SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 @superpanos2 Τώρα που είδα και την δικιά μου παραγγελία, έχει φύγει το Cancel Order. Μάλλον είναι σε κατάσταση επεξεργασίας, οπότε πλέον δύσκολο μάλλον να ακυρωθεί... Επίσης, τα Bundles με τα παιχνίδια δεν είναι πλέον διαθέσιμα και την βγάζει για αγορά μόνο σκέτη. Μάλλον όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν... 1
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες υπαρχουν καποια μελη του insomnia που δεν εχουν παραγγειλει.😛 1
Warlord1981 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μολις τσιμπησα κ γω Ξεστοκαρε η Microsoft!
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες υπαρχουν καποια μελη του insomnia που δεν εχουν παραγγειλει.😛 Χαχαχαχα. Ακόμη και οι hardcore playstationάδες αγόρασαν και ας μην το λένε... 1
kenix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Παίδες επειδή χάθηκα στα σχόλια, μπορέι κάποιος να δώσει οδηγίες, καθότι είμαστε αρκετοί άσχετοι, με το τι συμφέρει αυτή την στιγμή για xbox live,game pass,Ultimate για 12άμηνο ας πούμε..... Για κάποιον ο οποίος δεν έχει κάποιο ενεργό subscription. TY
johnpap21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, SaFiS είπε Χαχαχαχα. Ακόμη και οι hardcore playstationάδες αγόρασαν και ας μην το λένε... Εδώ αγόρασε κόσμος που έχει ήδη ένα xbox one 😁 2
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SaFiS είπε Χαχαχαχα. Ακόμη και οι hardcore playstationάδες αγόρασαν και ας μην το λένε... Βρες μου ενα X και το βαραω και αυτο Μπορει να θελουν το κανονικο οχι το all digital ... Μετα τι θα τα κανω 3 ε ; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, kenix είπε Παίδες επειδή χάθηκα στα σχόλια, μπορέι κάποιος να δώσει οδηγίες, καθότι είμαστε αρκετοί άσχετοι, με το τι συμφέρει αυτή την στιγμή για xbox live,game pass,Ultimate για 12άμηνο ας πούμε..... Για κάποιον ο οποίος δεν έχει κάποιο ενεργό subscription. TY Για αρχή βάζεις το 3μηνο Ultimate με 1€ και μετά μπορείς να πάρεις μια οικονομική συνδρομή από τα κλειδάδικα. Εννοείται ότι πλέον η Ultimate αξίζει γτ τα έχεις όλα σε ένα... Μόλις τώρα, johnpap21 είπε Εδώ αγόρασε κόσμος που έχει ήδη ένα xbox one 😁 Είμαι ένας από αυτούς. Χαχαχαχα 2
billeiros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Παίδες πρέπει να εξαντλήθηκαν κ τα δυο bundles.υπ όψιν...
tiniakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Πρώτα παίρνεις xbox live τουλάχιστον 12 μήνες και μετά βάζεις την προσφορά με το 1 ευρώ για να το κάνεις ultimate. Νομίζω αυτό είναι το πιο συμφέρον. 2
nebtios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εγω προλαβα πριν λιγους μηνες με 150 ευρω απο κοτσο με 2 χειριστήρια, αλλα και παλι βλεπω τη προσφορά και ειναι αρκετα δελεαστική. Για καποιον που ξερει, αν παρεις 2η κονσολα με το ιδιο account μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια σε 2 xbox? 1
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Παίδες πρέπει να εξαντλήθηκαν κ τα δυο bundles.υπ όψιν... Το έγραψα πιο πάνω αλλά δοκίμασα πάλι τώρα και με άφησε να βάλω τεμάχια για το Bundle με το Fortnite. Το Forza Horizon 3, σίγουρα τέλος. Μπορεί να παίζει κάτι με το site ή να μας εμπαίζει η MS
greengr21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ababapanos είπε ισως , αλλα και να μην το βρω , σε αυτα τα λεφτα η και λιγοτερα παιζουν πια τα μτχ Έπαιζε το bundle xbox s με jedi fallen order στα 169 το παιχνίδι το πούλαγες άνετα στα 35-40 ευρώ έβγαινε πάνω κάτω στην τιμή που ήθελες
daPro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εγώ από βιασύνη πήρα αυτό με το fortnite(μετά πήρα κ το άλλο)αν δεν καταφέρω να την ακυρώσω οποίος δεν πρόλαβε να μου το πει.. 1
astralprojections Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, nebtios είπε Εγω προλαβα πριν λιγους μηνες με 150 ευρω απο κοτσο με 2 χειριστήρια, αλλα και παλι βλεπω τη προσφορά και ειναι αρκετα δελεαστική. Για καποιον που ξερει, αν παρεις 2η κονσολα με το ιδιο account μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια σε 2 xbox? ναι μπορεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις