Doubt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, foler79 είπε Παιδιά τι γίνεται, παραλάβετε όλοι; Μόλις μίλησα με ΕΛΤΑ courier στην Κωνσταντινουπόλεως, Αθήνα. ΔΕΝ παραδίνουν γιατί ΔΕΝ χωράει η συσκευασία στο όχημα. Εντωμεταξύ το έχουν μια βδομάδα στο κατάστημα κι αν δεν έσπαγα τα νεύρα μου να βγάλω γραμμή "Καλά Χριστούγεννα" Ουδείς ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει. Και email είχα στείλει προχθές με κοινοποίηση στο Γερμανό, πάλι τίποτα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Doubt
foler79 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ την έβαλα σε ένα Hyundai coupe που έχω και σχεδόν εκλεισε και η πίσω πόρτα! 160cmX1m είναι η κούτα
tehyoda Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Σήμερα φάνηκε σε μένα στα ΕΛΤΑ σταθμό λαρίσης τους πήρα τηλ μπας και το στριμώξουν για αύριο αλλιώς δεν ξέρω αν βρω άνθρωπο να παραλάβει δευτέρα καλός αλλιώς θα πέσει άκυρο.
panos4tw Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Παρηγγειλα την Samsung UE55RU8002 απο Γερμανο το Σαββατο της BF, τους πηρα τηλ την προηγουμενη δευτερα και μου ειπαν οτι μεσα στη εβδομαδα θα σταλουν. Σημερα, 15 μερες μετα απο την παραγγελια χωρις καμια ειδοποιηση περα απο το οτι η παραγγελια εληφθη, τους ξαναπηρα τηλεφωνο και δεν ηξεραν ποτε θα σταλει η τηλεοραση. Ζητησα χωρις να επιμεινω ακυρωση, πιο πολυ για να τους πιεσω να μου τη στειλουν, και η τηλεφωνητρια το δεχτηκε μαλλον ευκολα. Μου ειπε οτι θα μου επιστραφουν και τα 599 ευρω. Τα ευρω απο την επιστροφη της eurobank που μου εχουν πιστωθει ηδη αραγε θα τα κρατησω? Η τηλεφωνητρια ειπε πως ναι αλλα δεν φανηκε σιγουρη. Αν τα ξοδεξω τι θα γινει?
Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, panos4tw είπε Τα ευρω απο την επιστροφη της eurobank που μου εχουν πιστωθει ηδη αραγε θα τα κρατησω? Η τηλεφωνητρια ειπε πως ναι αλλα δεν φανηκε σιγουρη. Αν τα ξοδεξω τι θα γινει? Να ρωτήσεις την τράπεζα καλύτερα. Έχει ενδιαφέρον πάντως το θέμα.
vickjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Εχει τρελο bug η "επιστροφή" .Εγω απο public ακυρωσα την παραγγελία ενω μου ειχαν πιστωθεί 20ε.Τα εφαγα κανονικά και ολα καλά.Το ιδιο κ στο media markt μου βαλανε επιστροφη 80ε δυο φορες απο λαθος .Τα εφαγα σε 1 ωρίτσα και με χρεωσανε(στην εφαρμογη) μετα απο 10 μερες που το βρηκαν.
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vickjim είπε Εχει τρελο bug η "επιστροφή" .Εγω απο public ακυρωσα την παραγγελία ενω μου ειχαν πιστωθεί 20ε.Τα εφαγα κανονικά και ολα καλά.Το ιδιο κ στο media markt μου βαλανε επιστροφη 80ε δυο φορες απο λαθος .Τα εφαγα σε 1 ωρίτσα και με χρεωσανε(στην εφαρμογη) μετα απο 10 μερες που το βρηκαν. με λίγα λόγια έκανες μια ⚪ στο νερό.
tehyoda Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Παρέλαβε κανείς; Για βάλτε καμιά φώτο για μας που ακόμα περιμένουμε να μας φύγει η κα**α...
foler79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Σορυ για την ποιότητα, την έβγαλα στο φτερό έτσι για να δείτε το μέγεθος περίπου... 1
tehyoda Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, foler79 είπε Σορυ για την ποιότητα, την έβγαλα στο φτερό έτσι για να δείτε το μέγεθος περίπου... Ωραίος θενξ έχω κατεβάσει και το AD Astra 25γιγα και περιμένω την TV να την δω αλλά μας έχουν γκαστρώσει πέρασαν τόσες μέρες.
foler79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω πως παρέλαβα μια βδομάδα τώρα κ εσείς όχι, είμαι κ σε νησί... Άντε να παραλάβετε να μου πείτε αν 2-3 πραγματακια υπάρχουν κ σε σας.
thodoris_9 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, tehyoda είπε Ωραίος θενξ έχω κατεβάσει και το AD Astra 25γιγα και περιμένω την TV να την δω αλλά μας έχουν γκαστρώσει πέρασαν τόσες μέρες. Την κατέβασα και γω, φίλε μου αλλά 45GB είναι. Σήμερα θα το δοκιμασω
tehyoda Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά αναγκάστηκα και πήγα και την πήρα από τα ΕΛΤΑ κούριερ με τα χίλια ζόρια χώρεσε στο αμάξι.Πως την έχετε σετάρει έχουμε κάνα setting για την εικόνα;
Doubt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2019 στις 12:57 ΠΜ, tehyoda είπε Τελικά αναγκάστηκα και πήγα και την πήρα από τα ΕΛΤΑ κούριερ με τα χίλια ζόρια χώρεσε στο αμάξι.Πως την έχετε σετάρει έχουμε κάνα setting για την εικόνα; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ο Γερμανός και τα ΕΛΤΑ courier. Χθες είδα όχημα τους Fiat Doblo στην περιοχή μου, μια χαρά πρέπει να χωράει η tv. Κρατάνε πληρωμένα εμπορεύματα 15 και 20 και 30 μέρες, που αλλού γίνονται αυτά και δεν πέφτουν κεφάλια. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Doubt
baskon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το αναφέρω γιατί ίσως νσ διευκολυνθεί κάποιος.. Τηλεόραση από Γερμανό-ΕΛΤΑ κουριερ τη μαύρη Παρασκευή. Αργούσε. Περνώ στο κουριερ τηλ μου λένε είναι βαρύ τι είναι αυτό τηλεόραση; Ναι λέω.. Α δε μπορούμε να τη φέρουμε ελάτε Μεταξουργείο. Οκ λέω έρχομαι τώρα. Οχι τώρα πρέπει να δούμε πως θα τη βγάλουμε και θα σας πάρω τηλέφωνο. Οκ λέω και εγώ θα πάρω στο Γερμανό να ακυρώσω στο ενδιάμεσο. Να σας τη φέρουμε αύριο Σάββατο; Και την έφεραν.. Αν δεν ελεγα για ακύρωση ακόμα θα περιμενα Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από baskon 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα