Προς το περιεχόμενο

Αιτηση μετακομησης αλλα μου εκαναν υποβαθμιση αντι για μετακομιση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια,σημερα τραβηξα τετοια συγχηση και νευρα με την Νοβα που πραγματικα δεν ξερω τι να κανω πλεον.
Στης 5/11/19 εκανα αιτηση μετακομισης και εστειλα τα δικαιολογητικα μεσω mail γιατι δεν υπαρχει καταστημα στον βολο,στης 6/11/19 φανηκε στο συστημα η καταχωρηση της αιτησης μου,μετα απο 22 μερες (σημερα δηλαδη) η κατασταση αλλαξε σε "η υπηρεσια ενεργοποιηθηκε" αντε ωραια λεω θα εχω ιντερνετ σημερα.........αμ δε........βλεπω το ρουτερ να μην εχει συγχρονισει και παιρνω τηλ στο 13731,τους λεω τι πως εχει το πραμα και μου λεει ο τεχνικος απο την "δεν βλεπω πουθενα αιτημα μετακομισης,μονο ενα αιτημα υποβαθμισεις" παθαινω το πρωτο εγκεφαλικο,με στελνει στο εμπορικο τμημα για να τους πω οτι εχουν κανει λαθος,τα λεω αυτα με βαζει σε αναμονη,μετα απο 10 λεπτα μου λεει η κοπελα οτι θα κανουν οτι μπορουν οσο ποιο γρηγορα γινεται για να λυθει το θεμα και οταν ρωτησα που βρησκεται η γραμμη μου με το τηλεφωνο μου,η απαντηση ηταν στο παλιο σπιτι,και καπου εδω εφαγα 2-3 εγκεφαλικα στην σειρα...................περιτο να πω οτι μετα με συνδεσε με το τεχνικο τμημα παλι για να κανω φραγη της υπηρεσιας ωστε να μην μπορει να την χρησιμοποιηση αυτος που μενει εκει που ειμουνα εγω.
Και εδω ερχομαι και ρωταω.........τι στο καλο να κανω,να κανω καταγγελια στην εεττ,να περιμενω...........πλεον πραγματικα δεν θελω να εχω πλεον νοβα.
Πειτε μου την γνωμη σας παιδια,και δωστε μου τα φωτα σας οσοι την εχετε παθει.
Ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από Drake27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα 

Εγω με vodafone που έκανα το ίδιο μου ακύρωσαν το νούμερο μετά στη νέα διεύθυνση μου έβαλαν απλή 24 μετά ήρθε η τηλεφωνία και σχεδόν 2 μήνες μετά το 50 vdsl 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Καλημέρα 

Εγω με vodafone που έκανα το ίδιο μου ακύρωσαν το νούμερο μετά στη νέα διεύθυνση μου έβαλαν απλή 24 μετά ήρθε η τηλεφωνία και σχεδόν 2 μήνες μετά το 50 vdsl 

Αντε ετσι χωρις να σε ρωτησουν και σενα σου εκανα ετσι ή σου ειχαν πει απο εξαρχης οτι ετσι ειναι η δικια τους διαδικασια?!

Εμενα δεν μου ανεφεραν οτι θα γινει κατι τετοιο απλα οτι θα μεταφερθει κανονικα το vdsl μιας και υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη που μενω τωρα με χρονο αναμονης 10-15 μερες.

+οτι η τηλεφωνικη μου γραμμη βρισκεται ακομα στο παλιο σπιτι με αποτελεσμα αυτος που μενει εκει να βαλει τηλεφωνο και να αρχιζει να με χρεωνει οπου γουσταρει.

Επεξ/σία από Drake27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...