panxris Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Φιλε FISHERMAN πριν 1 ωρα εστησα το νεο μου PC,εχω ακριβως την ιδια μητρικη και επεξεργαστη με τη στοψκ ψυκτρα οπως μου την τοποθετησαν απ το μαγαζι που τα αγορασα.Αυτη τη στιγμη και ενω το μηχανημα δουλευει επι 1 ωρα στα windows εχω system temerature 34 και cpu temperature 42.Εχω το τελευταιο BIOS F8.Εσυ ποιο εχεις?Σε ορισμενες εκδοσεις αλλαζουν τις τιμες των θερμοκρασιων που δειχνει η μητρικη.Ειναι αληθεια οτι αυτες οι μητρικες διαβαζουν τη θερμοκρασια απο τον ενσωματομενο αισθητηρα που βρισκεται στον πυρηνα του επεξεργαστη?Η ψυκτρα ειναι και μενα κρυα προς χλιαρη.Εντυπωση μου κανε ο πολυ αθορυβος ανεμηστηρας των 3000rpm που ομως δειχνει να ψυχει πολυ καλα την cpu.Εχω μια αλοιφη με 10% ασημι απο μια ψυκτρα Spire 5E34B3-HH.Ως τωρα ηξερα οτι η αλοιφη υπερισχυει του αυτοκολλητου που εχουν οι εργοστασιακες ψυκτρες ομως ακουσα οτι αυτο της AMD περιεχει ασημι και σκυτομαι αν θα κερδισω η θα χασω αν χρησιμοποιησω την αλοιφη που εχω καθως το αυτοκολητο της ψυκτρας φαινεται να κανει καλη δουλεια.Περιμενω τις συμβουλες σας......... PS ψυκτρα δεν αλλαζω αν δε δω 50 βαθμους σε idle Edit:Φυσικα και δε περιμενα μια βδομαδα.Εχω βαλει AS5 πλεον. Την πρωτη φορα που την εβαλα ειχα μειωση 2 βαθμων αλλα την αλλη μερα επανηλθαν οι προηγουμενες θερμοκρασιες.Μετα απο 3 μερες επηδη εκανα κατι πατεντες στο κουτι ειπα να ξαναβαλω γιατι ειχα την εδυπωση οτι δεν εβαλα πολυ λεπτο στρωμα.Αφου παιδευτηκα αρκετα (κανα τεταρτο,αληθεια εσας ποση ωρα σας περνει?) εβαλα λεπτο στρωμα και βελτιωση 0.Περιμενω το περιβοητο "στρωσιμο". Τρομερη ψυκτρα μου φαινεται η νεα Volcano 11+ και σκευτομαι την αγορα.Τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.