Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το σύστημα του τίτλου που όμως γενικά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, δεν έχει pairing τηλεφώνου, δεν έχει bluetooth, έχει μόνο μια θύρα AUX που κι αυτή είναι σε σχετικά άβολο σημείο (ανάμεσα στα καθίσματα). Αυθεντικές λύσεις φεύγουν στα €1.000+, σε 3rd party υπάρχουν πολλές επιλογές σε κάτω απο τα μισά. ΑΛΛΑ το αυτοκίνητο έχει το OPS με τους αισθητήρες παρκαρίσματος το οποίο είναι πολύ βολικό και δε θέλω να το χάσω.

Υπάρχει κανένας που να το αντικατέστησε κι αν ναι με ποιο σύστημα; Προτάσεις ευπρόσδεκτες 😎 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Λοιπόν έχω το σύστημα του τίτλου που όμως γενικά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, δεν έχει pairing τηλεφώνου, δεν έχει bluetooth, έχει μόνο μια θύρα AUX που κι αυτή είναι σε σχετικά άβολο σημείο (ανάμεσα στα καθίσματα). Αυθεντικές λύσεις φεύγουν στα €1.000+, σε 3rd party υπάρχουν πολλές επιλογές σε κάτω απο τα μισά. ΑΛΛΑ το αυτοκίνητο έχει το OPS με τους αισθητήρες παρκαρίσματος το οποίο είναι πολύ βολικό και δε θέλω να το χάσω.

Υπάρχει κανένας που να το αντικατέστησε κι αν ναι με ποιο σύστημα; Προτάσεις ευπρόσδεκτες 😎 

Γιατί δεν ψάχνεις για κανα μαμίσιο μετάχειρο απο έξω;

Θυμάμαι παλιά όταν έψαχνα για το μοντέλο r/cd που έπαιζε και mp3 (stream) για το octavia μου η αντιπροσωπεία ζητούσε λαγούς με πετραχείλια. Πάνω απο 300 ευρώ τότε.

Βρήκα το μοντέλο που με ενδιέφερε απο Αγγλία(ebay), σχεδόν μισοτιμής με τα μεταφορικά μέσα και το κούμπωσα μόνος μου.

Εκανα την πάπια στην αντιπροσωπεία για το κωδικό που ζητούσε και αφού βεβαιώθηκαν βάση των στοιχείων της βάσης δεδομένων τους ότι δεν ήταν κλεμμένο έκανα την δουλειά μου.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα που το προτείνουν αρκετοί αλλά έρχεται μόνο απο Κίνα, γύρω στα 300€ και λένε πως είναι ΟΕΜ VW για την εκεί αγορά, έχει και Car Play, RCD 330 νομίζω λέγεται, απλά τόσα λεφτά για παραγγελία απο Κίνα μου κάθονται λίγο άβολα. Αν το έχει πάρει και βάλει κάποιος, ας φανερωθεί :P 

Δημοσ.

Το καλό με τα κινέζικα oem με android είναι οτι δίνουν περισσότερες λειτουργίες και επιλογές από τα εργοστασιακά.

Το κακό είναι πολλές από τις λειτουργίες δεν έχουν την ποιότητα των εργοστασιακών.

Για παράδειγμα έχω ακούσει οτι βγάζουν πολύ μέτριο ήχο (κάτι βασικό για πηγή αυτοκινήτου)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...