Προς το περιεχόμενο

Samsung evo 860 SSD 500Gb - 65€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

dell inspiron 7520 special edition. Laptop των 1500 ευρώ του 2012 και δεν έχει m.2 slot

Δεν το λες και άγνωστο το e-shop.gr

Δεν εννοούσα το e-shop.gr,  το οποίο το έχει 76€

Επεξ/σία από gunman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Ότι θυμάται ο καθένας γράφει. Ότι και να είναι αυτό. Κάποιες μητρικές 7ετίας μπορεί να είχαν Μ.2 αλλά δεν υποστήριζαν πλήρως το πρωτόκολλο.

Καλά ηρεμησε

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gunman είπε

Προτιμώ πλαίσιο από το να μπλεξω με άγνωστα e-shop 

Και όχι δεν έχω m2 θύρα 

e-shop full εμπιστο γενικοτερα...εχει και καταστηματα παραλαβης.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ τον ts. Και είχα πει χθες μακάρι να βάλει ένα κατάστημα γνωστό τον εβο στην τιμή του σκρουτζ. Και αφού είχα απογοητευθεί όλη την εβδομάδα από αμαζον σήμερα 8 ήμουνα έξω από το κατάστημα του πλαίσιο στην περιοχή μου και τσίμπησα τον τελευταίο από το ράφι. Σε έξι άτοκες δόσεις φυσικά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, greengroser είπε

ρε αλανια αληθεια τωρα (εκτος εαν δεν εχεται μ.2 θυρα )

θα παρεται αυτο στα 65 και δεν θα παρεται αυτο για 3 ευρο παραπανω

https://www.e-shop.gr/ssd-adata-xpg-gammix-s11-pro-512gb-m2-2280-pcie-gen3x4-p-PER.331565

Αναλόγως την χρήση πχ για boot και εκκίνηση εφαρμογών και παιχνιδιών, ένας κλασσικός ssd με read/write 500+mb είναι υπεραρκετός. Για εξειδικευμένες εφαρμογές ναι αλλά πόσοι τον χρειαζόμαστε πραγματικά? Εγώ πάντως όχι.

11 ώρες πριν, greengroser είπε

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xsperminator είπε

e-shop full εμπιστο γενικοτερα...εχει και καταστηματα παραλαβης.

Αναφερόμουν στα σκρουτζομαγαζα,  από το e-shop αγοράζω και εγώ 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, greengroser είπε

ρε αλανια αληθεια τωρα (εκτος εαν δεν εχεται μ.2 θυρα )

θα παρεται αυτο στα 65 και δεν θα παρεται αυτο για 3 ευρο παραπανω

https://www.e-shop.gr/ssd-adata-xpg-gammix-s11-pro-512gb-m2-2280-pcie-gen3x4-p-PER.331565

Υπαρχουν ανθρωποι που δεν θελουν να μπλεξουν με εξτρα ρυθμισεις στο BIOS για να δει το συστημα τον m2 ή να ξαναπερνανε λειτουργικο γιατι καποιες μητρικες (πχ η Asus Strix Z270F που εχω εγω) θελουν αποκλειστικα και μονο Windows 10 και ρυθμισεις στο BIOS για να παιξουν με m2.

Οταν με καινουριο ssd και ενα καλο migration εισαι κομπλε σε λιγη ωρα. Και οι ταχυτητες των 500mb/s του απλου ssd ειναι υπεραρκετες για το μεσο χρηστη για τις καθημερινες δουλειες.

Αν βαλουμε και οτι καποιοι εχουν ηδη 3-4 δισκους και καποιο dvd-r και δεν θελουν να θυσιασουν lanes και sata ports.

Ο καθενας λοιπον εχει τις αναγκες του και διαλεγει οτι τον εξυπηρετει την εκαστοτε στιγμη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...