanosAIAS 2
oldnew Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μεταξύ oled / lcd δε νομίζω οτι τίθεται θέμα ποια είναι ποιο ποιοτικη. Η συντριπτική πλειοψηφία που ΔΕΝ παίρνει oled, το κάνει ητε λογω μεγάλου κόστους ητε λογω φοβου burn in. Για το burn in πιστεύω είναι 100% σούπερ λάθος της lg. Αν όντως ισχύει οτι συμβαίνει σπάνια, τοτε lg δίνεις 5 χρόνια εγγύηση οτι δε θα παθει burn in, και 2πλασιαζεις τις πωλήσεις σου σε μια νύχτα. Αν οντως είναι σπάνιο τοτε πχ να συμβεί σε 2 στις 100, αλλάζεις και 2 οθόνες που δε σου κοστίζουν σχεδον τίποτα, και τελειώνει το πανηγύρι. Από τι στιγμή που δεν κάνεις αυτό το αυτονόητο για να κόψεις το φοβο και να εκτοξεύσεις πωλήσεις και κέρδη, 2 πράγματα συμβαίνουν : - Ητε δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και δε σε συμφέρει να το κάνεις γιατί θα μπεις μέσα - Ητε είσαι για τα πανηγύρια στο μάρκετινγκ που μου φαίνεται δύσκολο αρα τεινω στο πρώτο. Πάντως η qled 90 σειρά που βλέπω στον κωτσοβολο, δεν μπορώ να καταλάβω καν ότι δεν είναι oled, ενώ εχει πολυ καλύτερη φωτεινότητα. Βέβαια δεν την εχω δει στο απόλυτο σκοτάδι, αν κάποιος την εχει ας γράψει. Βέβαια είναι ακριβότερη και απο oled.. Βασικά ο μόνος λόγος να την πάρεις είναι αν φοβάσαι το burn in. 4
vagk1973 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ολοι ξερουμε τα πλεονεκτηματα και των μεν και των δε .Συμφωνω απολυτως με την αποψη της εγγυησης για την LG . Εγω δεν λεω για 5 χρονια .ας εδινε για 2 ή 3 . Δεν το κανει ομως γιατι το προβλημα ειναι υπαρκτο πολυ απλα .και ουτε τα CC σε καλυπτουν απολυτα ακομα και αν γινονται ευλαβικα στο 4ωρο γιατι πολυ απλα η καταπονηση των πιξελ επιδρα προσθετικα .και δεν το αναφερει κανεις αυτο . Εσκεμμένα ισως ? Αν βελτιωθουν τα λογοτυπα των καναλιων φυγουν οι μαυρες μπαρες απ τις ταινιες οι τεραστιες στατικες μπαρες απ τους αγωνες οτε νοβα κλπ ναι οκ οι OLED μονοδρομος. Απλα οταν βγουν οι microLED οι OLED θα ειναι παρελθον και το γνωριζουμε ολοι αυτο . 1
Retromaniac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 65 c9 1800 euros με άτοκες δόσεις... HDMI 2.1 4k @ 120hz , freesync + gsync compatible. Τι άλλο θέλετε; Αν δεν είχα oled ήδη θα την χτύπαγα... 2
tsarouc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, music_lover είπε Ούτε καν, ips και oled είναι η ημέρα με την νύχτα. Η μειωμένη φωτεινότητα δεν αποτελεί πρόβλημα στις oled οθόνες, σκέψου ότι ενώ μια led οθόνη απαιτεί 1000nits φωτεινότητα για να αποδώσει σωστά το HDR (που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όσον αφορά τον φωτισμό και για αυτό το αναφέρω σαν παράδειγμα), στις oled ο αριθμός αυτός είναι 540nits και αυτό οφείλεται στην δυνατότητα των αυτόφωτων led που περιέχει μια τέτοια οθόνη. Για αυτό το λόγο μάλιστα αν πας στα test του rtings, οι 10 πρώτες τηλεοράσεις σε απόδοση HDR εικόνας είναι όλες oled και η 11η είναι η Q90 της Samsung.. https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-features/hdr Πέστα Χρυσόστομε, υπάρχει γενικά μια μη ηθελημένη παραπληροφόρηση για το θέμα. Συμφωνώ απόλυτα. Μια μια διαφορά, χτύπα μια oled πριν παραδώσει πνεύμα η Panasonic 😎, τα τωρινά μοντέλα με HDMI 2.1 και υποστήριξη G-Sync στα 120hz είναι 1000% future proof και τηλεορασάρες. Μα δεν χάνω κάτι να περιμένω. Αντίθετα οι τιμές κυλούν συνεχώς προς τα κάτω. Όταν και ΑΝ θα τα παίξει η Panasonic τότε και μόνο τότε θα προχωρήσω. Δύσκολες εποχές για εύκολες αγορές. Από την άλλη συσκευάζεις σωστά την τηλεόραση και την βάζεις πατάρι και την έχεις για συλλεκτική μελλοντικά. Και παίρνεις μια Oled για τώρα. Αλλά αυτά είναι για άνετους οικονομικά. 1
oldnew Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Retromaniac είπε 65 c9 1800 euros με άτοκες δόσεις... HDMI 2.1 4k @ 120hz , freesync + gsync compatible. Τι άλλο θέλετε; Αν δεν είχα oled ήδη θα την χτύπαγα... Ξαναγυρναμε σε αυτα που γραφαμε: 1ον πόσοι στην Ελλάδα θα σκάσουν 2000€ σχεδον για τηλεόραση? 10%? Απο αυτο το 10% πόσοι είναι διατεθημενοι να σκάσουν τοσα λεφτα με την πιθανοτητα οσο μικρη και να ειναι να δουν burnin εντός ετους? Αμφιβάλλω αν ειναι το 1% του 10%. Αν ρωτήσεις σε μαγαζιά, εχεις γνωστούς κλπ οι πωλήσεις oled στην κατηγορία των 2000€ ειναι κυριολεκτικά ασυμαντες.
Retromaniac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, oldnew είπε Ξαναγυρναμε σε αυτα που γραφαμε: 1ον πόσοι στην Ελλάδα θα σκάσουν 2000€ σχεδον για τηλεόραση? 10%? Απο αυτο το 10% πόσοι είναι διατεθημενοι να σκάσουν τοσα λεφτα με την πιθανοτητα οσο μικρη και να ειναι να δουν burnin εντός ετους? Αμφιβάλλω αν ειναι το 1% του 10%. Αν ρωτήσεις σε μαγαζιά, εχεις γνωστούς κλπ οι πωλήσεις oled στην κατηγορία των 2000€ ειναι κυριολεκτικά ασυμαντες. Καταρχήν γιατί μου τα λες αυτά; Μίλησα εγώ κάπου για πωλήσεις; Όσον αφορά το burn-in, η τηλεόραση μου έχει δουλέψει ΠΟΛΛΕΣ ώρες, με τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες και video games. 2 χρόνια μετά και στο τεστ για burn in(με το κόκκινο) δεν μπορώ να διακρίνω το παραμικρό. Καμία προσοχή δεν έχω δείξει, απλα δεν βάζω τέρμα την φωτεινότητα αν δεν έχω κάτι που αλλάζει συνέχεια. ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Ούτε την κλείνω στις 4 ώρες, ούτε τρέχω το burn in correction, τίποτε. Και με 100.000 ώρες ημιζωής, η φωτεινότητα δεν εχει μειωθεί καθόλου.. 2
music_lover Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Καταρχήν γιατί μου τα λες αυτά; Μίλησα εγώ κάπου για πωλήσεις; Όσον αφορά το burn-in, η τηλεόραση μου έχει δουλέψει ΠΟΛΛΕΣ ώρες, με τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες και video games. 2 χρόνια μετά και στο τεστ για burn in(με το κόκκινο) δεν μπορώ να διακρίνω το παραμικρό. Καμία προσοχή δεν έχω δείξει, απλα δεν βάζω τέρμα την φωτεινότητα αν δεν έχω κάτι που αλλάζει συνέχεια. ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Ούτε την κλείνω στις 4 ώρες, ούτε τρέχω το burn in correction, τίποτε. Και με 100.000 ώρες ημιζωής, η φωτεινότητα δεν εχει μειωθεί καθόλου.. Τζάμπα κουράζεσαι..εδώ το rtings έκανε test ακριβείας και πάλι εμείς τον χαβά μας, παθαίνουν burn-in κτλ και στο τέλος μένουμε λίγοι και τολμηροί να γουστάρουμε εικόνα στα καλύτερα της και οι υπόλοιποι qled και το κεφάλι ήσυχο πως τάχα δεν θα πάθει τίποτα ποτέ γιατί είναι η τέλεια τεχνολογία, not. 4
privateer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 για τον καθε ένα που γραφει σε φορουμ ότι δεν εχει burn in μπορω να σου βρω αλλους 3 που εχουν. οποτε το θεμα υπαρχει. και όπως ειπαν και παραπανω το γεγονός ότι η lg δεν δινει εγγυηση για το φαινομενο αυτό ουσιαστικα είναι σαν να το παιζει ποντιος πιλατος😂 οι oled θα εχουν το μελλον των plasma. περασαν αλλα δεν ακουμπησαν παρολο που ολοι ξεραν ότι σαν ποιοτητα εικονας δεν ειχαν αντιπαλο. 1 1
vagk1973 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε 65 c9 1800 euros με άτοκες δόσεις... HDMI 2.1 4k @ 120hz , freesync + gsync compatible. Τι άλλο θέλετε; Αν δεν είχα oled ήδη θα την χτύπαγα... Αυτο δεν ειναι επιχειρημα οτι επεσε στα 1600 ευρω ουτε και αποδεικνυει κατι .ακομα και 1 ευρω αν κανει θα το ζυγισει καλα καποιος πριν προχωρησει στην αγορα της .και επειδη προσωπικα ειχα αγορασει oled ακριβως πριν ενα χρονο 65αρα και διαπιστωνοντας προβλημα , την επεστρεψα και πηρα με πολυ περισσοτερα 75αρα και την ευχαριστιεμαι μια χαρα . Και τα μαυρα της και την εικονα της και τα χρωματα της με πεντακαθαρο panel και μηδενικο DSE σε αθλητικο περιεχομενο ουτε γκρι γραμμες και θολουρα . Χωρις να κοιταω μετα απο ενα 2ωρο ποδοσφαιρικου αγωνα να δω αν αφησε σταμπα η τεραστια στατικη μπαρα του σκορ ή να κοιταω το ρολοι στο 4ωρο να την κλεισω .ειπαμε εξαιρετικο μαυρο απολαυση στις ταινιες αλλα δεν φτανει μονο αυτο . Προσωπικα ειδα το the long night το 3ο επεισοδιο του 6ου κυκλου GoT στην 75αρα μου που εξ ολοκληρου εχει γυριστει με σκοτεινες σκηνες και μια χαρα εβλεπα λεπτομερειες χρωματα κλπ ,επεισοδιο που αν τσεκαρετε σε φορουμ εξωτερικου διαμαρτυρονται ενα σωρο κοσμος ειδικα οσοι εχουν oled για συντριβη μαυρου και προβλημα στην απεικονιση λεπτομερειων . Ειπαμε εξαιρετικες οι ΟLED για συγκεκριμενη χρηση κυριως σε ταινιες κλπ αλλα αυτος ο μηδενισμος του στυλ σκουπιδια οι Led ειναι ακραιος .Να σημειωσω επισης οτι δεν εχω samsung .ακομα και το rtings στις βαθμολογιες του, δινει κατα μ ο απο 0.5 εως 1 το πολυ διαφορα στις OLED εναντι των LCD σε θεαση κινηματογραφικου περιεχομενου .Ποση διαφορα οπτικα ειναι αυτο το πραγμα ? Και κατι ακομα .Υποτιθεται οι OLED ειναι ακριβες σε παραγωγη τα πανελ τους κλπ .και βλεπουμε οι τιμες τους στις 55 κ 65 χαμηλοτερες σε τιμες απ τα μεσαια μοντελα led των εταιριων .και ποιος μου λεει εμενα οτι λογω της ευπαθειας των pixel τις κανουν φθηνοτερες για προσελκυση καταναλωτων ξεροντας οτι σε μια 5ετια ισως αυτος θα αναγκαστει να ξαναπαρει παλι τηλεοραση σε περιπτωση burn in ? Και γιατι υπαρχει τετοια αποκλιση τιμων μεταξυ 65 και 77 ? Στα 1800 με 2000 η 65 στα 6000 η 77αρα ? 3 φορες πανω για 10 ιντσες διαφορα αναλογικα ? Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα μου . Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από vagk1973 1
HardwareZone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Agony είπε Ε οχι και μικρη Διαφορα η OLED με IPS... Ουτε καν... σε όλα τα επίπεδα. Εχω μεγαλη εμπειρια σε πανελ και για εμας που κανουμε και calibration πιστεψε με η OLED είναι αρκετα ανωτερη από VA, IPS. Αν μου ελεγες ότι βλέπεις μονο σε εξωτερικο χωρο με φως... πχ μαγαζι θα σου λεγα ναι οκ παρε IPS. για σπιτι όμως και ταινιες η OLEd Είναι μονόδρομος, η εστω Plasma. VA + IPS είναι για οσους δεν ενδιαφέρονται για ποιοτητα εικονας calibration … Βαζουν Brightness Full , Gamma 1.9 ,Saturation contrast full , Κτλ κτλ και λενε κοιτα τι ωραια είναι. 1.000 - 1.200 ευρο καταντησε να εχει μια OLED 55 ποσο ποιο φτηνα δλδ ? Δεν χανει καθολου σε φωτεινοτητα… αυτό που εχουν συνηθησει τα ματια σας τοσα χρονια από VA + IPS Είναι λαθος το λενε ΟΛΟΙ οσοι κανουν calibration τοσο σε ατομικο η επαγγελματικο επιπεδο … Εκτος και η TV Είναι σε εξωτερικο χωρο πχ μπαλκονι , μαγαζι κτλ κτλ. Ακομα και οι OLED οι περισοτεροι που ξερουν την εχουν στο 50% του peak brightness Δλδ στα 150-200nits , Εκει είναι το σωστο . Εχω προσωπικα αρκετες OLED ,VA, IPS , Όμως και αρκετες που εχω ρυθμισει από κοντα. Ολες είναι καλες αναλογα την χρηση … Αν όμως μιλαμε για την καλυτερη εικονα όπως ξερουμε από τα calibration tools calman Κτλ κτλ τοτε OLED τελος δεν υπαρχει καν θεμα συζήτησης και δεν είναι μονο θεμα του off pixel ( απολυτου μαυρου που λενε) Τωρα από εκει και περα αν είναι θεμα κοστους αν είναι θεμα burn in , αν είναι θεμα χρησης σε πολύ φωτεινο χώρο αν είναι θεμα gaming και θες να στραβώνεσαι από το HDR peak 1.000 nits τοτε ναι VA η IPS Είναι επιλογή. Έχουν και οι OLED τα μειονεκτήματά τους. Υπερτερούν αναμφισβήτητα στο black level, αλλά στο peak brightness ( για HDR10 υλικό ) και στα highlights υστερούν κόντρα στις ακριβές IPS/VA. Calibration-wise, χρωματικά είναι πολύ κοντά, με μικρό edge θα έλεγα στις IPS ( ψειρίζουμε την μύγα όμως γιατί μιλάμε για διαφορές σε dE2000 κάτω από 0.5 μονάδες. Στο grayscale tracking οι OLED υπερτερούν στα IRE 0 εώς IRE 50, ενώ υστερούν στα IRE 60 - 100. Προσωπικά αν και δεν είμαι τηλεορασάκιας, αν ήθελα σώνει και καλά TV για την διασκέδασή μου, θα ήλπιζα σε νεότερη γενιά OLED που να έχουν βελτιωθεί και στα highlights και στο CME ( άντε να φτιάξει ποτέ το software της η LG ). Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από HardwareZone 1
asdfaster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι θα μπορεί να κάτσει διπλα από μια oled τις lg και να είναι στο ίδιο επίπεδο? Η ακόμα και καλύτερη απο την lg oled? Η θα είναι μια απομίμηση oled σαν τις qled που υπόσχονται oled tv εμπειρία. Kαι στην ουσία η sony είναι καλύτερες για oled tv εμπειρια και δεν υπόσχονται και τίποτα. Για τα κινητά είναι η απόλυτη εταιρία κατασκευής oled. Αλλα για tv προς το παρόν πουλάει led σε τιμές oled. Γιατί για εμπειρία χρήσης απέχει πολυ από μια c9. Για το λειτουργικό απέχει ακόμα πιο πολύ. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από asdfaster
pacahontas III milagros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 αντε γιατι οι oled δε τη βγαζουν για παραπάνω απο δυο χρόνια. το s8 μου που χω δευτερο εχει καει ολο ηδη! ξεκινησε με τη μπάρα ειδοποιήσεων και ώρας πάνω πάνω και φέτος επεκταθηκε σε ολο το panel φαντάσου οι τηλεοράσεις που τις κρατας και εξαετία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα