noths Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Δε φτάνει στη πληρωμή, το δείχνει out of stock πλέον. Έχω ένα στο καλάθι, αλλά ούτε αυτό προχωράει... Μάλλον ούτε εγώ πρόλαβα. +1 για κάποιον που το πήρε και δε το θέλει εν τέλει, θα με βόλευε πολύ και σαν media center... Και μένα μου έβγαλε error στο PayPal, έβαλα χρεωστική mastercard και προχώρησε, τώρα φτάνω σε αυτό το βήμα, δεν προχωράω άλλο γιατί δεν θέλω να το πάρω, δεν ξέρω περισσότερα.
aeljim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, fmnstr είπε Προσπαθώ να το παραγγείλω αλλά τζίφος. Το έχω στο καλάθι (έκδοση με Fortnite), έχω δοκιμάσει να βάλω και από την αρχή και το παίρνει κανονικά. Μετά έχω κάνει άπειρες δοκιμές με διευθύνσεις billing και posting, paypal ή debit, βγάζει κάποια error ειδικά στο κομμάτι billing (είμαι με region Ελλάδα, έχω δοκιμάσει και με Γερμανία και ψεύτικη Γερμανική διεύθυνση για billing). Όταν κάνω refresh όμως όλα είναι οκ και έχει πάρει όποια αλλαγή έχω κάνει. Τελικά προχωράω στο βήμα παραγγελίας και πάντα τρώω error. Η ερώτηση είναι έχουν τελειώσει όπως αναφέρατε, και δεν έχει γίνει ανανέωση να μπλοκάρει την παραγγελία από την αρχή και τσάμπα παιδεύομαι με διευθύνσεις ή να συνεχίσω να παλεύω? Απλά έχει τελειώσει αυτό το bundle με τα 99 ευρώ. Εγώ παρήγγειλα κανονικά την άλλη προσφορά με τα 2 χειριστήρια στα 169 και μου το προχώρησε χωρίς θέμα.
thanasis00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, leo066 είπε Μπορείς να βάλεις Kodi και να παίξεις τέτοια αρχεία Και υποστηρίζει και plex, γι αυτό το θέλω και εγώ, αλλά δε το πρόλαβα 😕
HondosCenter Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, fmnstr είπε Προσπαθώ να το παραγγείλω αλλά τζίφος. Το έχω στο καλάθι (έκδοση με Fortnite), έχω δοκιμάσει να βάλω και από την αρχή και το παίρνει κανονικά. Μετά έχω κάνει άπειρες δοκιμές με διευθύνσεις billing και posting, paypal ή debit, βγάζει κάποια error ειδικά στο κομμάτι billing (είμαι με region Ελλάδα, έχω δοκιμάσει και με Γερμανία και ψεύτικη Γερμανική διεύθυνση για billing). Όταν κάνω refresh όμως όλα είναι οκ και έχει πάρει όποια αλλαγή έχω κάνει. Τελικά προχωράω στο βήμα παραγγελίας και πάντα τρώω error. Η ερώτηση είναι έχουν τελειώσει όπως αναφέρατε, και δεν έχει γίνει ανανέωση να μπλοκάρει την παραγγελία από την αρχή και τσάμπα παιδεύομαι με διευθύνσεις ή να συνεχίσω να παλεύω? Μια απ'τα ίδια, εδώ και μια ώρα προσπαθώ με το fortnite 1
leo066 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Και υποστηρίζει και plex, γι αυτό το θέλω και εγώ, αλλά δε το πρόλαβα 😕 Client μόνο, όχι server
thanasis00 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τα κατάφερα νομίζω! Δεν έχει έρθει ακόμα κάποιο email αλλά με πήγε σε confirmation page στο site της Microsoft! 1
screwman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Με πρόδωσε το ίδιο το site καθώς το πρωί δεν με άφηνε να προχωρήσω στο checkout. Τώρα είναι out of stock και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εάν σε κάποιον περισσεύει η κονσολα, feel free to pm...
kenix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, CyberMarco είπε Φίλε μην βάλεις πρώτα το Game pass ultimate. πρώτα ενεργοποιείς όσους μήνες θες XBL gold (max 36 μήνες) και μετά βάζεις την προσφορά 1€/3μηνες ultimate για να κάνεις το σύνολο του XBL gold σε ultimate. Αν βάλεις XBL gold μετά το ultimate δεν θα έχεις μετατροπή 1:1 της υπηρεσίας. Επίσης η προσφορά του 1€/3 μήνες ισχύει για μια ενεργοποίηση μόνο για κάθε λογαριασμού Δηλαδή τσιμπάω αυτό πρώτα: https://www.instant-gaming.com/en/1-buy-xbox-live-gold-12-month-membership-europe/ και μετά αυτό : https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-ultimate/CFQ7TTC0KHS0/000F?activetab=pivot:overviewtab Οεο?
Leo360 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις πήρα! Αλλά μπερδεύτηκα και έβαλα 13 Ευρώ μεταφορικά xP 1
ipal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, screwman είπε Καλησπέρα, Με πρόδωσε το ίδιο το site καθώς το πρωί δεν με άφηνε να προχωρήσω στο checkout. Τώρα είναι out of stock και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εάν σε κάποιον περισσεύει η κονσολα, feel free to pm... Ένα παιδί 3-4 σελίδες πίσω πήρε δύο και νομίζω προσπαθεί να ακυρώσει την μια
thodoris20s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για εμένα που δεν έχω windows pc και δεν με ενδιαφέρει να παίζω τα παιχνίδια σε pc, ούτε μελλοντικά, ποια συνδρομή να επιλέξω; Μόνο με το xbox live για online gaming θα είμαι καλυμένος; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από thodoris20s Διόρθωση μηνύματος
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @thodoris20s Για Online χρειάζεται η Gold. Με Pass ή Ultimate έχεις και τα επιπλέον 100 παιχνίδια που δίνει. Με Gold μόνο, παίζεις αυτά που έχεις και κάθε μήνα δίνει και δωρεάν 4 τίτλους... Επίσης, για όσους πήραν την κονσόλα, με την ενεργοποίηση, έχετε και 1 μήνα δωρεάν Gold... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από SaFiS 1
thodoris20s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SaFiS είπε @thodoris20s Για Online χρειάζεται η Gold. Με Pass ή Ultimate έχεις και τα επιπλέον 100 παιχνίδια που δίνει. Με Gold μόνο, παίζεις αυτά που έχεις και κάθε μήνα δίνει και δωρεάν 4 τίτλους... Επίσης, για όσους πήραν την κονσόλα, με την ενεργοποίηση, έχετε και 1 μήνα δωρεάν Gold... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα. Τους δωρεάν τίτλους που δίνει με το gold κάθε μήνα, άπαξ και τους κατεβάσεις σου ανήκουν; Τους έχεις για πάντα μετά, ανεξαρτήτως αν έχεις συνδρομή μετά gold; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις