Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VaggD είπε

Κάποιες σελίδες πίσω, υπάρχουν 2-3 άτομα που πήραν 2 και δίνουν το ένα...

Τοδινει και ενας σε αγγελια χαχαχα

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VaggD είπε

Λίγο fail αυτό με την μπαταρία.. Προτιμώ την υλοποίηση του PS4. 

Του ps4 το χειριστήριο αντέχει όμως 6-7 ωρες ενώ του xbox με καλές μπαταρίες (προσωπικά έχω 1900mah) eneloop βγάζει 20-30 ώρες. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς, αλλά με ακόμα και με πολύ gaming τη βγάζει σίγουρα την εβδομάδα, σε αντίθεση με το ds4 που μου έβγαζε 2-3 sessions. 

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, VaggD είπε

Λοιπόν για να μην το κουράζουμε με χαζά comments εξαιτίας της προσφοράς κόσμος που έχει να ασχοληθεί αιώνες με gaming θα αρχίσει ή θα επανέλθει οπότε το game pass θα παίξει μεγάλο ρόλο. 

Ένας από αυτούς εγώ...36 τώρα, τελευταίο game που έπαιξα στα 18-19 το Max Payne...

Επεξ/σία από klainmein
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

χειροτερα λειτουργει. μήπως δεν τσεκαρες τι μας πούλησαν για προσφορά τα καταστήματα? ειχαμε bf και είδαμε αυξήσεις πλασαρισμένες σαν τρελλες προσοφορες και μας χαλαει ο ιδιωτης που θα βγαλει 20-40ευρω. 

το παλικαρι και το καθε παλικαρι έκανε τον κοπο να ψαξει μια προσφορά ενω ο αγοραστής κοιμόταν ή δούλευε ή έκανε κουνιες. το πουλάει οσο θέλει και καλα κανει.

Η Κακή (χειρότερη) Αγορά που λες, είναι αυτή που το ίδιο το παλικάρι το πήρε Χ τιμή και θέλει να το πουλήσει Χ +κέρδος επιχείρησης :D 

Δεν πάει έτσι φίλος και μόνο που έχει φάει το DOA Φτάνει να κάνει Χ- κάτι και όχι Χ ( +)  , για να μην σταθώ στο αν είναι ανοιγμένο που εκεί δεν ξέρει τι μπορεί να παίζει κι όλας!  ... Έρχονται και Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε 20 μέρες! Τα κορόιδα τελείωσαν , εφόσον η τιμή μπήκε μια φορά θα ξανά μπει δεν έχει κανένα λόγο κάποιος να τον προτιμήσει από αυτόν έναντι και μαγαζιών για μικρή διαφορά  ... υπόψιν τώρα το έχει 149€ και το mediamarkt απ'όσο είδα!

Επεξ/σία από maxdore217
  • Like 3
Δημοσ.

Μιας και δεν το πρόλαβα εάν είναι κάποιος που πήρε την έκδοση με  το fortnite και σκεφτόταν από Δευτέρα να το ακυρωαει ας μου στείλει ένα μήνυμα θα τι ήθελα 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geozark10 είπε

Μιας και δεν το πρόλαβα εάν είναι κάποιος που πήρε την έκδοση με  το fortnite και σκεφτόταν από Δευτέρα να το ακυρωαει ας μου στείλει ένα μήνυμα θα τι ήθελα 

Ευχαριστώ πολύ 

Κάνε μία βόλτα απο τις αγγελίες. Με ένα καπελάκι 50-80 ευρώ θα το πάρεις σφραγισμένο 😋😋😋

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

χειροτερα λειτουργει. μήπως δεν τσεκαρες τι μας πούλησαν για προσφορά τα καταστήματα? ειχαμε bf και είδαμε αυξήσεις πλασαρισμένες σαν τρελλες προσοφορες και μας χαλαει ο ιδιωτης που θα βγαλει 20-40ευρω. 

το παλικαρι και το καθε παλικαρι έκανε τον κοπο να ψαξει μια προσφορά ενω ο αγοραστής κοιμόταν ή δούλευε ή έκανε κουνιες. το πουλάει οσο θέλει και καλα κανει.

άσε ρε φίλε τι έψαξε το παλικάρι ? μας δουλεύεις ? άμα το πάμε με το σκεπτικό σου ο ts δε θα έπρεπε καν να δημοσιοποιήσει την προσφορά. Εδώ είμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλο και όχι για εμποριο.

Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ και ευτυχώς πολλά μέλη ακόμα (όπως δεν έχω προλάβει μια προσφορά και έχω εξυπηρετηθεί απο μέλος εδώ, έτσι το ίδιο έχω κάνει και εγώ, αν κάποιος δε προλάβει θα τον βοηθήσω όχι να κοιτάξω να βγάλω κέρδος, όποιος θέλει εμπόριο ας κάνει έναρξη επιχείρησης αν είναι μάγκας)

• Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Η Κακή (χειρότερη) Αγορά που λες, είναι αυτή που το ίδιο το παλικάρι το πήρε Χ τιμή και θέλει να το πουλήσει Χ +κέρδος επιχείρησης

Δεν πάει έτσι φίλος και μόνο που έχει φάει το DOA Φτάνει να κάνει Χ- κάτι και όχι Χ ( +) ... Έρχονται και Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε 20 μέρες!!! Τα κορόιδα τελείωσαν , εφόσον η τιμή μπήκε μια φορά θα ξανά μπει δεν έχει κανένα λόγο κάποιος να τον προτιμήσει έναντι και μαγαζιών ... υπόψιν τώρα το έχει 149€ και το mediamarkt απόσο είδα! 

Τι πας στοιχημα οτι θα το δωσει αργα η γρηγορα αν οχι 150 σιγουρα 140

Δημοσ.

3 λεπτά πριν, mples είπε

Τι πας στοιχημα οτι θα το δωσει αργα η γρηγορα αν οχι 150 σιγουρα 140

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_microsoft-xbox-one-s-1tb-all-digital-v2-1228458.html?gclid=Cj0KCQiAw4jvBRCJARIsAHYewPM2j-_WRftGYxDnLHRkPEgYMJ04FvwukDp-kq9GPnR6BtMlqROVsbIaAhLUEALw_wcB

Μην είσαι σίγουρος! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Ειμαι σιγουρος η τιμη  στο μιντια δεν θα ειναι για πολυ και τα χρηστουγενα οι προσφορες ειναι λαιτ

Επεξ/σία από mples
Δημοσ.

Μολις παραλαβω απο αμαζον (πηρα απο αυτη την προσφορα με τα 114 ευρω με τα μεταφορικα, η εκδοση με το fortnite) θα το βαλω εδω για οποιον ενδιαφερεται να ερθει να το τσιμπησει ;) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, humanoid είπε

Μολις παραλαβω απο αμαζον (πηρα απο αυτη την προσφορα με τα 114 ευρω με τα μεταφορικα, η εκδοση με το fortnite) θα το βαλω εδω για οποιον ενδιαφερεται να ερθει να το τσιμπησει ;) 

150€να το βάλει να έχει ανταγωνισμό και ο άλλος! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...