Eversor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Προχθές πήρα μια arielli, το μοντέλο που αναγράφεται στον τίτλο. Σήμερα λοιπόν, μου έχει βγάλει το timer που λέει "remain time:4 minutes" Το θέμα είναι πως ο,τι και αν πατήσω, δεν υποχωρεί. Μετά από 4 λεπτά κλείνει αυτόματα και όταν την ανοίγω ξανά, συνεχίζει το ίδιο μήνυμα και ξανακλεινει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και άκρη δεν έχω βγάλει. Γνωρίζει κανείς αν έχει μπει σε κάποιο mode; Έχει συμβεί και σε άλλον αυτο;
georgeγ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 εχεις ενεργοποιησει το αυτοματο κλεισιμο.ψαξε να το βρεις και απενεργοποιησε το
Eversor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δεν έκλεινε με τιποτα ακόμα και όταν μπήκα στο μενού και το απενεργοποιησα. Έκανα ένα reset system και ξανά από την αρχή
Doubt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/11/2019 στις 6:18 ΜΜ, Eversor είπε Δεν έκλεινε με τιποτα ακόμα και όταν μπήκα στο μενού και το απενεργοποιησα. Έκανα ένα reset system και ξανά από την αρχή Βγάλε την πρίζα κι άσε την έτσι όλη νύχτα. Αν το πρωί σου κάνει τα ίδια την πας πίσω.
hammerd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 τελικα βρηκες ακρη ? σκεφτομαι να την παρω και γω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα