apostolianos77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Αγόρασα την παραπάνω τηλεόραση χθες και προσπάθησα να την βάλω στο τοίχο στην υπάρχουσα βάση που είχα μια Lg. Οι βίδες που είχε η βάση είναι κοντές, ξέρει να μου πει κάποιος τι βίδες πρέπει να πάρω?
adsl2+ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Αγοράζεις βίδες με ίδιο σπείρωμα πιο μακριές
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέσα στο user manual εχε τι βιδες πρέπει να μπούν
julietza Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2019 στις 1:52 ΠΜ, apostolianos77 είπε Καλησπέρα, Αγόρασα την παραπάνω τηλεόραση χθες και προσπάθησα να την βάλω στο τοίχο στην υπάρχουσα βάση που είχα μια Lg. Οι βίδες που είχε η βάση είναι κοντές, ξέρει να μου πει κάποιος τι βίδες πρέπει να πάρω? Καλησπέρα σας, έχω αγοράσει κι εγώ την ίδια τηλεόραση! Πολύ ωραία τρία θα έλεγα αλλά δεν χωράει στο σαλόνι! Too big!!! Πρέπει να την επιστρέψω και δεν έχω πια το κουτί του! Αν δεν το χρειάζεστε θα μπορούσατε να μου το δώσετε σας παρακαλώ πολύ! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από julietza
bill2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξέω αν θα τη δεκτούν με άλλη κούτα Η κάθε κούτα έχει πάνω τον σειριακό της τηλεόρασης
julietza Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Θα την δεχτούν έτσι μου είπαν! Αρκεί να την πάω με το ΚΟΥΤΙ!! Το έχετε το κουτί ; Μπορείτε να μου το δώσετε σας παρακαλώ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα