Klavdiani Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Γνωριζει κανεις τις προυποθεσεις υποβολης αιτησης για επανεξεταση απο δευτεροβαθμια επιτροπη,αν εχει παραβολο ;Επισης ποσες φορες μπορεις να κοπεις στην οδηγηση ?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλα μονος σου πήγες και έδωσες, η σχολη οδηγών δεν σου ειπε τίποτα;
giorgos4ever Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απαντάω με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις αλλαγές που έχουν γίνει. 10 ευρώ είναι το παράβολο + ότι ζητήσει η σχολή για παράσταση (150 ευρώ αν θυμάμαι καλά) 2 ώρες πριν, Klavdiani είπε Επισης ποσες φορες μπορεις να κοπεις στην οδηγηση ? Όσες αντέχει η τσέπη σου. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Καλα μονος σου πήγες και έδωσες, η σχολη οδηγών δεν σου ειπε τίποτα; Έλα ντε Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από giorgos4ever
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις άπειρα κανονάκια!Γιατί όταν θα βγεις στον δρόμο όλοι ένα κανονάκι έχουν!!
giorgos4ever Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις άπειρα κανονάκια!Γιατί όταν θα βγεις στον δρόμο όλοι ένα κανονάκι έχουν!! Από την στιγμή που το παίρνεις θεωρητικά είσαι έτοιμος να βγεις στον δρόμο, που είναι το πρόβλημα? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από giorgos4ever
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Απο τη θεωρια στη πραξη θα ξεκανει πολυ κοσμο
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Φυσικα και μπορεις να ξαναδωσεις ...χωρις οριο . Το παραβολο ειναι καπου στα 20 ευρω αλλα οι δασκαλοι ζητανε εξοδα ...παραστασης καπου στα 150 ευρω και μαυρα. Μονο ο δασκαλος που εδωσε η κορη μου μας ειχε ξεκαθαρισει οτι αν κοπι θα πληρωσει οπως και εγινε μονο το παραβολο . Πληρωσε και 2 μαθηματα που εκανε. 1 1
Klavdiani Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Προφανως εχω δασκαλο αλλα προτιμησα να ρωτησω εσας και μετα να συζητησω μαζι του οσο κουλο κι αν φαινεται .Κοπηκα οχι γιατι δεν ημουν επαρκως προετοιμασμενη αλλα λογω ψυχικης πιεσης .Δεν οδηγησα καν .Απαντησα στξ θεωρητικο και μολις μου ειπε ξεκινηστε κοπηκα. Εμενα με ενδιεφερε να μαθω τι ειναι η επιτροπη επανεξετασης η δευτεροβαθμια που γινεται μετα απο 2 μερες αφου κοπεις.Γενικα απο νεα επιτροπη ηξερα το παραβολο . 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ο δάσκαλός σου τι σου είπε; Μου ειπε θα μιλησουμε αργοτερα και εφυγα .Δεν μου ειπε τιποτα γιατι μετα απο εμενα εξεταζονταν κι αλλοι
gbras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Klavdiani είπε Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Προφανως εχω δασκαλο αλλα προτιμησα να ρωτησω εσας και μετα να συζητησω μαζι του οσο κουλο κι αν φαινεται .Κοπηκα οχι γιατι δεν ημουν επαρκως προετοιμασμενη αλλα λογω ψυχικης πιεσης .Δεν οδηγησα καν .Απαντησα στξ θεωρητικο και μολις μου ειπε ξεκινηστε κοπηκα. Εμενα με ενδιεφερε να μαθω τι ειναι η επιτροπη επανεξετασης η δευτεροβαθμια που γινεται μετα απο 2 μερες αφου κοπεις.Γενικα απο νεα επιτροπη ηξερα το παραβολο . Μου ειπε θα μιλησουμε αργοτερα και εφυγα .Δεν μου ειπε τιποτα γιατι μετα απο εμενα εξεταζονταν κι αλλοι έπεσες σε κακό εξεταστή . Και εμένα η γυναίκα μου από το άγχος της δεν καταλάβαινε γιατί δεν ξεκινούσε το αυτοκίνητο ( δεν είχε βαλει ταχύτητα ). Η εξεταστρια της είπε απλά να μην αγχώνεται . Δεν έγινε κανένα άλλο λάθος ποτέ και πέρασε την εξέταση
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Συνήθως πληρώνεις 20€ στο δάσκαλο 10 το παράβολο και 10 να σε πάει εκεί και καλά τα μεταφορικά που δεν τα λένε έτσι σου λένε απλά 20€ αυτό με τα 150 μια φορά το πληρώνεις εκτός αν κοπείς στην οδήγηση νομίζω είναι 70-80 ευρώ εκείνο το παράβολο αλλά στα σήματα είναι 10 μόνο του
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Συνήθως πληρώνεις 20€ στο δάσκαλο 10 το παράβολο και 10 να σε πάει εκεί και καλά τα μεταφορικά που δεν τα λένε έτσι σου λένε απλά 20€ αυτό με τα 150 μια φορά το πληρώνεις εκτός αν κοπείς στην οδήγηση νομίζω είναι 70-80 ευρώ εκείνο το παράβολο αλλά στα σήματα είναι 10 μόνο του Οι πιο πολλοι δσκαλαοι ζητανε νταβατζιλικι 150-200 ευρω "εξοδα παραστασης"
meletis_m Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Έδωσε πρόσφατα η αδελφή μου χωρίς να δώσει επιπλέον. Είπε ο δάσκαλος σε περίπτωση που σε κοψουν σε μια ενδομάδα μπορείς ξανα. Οι εξεταστές έχουν γίνει αυστηροί εάν δεν λάβουν το επιπρόσθετο πόσο. Ειναι αναλόγως που θα πέσεις . Επειδή παρακολούθησα την πορεία , πέρασε ολόκληρο Stop άτομο άλλης σχολής χωρίς να σταματήσει και το πέρασε . Απο όσο μαθεύτηκε μετά η ταρίφα έχει πάει 150€ , που πιστεύω κατι βάζει και ο εκάστοτε δάσκαλος . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα