Προς το περιεχόμενο

Xiaomi MiA3 ή Motorola One Vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα δώρο τη γυναίκα μου. Προτίμηση stock android. To κινητό που έχει είναι NOKIA 8, χρήση: internet, Netflix, photos (το κύριο παράπονο είναι ότι η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα). Είμαι ανάμεσα στα Xiaomi MiA3 ή Motorola One Vision. Διάβασα πολλές κριτικές για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους....μπερδεύτηκα περισσότερο.... Επειδή αδυνατώ να τα συγκρίνω από κοντά θέλω τη βοήθεια σας. 

Σημαντικοί παράγοντες: ποιότητα κατασκευής, αντοχή, ποιότητα οθόνης, φωτογραφία.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να τα δεις απο κοντα...το μοτορολα εχει λιγο περιεργες αναλογιες που σε καποιους δεν αρεσει...βολικοτατο για το ενα χερι!

Προσωπικα προτιμω το one vision.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, πιστεύω πως θα είναι πιο βολικό στη χρήση για ένα γυναικείο χέρι. Το μόνο που με φοβίζει είναι η μπαταρία, να μην είναι σε αντοχές όπως αυτή του ΝΟΚΙΑ 8

Δημοσ.

Όταν το δεις απλά θα πάθεις πλάκα με την οθόνη του εγώ έπαθα, και έχω κινητό με super amoled 2k, δεν θα καταλάβεις ότι είναι 720. 

Δημοσ.

Φίλε, με προβληματίζει η ανάλυση σε VIDEO & ανάγνωση. Χρησιμοποιεί πολύ το κινητό για ανάγνωση.....κυρίως pdf αρχεία (καθηγήτρια) & το θέλω android one.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Xiaomi MI A3 ή Xiaomi Redmi note 8 ποιο λετε και γιατι;

a3 ξεκάθαρα λόγω λειτουργικου κ κάμερας

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vargas είπε

a3 ξεκάθαρα λόγω λειτουργικου κ κάμερας

Γιατι ολοι παραγγειλαν τον Redmi note 8 στο θεμα των προσφορων. Στα ιδια χρηματα ειναι και τα 2 . 

4 καμερες εχει το 8 το mi a3 3...

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...