JohnnyX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γκουχου γκουχου...Realme X2 pro 12-256-855+-90Ηz Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από JohnnyX 2
ziaba Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Malthador είπε Για πες... ότι μόνο για τα σπεξ του και γενικά δεν είναι να τρέξει να το πάρει καποιος... υπάρχουν ένα σορό συσκευές με τα ίδια και καλύτερά χαρακτηριστικά στα ίδια ή λιγότερα χρήματά 1
oceanborngr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Τρωγομαι να το τσιμπησω αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παραπονο απο το mate 9 ακομη.
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 59 minutes ago, ziaba said: ότι μόνο για τα σπεξ του και γενικά δεν είναι να τρέξει να το πάρει καποιος... υπάρχουν ένα σορό συσκευές με τα ίδια και καλύτερά χαρακτηριστικά στα ίδια ή λιγότερα χρήματά Οχι φίλε μου, true stereo ηχεία και τέτοια οθόνη δεν βρίσκεις σε ένα σορό συσκευές. Συγκρίσεις με Xiaomi κλπ, προσωπικά δεν τις λαμβάνω υπόψιν, σόρυ. 20 minutes ago, oceanborngr said: Τρωγομαι να το τσιμπησω αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παραπονο απο το mate 9 ακομη. Είχα Mate 9 πριν το XZ2 που έχω τώρα. Τίμια συσκευή, με αρκετές παραχωρήσεις.
lionheart75 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 H φωτεινότητά του είναι για κλάματα, τη βελτίωσαν σε σχέση με το 1 αλλά και πάλι τραγική. Σε εξωτερικό χώρο δυσκολεύεσαι ακόμα και στο τέρμα για direct sunlight άστο. 800 ευρώ / 800 usd ζητούσε όταν βγήκε... μπορούσαν και καλύτερα σίγουρα. Είναι ένα κινητό αποκλειστικά για gaming σε εσωτερικό χώρο. Αυτό. Η οθόνη του μπορεί ναι είναι 120hz αλλά δεν κάνει για προβολή Hd υλικού απλά δεν. Και αυτό θα το καταλάβετε αν βάλετε μια amoled / oled δίπλα. Τι άλλο να πει κανείς; Για το δακτυλικό που θα πρέπει να είσαι παιδάκι ή νάνος για να το φτάνει ο αντίχειρας σου στο πλάι χωρίς να κινδύνευεις να σου πέσει; Kαι αυτό διότι είναι τοποθετημένος χαμηλότερα από όσο θα έπρεπε και για να φτάσει ο αντίχειρας ενός ενήλικα θα πρέπει να το σπρώχνεις λίγο προς τα πάνω κάθε φορά, χάνοντας το πλεονέκτημα του ενός χεριού (αν δεν θέλεις να το κλαις). Όσο αφορά τα ηχεία, ναι είναι καλά στερεοφωνικά, δυνατά κλπ, όμως υπάρχουν και καλύτερα και πιο crispy βλέπε pixel 3 XL, oneplus 7T κλπ. Εν ολίγοις, προσωπική γνώμη πάντα, κάνει αποκλειστικά και μόνο για gamers και για ποζεράδες εξαιτίας του Rgb logo της razer στην πλάτη και την άριστη ποιότητα κατασκευής και υλικών, αν και ήδη το chip sd845 είναι 2 γενιές πίσω και υπάρχουν πλέον δυνατότερα σύνολα. Για τους υπόλοιπους μη δεινούς gamers στο κινητό χρειάζονται πάρα πολλές παραχωρήσεις για να μείνουν μαζί του με μεγαλύτερο αγκάθι την οθόνη, για την οποία παινεύεται ουσιαστικά. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 5 hours ago, lionheart75 said: H φωτεινότητά του είναι για κλάματα, τη βελτίωσαν σε σχέση με το 1 αλλά και πάλι τραγική. Σε εξωτερικό χώρο δυσκολεύεσαι ακόμα και στο τέρμα για direct sunlight άστο. 800 ευρώ / 800 usd ζητούσε όταν βγήκε... μπορούσαν και καλύτερα σίγουρα. Είναι ένα κινητό αποκλειστικά για gaming σε εσωτερικό χώρο. Αυτό. Η οθόνη του μπορεί ναι είναι 120hz αλλά δεν κάνει για προβολή Hd υλικού απλά δεν. Και αυτό θα το καταλάβετε αν βάλετε μια amoled / oled δίπλα. Τι άλλο να πει κανείς; Για το δακτυλικό που θα πρέπει να είσαι παιδάκι ή νάνος για να το φτάνει ο αντίχειρας σου στο πλάι χωρίς να κινδύνευεις να σου πέσει; Kαι αυτό διότι είναι τοποθετημένος χαμηλότερα από όσο θα έπρεπε και για να φτάσει ο αντίχειρας ενός ενήλικα θα πρέπει να το σπρώχνεις λίγο προς τα πάνω κάθε φορά, χάνοντας το πλεονέκτημα του ενός χεριού (αν δεν θέλεις να το κλαις). Όσο αφορά τα ηχεία, ναι είναι καλά στερεοφωνικά, δυνατά κλπ, όμως υπάρχουν και καλύτερα και πιο crispy βλέπε pixel 3 XL, oneplus 7T κλπ. Εν ολίγοις, προσωπική γνώμη πάντα, κάνει αποκλειστικά και μόνο για gamers και για ποζεράδες εξαιτίας του Rgb logo της razer στην πλάτη και την άριστη ποιότητα κατασκευής και υλικών, αν και ήδη το chip sd845 είναι 2 γενιές πίσω και υπάρχουν πλέον δυνατότερα σύνολα. Για τους υπόλοιπους μη δεινούς gamers στο κινητό χρειάζονται πάρα πολλές παραχωρήσεις για να μείνουν μαζί του με μεγαλύτερο αγκάθι την οθόνη, για την οποία παινεύεται ουσιαστικά. Φωτεινότητα: αυτή τη στιγμή βολεύομαι με το XZ2 που έχει λίγο χειρότερη φωτεινότητα, οπότε δεν θα μου φανεί κακό το Razer Phone 2 φαντάζομαι. HD: τι εννοείς "δεν κάνει" για HD προβολή; Ηχεία: δεν τα έχω ακούσει τα άλλα κινητά που αναφέρεις, φαντάζομαι έτσι θα είναι όπως τα λες. Σε κάθε περίπτωση κοιτάμε το πακέτο. Οθόνη: 120 Hz > oled για εμένα
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Φωτεινότητα: αυτή τη στιγμή βολεύομαι με το XZ2 που έχει λίγο χειρότερη φωτεινότητα, οπότε δεν θα μου φανεί κακό το Razer Phone 2 φαντάζομαι. HD: τι εννοείς "δεν κάνει" για HD προβολή; Ηχεία: δεν τα έχω ακούσει τα άλλα κινητά που αναφέρεις, φαντάζομαι έτσι θα είναι όπως τα λες. Σε κάθε περίπτωση κοιτάμε το πακέτο. Οθόνη: 120 Hz > oled για εμένα Eννοώ ότι η οθόνη του σε σχέση με μια amoled / oled είναι η μέρα με την νύχτα για προβολή HD υλικού. Στην οθόνη του κυριαρχεί μια μουντάδα σε σχέση με τα προαναφερθέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα