vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Έχω της wind router technicolor αλλά δεν το κόβω δυνατό, σε απόσταση 3 μέτρων δεν μου δίνει ταχύτητα δυνατή. Κάποια πρόταση οικονομική; Επίσης θα ήταν καλύτερα να πάρω 5ghz;
2MikronS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρις πλακα οτιδηποτε βαλεις θα ειναι τουλαχιστον 20 κλασεις καλυτερο απο τη σαπιλα που εχεις και καμια 50ρια κλασεις στο ασυρματο Τοσο αξιοπρεπής ειναι αυτη η μαρκα που εχεις την οποια προσωπικα κατατασσω στις τελευταιες ακομη και για home use. Τωρα αν θες κατι δυνατο υπαρχουν και μηχανακια που παιζουν 30db απο 20 που παιζουν ολα. Θα σου πουν οτι δεν επιτρεπεται τετοια εκπομπη στην ευρωπαικη ενωση και κλαιν............... βαλτα να σωθεις. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από 2MikronS 1
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλεις modem-router ή σκέτο router. Μια καλή λύση είναι το πιο κάτω modem-router, ειδικά αν μένεις Αθήνα και το πάρεις χωρίς τα μεταφορικά: https://www.cosmodata.gr/product/318258/ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas 1
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, The_Judas είπε Θέλεις modem-router ή σκέτο router. Μια καλή λύση είναι το πιο κάτω modem-router, ειδικά αν μένεις Αθήνα και το πάρεις χωρίς τα μεταφορικά: https://www.cosmodata.gr/product/318258/ Θεσσαλονίκη είμαι... Θέλω ένα ίδιο με αυτό που έχω δεν ξέρω τι είναι καν λογικά ρουτερ; Θέλω για vdsl 100+++ για να μην αλλάζω συνέχεια. Επίσης θέλω να έχει 5ghz. Βασικά επειδή δεν ξέρω αξίζει να κάτω 5ghz η τσάμπα τα λεφτά; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από vairass
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οπότε τώρα εχεις vdsl Modem-router. Αυτό που σου πρότεινα είναι vdsl-modem-router απλά δεν έχει 5ghz μπάντα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι την 5ghz μπάντα. Αυτή η μπάντα έχει πιο μικρή κάλυψη, αλλά πιο μεγάλη ταχύτητα. Πρέπει βέβαια να έχεις και αντίστοιχο εξοπλισμό που να συνδέεται στα 5ghz (π.χ τηλεόραση , κινητά, υπολογιστές κλπ). Αλλη επιλογή είναι να συνδέσεις πάνω στο ήδη υπάρχων modem σου μια συσκευή που είναι σκέτο router και να αναλάβει αυτή μόνο το wifi σκέλος. Πόσα χρήματα δίνεις; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas 1
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Οπότε τώρα εχεις vdsl Modem-router. Αυτό που σου πρότεινα είναι vdsl-modem-router απλά δεν έχει 5ghz μπάντα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι την 5ghz μπάντα. Αυτή η μπάντα έχει πιο μικρή κάλυψη, αλλά πιο μεγάλη ταχύτητα. Πρέπει βέβαια να έχεις και αντίστοιχο εξοπλισμό που να συνδέεται στα 5ghz (π.χ τηλεόραση , κινητά, υπολογιστές κλπ). Αλλη επιλογή είναι να συνδέσεις πάνω στο ήδη υπάρχων modem σου μια συσκευή που είναι σκέτο router και να αναλάβει αυτή μόνο το wifi σκέλος. Πόσα χρήματα δίνεις; Δεν έχω χώρο για 2 μηχανές προτιμώ 1 και καλή. Έως 30-40 ευρώ λέω.
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που σου πρότεινα είναι καλή λύση, 32 ευρώ βγαίνει τελική με τα μεταφορικά. Αν θέλεις και 5ghz αναγκαστικά ανεβαίνεις σε κόστος: https://www.skroutz.gr/s/13939266/TP-LINK-Archer-VR400-v2.html https://www.skroutz.gr/s/17161050/Asus-DSL-AC750.html Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas 1
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, The_Judas είπε Αυτό που σου πρότεινα είναι καλή λύση, 32 ευρώ βγαίνει τελική με τα μεταφορικά. Αν θέλεις και 5ghz αναγκαστικά ανεβαίνεις σε κόστος: https://www.skroutz.gr/s/13939266/TP-LINK-Archer-VR400-v2.html https://www.skroutz.gr/s/17161050/Asus-DSL-AC750.html Θα το σκεφτώ οκ...ενα αλλο θέμα τώρα.. Θελει set up απο Την αρχη λογικα αυτό; Κωδικούς κλπ δεν έχω στο χέρι.
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι πιο πολλοί πάροχοι πλέον δεν χρειάζονται κωδικούς, απλά συνδέεις το router και παίρνεις αυτόματα ιντερντετ γιατί είναι κλειδωμένο στη γραμμή σου. Προφανώς βέβαια θα χρειαστεί να σετάρεις το wifi. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas 1
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, The_Judas είπε Οι πιο πολλοί πάροχοι πλέον δεν χρειάζονται κωδικούς, απλά συνδέεις το router και παίρνεις αυτόματα ιντερντετ γιατί είναι κλειδωμένο στη γραμμή σου. Προφανώς βέβαια θα χρειαστεί να σετάρεις το wifi. Ώραια εύκολα είναι αυτά απλά ρώτησα. Επίσης το WiFi με αυτό το μηχάνημα θα δίνει καθαρά 50 πόσο πιάνω η γενικά πόσο % δίνει; Τώρα πιάνω 18-20 ασύρματα αλλά δεν μου φτάνουν για 4κ... Είμαστε 4 άτομα σύνολο κ τραβάνε όλοι κάτι.
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενσύρματα πιάνεις 50 και ασύρματα 20; ή το 50άρι είναι το θεωρητικό μέγιστο του παρόχου; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ενσύρματα πιάνεις 50 και ασύρματα 20; ή το 50άρι είναι το θεωρητικό μέγιστο του παρόχου; Με. Καλώδιο μου δίνει 50/10 στα στατιστικά... Στον υπολογιστή πιάνω download 50 δηλαδή όλα. Ασύρματα σχεδόν τα μισά και όχι πάντα.
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ακόμη και δίπλα στο router πιάνει 20 Μbmps με wifi;
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ακόμη και δίπλα στο router πιάνει 20 Μbmps με wifi; Εκεί δίπλα πάει γύρω στα 28. Να φταίει το ρουτερ;
Warzycha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Αν εχεις Wind Vdsl με voip,τοτε δεν μπορεις να βαλεις απλα στην θεση του ενα αλλο μοντεμ.Δεν θα εχεις τηλεφωνο. Μονο ρουτερ μπορεις να συνδεσεις πανω στο technicolor και να παιρνεις ιντερνετ απο το ρουτερ και τηλεφωνο απο το technicolor. Βεβαια ειναι λιγο πιο συνθετο ολο αυτο,οποτε καλυτερα να σου απαντησει καποιος πιο εμπειρος. Παντως αν εχεις voip δεν μπορεις να το αλλαξεις,μην τρεχεις να αγορασεις αλλο τσαμπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα