Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουπόνι για 4ε έκπτωση από τη παραγγελία σου... 

___removed____ το κουπόνι + κάτω ο χάρτης που εξυπηρετούν! 

Screenshot_20191129-185437.png

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση κουπονιου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον έβαλα και εγώ έχει ελάχιστη 6e, το μεσημεριανό  βγήκε 4e not bad👍

Επεξ/σία από naimenalla
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε τους ήξερα αυτούς, ευχαριστώ.

Πολύ θετικό ότι σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις φιλοδώρημα για το διανομέα. Με την προπληρωμή σε efood (και την κρίση που πολλοί έκοβαν απ' όπου μπορούσαν) οι διανομείς είδαν τα φιλοδωρήματα τους να περιορίζονται κατά πολύ.

Μου αρέσει που σου δείχνει επίσης τον υπολοιπόμενο χρόνο μέχρι την παράδοση, στο τέλος της παραγγελίας. Έχω απορία αν σε αποζημιώνουν σε περίπτωση που ο χρόνος τελειώσει χωρίς να έχει έλθει το φαγητό.

Δε μου άρεσε: ότι δεν έχει paypal και δε ξέρω αν αποθηκεύουν τα στοιχεία της κάρτας. Προσωπικά για λόγους ασφαλείας δε θέλω να έχουν σε κάποια βάση τους τα στοιχεία της κάρτας μου. Όχι γιατί θα κλέψουν αυτοί αλλά γιατί δε ξέρω το επίπεδο της ασφάλειας των δεδομένων μου στα χέρια τους.

edit: Το έχουν δουλέψει πολύ στη Wolt!

Με το που έγινε η παράδοση, η σελίδα του tracking ενημερώθηκε άμεσα και εμφάνισε παράθυρο για αξιολόγηση. Και η σακούλα που είχε μέσα το φαγητό δεν ήταν του καστήματος, ήταν Wolt (χάρτινη γιατί είμαστε και οικολόγοι).

Εξαιρετική η πρώτη εμπειρία, τις λίγες φορές που παίρνω delivery θα είναι η πρώτη που επιλογή.

Εν τω μεταξύ πρώτη φορά το είδα και αυτό: η διανομέας ήταν γυναίκα, νέα, ωραία, ψηλή και δυνατή. Και δε γινόταν αλλιώς γιατί βγήκε από το ασανσέρ φορτωμένη με μία τεράστια τσάντα πλάτης. Πόσες παραγγελίες της φόρτωσαν; Ξεφόρτωσε, αγκομαχώντας μου ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση (δεν άργησε, ήταν εντός χρόνου για δύο λεπτά), παρέδωσε, ξαναφόρτωσε και έφυγε. 

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.

Τσαντα πλατης μαλλον με ποδηλατο σου το εφερε, εχουν και διανομεις ποδηλατες.

Αυτα που αναφερεις (φιλοδωρημα, τρακινγκ) τα προσφερουν γιατι δεν δουλευουν με τα καταστηματα αλλα με τους ντελιβερι. Ο Ντελιβερι ειναι υπαλληλος του Wolt και εχει ενα app στο οποιο του ερχονται παραγγελιες απο μαγαζια κοντα του (σαν το beat), αμα την απαντησει παει στο μαγαζι παιρνει την παραγγελια και σου την φερνει. Γι'αυτο το Wolt εχει και καταστηματα που δεν εχουν δικο τους ντελιβερι οπως τα σταρμπακς πχ. Καλη φαση ειναι γενικα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, imvrios είπε

Δε τους ήξερα αυτούς, ευχαριστώ.

Πολύ θετικό ότι σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις φιλοδώρημα για το διανομέα. Με την προπληρωμή σε efood (και την κρίση που πολλοί έκοβαν απ' όπου μπορούσαν) οι διανομείς είδαν τα φιλοδωρήματα τους να περιορίζονται κατά πολύ.

Μου αρέσει που σου δείχνει επίσης τον υπολοιπόμενο χρόνο μέχρι την παράδοση, στο τέλος της παραγγελίας. Έχω απορία αν σε αποζημιώνουν σε περίπτωση που ο χρόνος τελειώσει χωρίς να έχει έλθει το φαγητό.

Δε μου άρεσε: ότι δεν έχει paypal και δε ξέρω αν αποθηκεύουν τα στοιχεία της κάρτας. Προσωπικά για λόγους ασφαλείας δε θέλω να έχουν σε κάποια βάση τους τα στοιχεία της κάρτας μου. Όχι γιατί θα κλέψουν αυτοί αλλά γιατί δε ξέρω το επίπεδο της ασφάλειας των δεδομένων μου στα χέρια τους.

edit: Το έχουν δουλέψει πολύ στη Wolt!

Με το που έγινε η παράδοση, η σελίδα του tracking ενημερώθηκε άμεσα και εμφάνισε παράθυρο για αξιολόγηση. Και η σακούλα που είχε μέσα το φαγητό δεν ήταν του καστήματος, ήταν Wolt (χάρτινη γιατί είμαστε και οικολόγοι).

Εξαιρετική η πρώτη εμπειρία, τις λίγες φορές που παίρνω delivery θα είναι η πρώτη που επιλογή.

Εν τω μεταξύ πρώτη φορά το είδα και αυτό: η διανομέας ήταν γυναίκα, νέα, ωραία, ψηλή και δυνατή. Και δε γινόταν αλλιώς γιατί βγήκε από το ασανσέρ φορτωμένη με μία τεράστια τσάντα πλάτης. Πόσες παραγγελίες της φόρτωσαν; Ξεφόρτωσε, αγκομαχώντας μου ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση (δεν άργησε, ήταν εντός χρόνου για δύο λεπτά), παρέδωσε, ξαναφόρτωσε και έφυγε. 

που να δεις ποσο γαματο ειναι το uber eats στο εξωτερικο...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, imvrios είπε

Εν τω μεταξύ πρώτη φορά το είδα και αυτό: η διανομέας ήταν γυναίκα, νέα, ωραία, ψηλή και δυνατή. 

Καταλαβαίνεις τώρα πόσοι θα θυμηθούν ξαφνικά να παραγγείλουν ε;;; Την καλύτερη διαφήμιση τους έκανες. Αφού κι εγώ σα να άρχισα να πεινάω λίγο! :lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Καταλαβαίνεις τώρα πόσοι θα θυμηθούν ξαφνικά να παραγγείλουν ε;;; Την καλύτερη διαφήμιση τους έκανες. Αφού κι εγώ σα να άρχισα να πεινάω λίγο! :lol:

Απόλυτα κατανοητό αλλά αν είναι να μου φέρνει το φαγητό αυτή, εγώ έχω ενδιασμούς να ξαναπαραγγείλω. Δεν θέλω να σκοτωθεί κανείς για να φάω εγώ ένα burger. Δηλαδή η τσάντα που είχε στην πλάτη της ήταν ένα πολύ μεγάλο σχεδόν τετράγωνο πράγμα  που και λόγω σχήματος και λόγω βάρους, από τις παραγγελιές, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν επηρέαζε το κέντρο βάρους της*.

Επίσης, αν ισχύει αυτό που έγραψε ο morgoth666, είναι περίεργος πως γνωρίζουν και πως ενημερώνουν τους τιμοκαταλόγους των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Δε θεωρώ ότι εχουν δικούς τους υπαλλήλους που τους επιβεβσιώνουν, με πολλές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δεν είναι λειτουργικό. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει κάποιας μορφής επικοινωνία με επιχειρήσεις.

Και για να είμαστε και λίγο on topic 😄, η προσφορά ήταν ενεργή, για παραγγελία 6,70€ πλήρωσα 3,00€ (2,70€ + 30 λεπτά φιλοδώρημα για τη στρογγυλοποίηση).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imvrios είπε

Απόλυτα κατανοητό αλλά αν είναι να μου φέρνει το φαγητό αυτή, εγώ έχω ενδιασμούς να ξαναπαραγγείλω. Δεν θέλω να σκοτωθεί κανείς για να φάω εγώ ένα burger. Δηλαδή η τσάντα που είχε στην πλάτη της ήταν ένα πολύ μεγάλο σχεδόν τετράγωνο πράγμα  που και λόγω σχήματος και λόγω βάρους, από τις παραγγελιές, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν επηρέαζε το κέντρο βάρους της*.

σε βρίσκω λίγο ακραίο😅

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, imvrios είπε

Επίσης, αν ισχύει αυτό που έγραψε ο morgoth666, είναι περίεργος πως γνωρίζουν και πως ενημερώνουν τους τιμοκαταλόγους των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Δε θεωρώ ότι εχουν δικούς τους υπαλλήλους που τους επιβεβσιώνουν, με πολλές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δεν είναι λειτουργικό. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει κάποιας μορφής επικοινωνία με επιχειρήσεις.

Ε ναι σιγουρα ειναι σε συνενοηση με το καταστημα ωστε να ανεβαζουν μενου κτλ, απλα η επαφη γινεται με τον ντελιβερα οταν κανει ο πελατης την παραγγελια.

Για το αλλο που λες μην αγχωνεσαι, ειμαστε αρκετοι που παμε με βροχες και καταιγιδες στην δουλεια μας με ποδηλατο, δεν θεωρω οτι κινδυνευεις πολυ περισσοτερο απ'οτι με παπι πχ, πιο κουραστικο ειναι οκ, ειδικα αμα μενεις πανω σε κανα λοφο αλλα οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...