KaRouLi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά αξίζει λέτε? Δεν είχα σκοπό να πάρω κονσόλα xbox σίγουρα (για switch ήθελα αλλά από προσφορές, ου γεμίσαμε...), αλλά σε αυτή τη τιμή και μαζί με το γεγονός ότι μπορώ να τον κάνω media player κλπ με προκαλεί . Δε μπορώ να θυμηθώ κάποιο exclusive κιόλας, για να το δικαιολογούσα. Στο PC θα βγει και εκεί λογικά.
Aggeluska Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 16 hours ago, lionheart75 said: Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα, επομένως σκεφτόμαστε σωστά. 😛 Πλέον θα ξεκουραστεί επίσημα το controller του xbox 360 που χρησιμοποιούσα αποκλειστικά στο pc τα τελευταία έτη. ναι ρε φιλε και εγω το ιδιο ακριβως. ηθελα να ρωτησω το εξης. μπορω να συνδεσω το κοντρολερ στο πισι; επισης τα παιχνιδια μπορω να τα πουλησω ή ειναι ηδη ενεργοποιημένα;
vdeseris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Aggeluska είπε ναι ρε φιλε και εγω το ιδιο ακριβως. ηθελα να ρωτησω το εξης. μπορω να συνδεσω το κοντρολερ στο πισι; επισης τα παιχνιδια μπορω να τα πουλησω ή ειναι ηδη ενεργοποιημένα; Το controller παίζει πολύ εύκολα με windows 10 αρκεί να έχεις bluetooth 4.0 και πάνω. Τα παιχνίδια είναι σε κωδικούς. Ήδη τα πουλάνε στις αγγελίες 1
ifaist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Justrelax είπε @ifaist από λίγο ψάξιμο που έκανα και εγώ μιας και δεν ειχα ξανά xbox μάλλον μπορείς να αγοράσεις 3 διαφορετικά πακέτα για ένα χρόνο και να τα ενώσεις Δε νομιζω... Αυτο που ειπε ο @nek4dεδω : Aπο οτι καταλαβα ειναι οτι... Μπορεις να πας σε καποιο εξωτερικο site.. (εκτος microsoft) να αγορασεις ενα πακετο για 1 χρονο, (διαβαζω στον ιστο οτι γινεται μεχρι 3, αλλα δε βρηκα κατι) και αφου κανεις αυτο, τοτε ενεργοποιεις το ultimate με 1€, και στο δινει για 1 χρονο. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια... Αναμενουμε τους γνωστες του xbox να μας πουν...
superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Κατάφερε κανείς να ακυρώσει αγγελία; τα έχει τραβήξει τα λευτά και στο τηλέφωνο υποστήριξης μιλά ο τηλεφωνητής μόνο.
N1ko5zAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 +1 και από εμένα ! Τα παιχνίδια δεν με ενδιέφεραν και πολύ.. αλλά 99ε είναι εξαιρετική τιμή! + ότι γίνεται media player.... νομίζω worth it! 1
johnpap21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, astralprojections είπε οχι μια φορα το κανεις My home xbox σε καθε κονσολα και τελος. Το εχω πολλα χρονια ετσι κ εγω κ φιλοι μου. και να τα κατεβαζεις και παιζουν ετσι απλα Περίεργο, μέχρι τώρα ήξερα ότι μόνο ένα My home xbox μπορείς να έχεις και υπάρχει όριο στις αλλαγές 5 φορές το χρόνο... Αν είναι έτσι όπως τα λες δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα αφού το κάνεις μια φορά και τέλος. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από johnpap21
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, superpanos2 είπε Κατάφερε κανείς να ακυρώσει αγγελία; τα έχει τραβήξει τα λευτά και στο τηλέφωνο υποστήριξης μιλά ο τηλεφωνητής μόνο. Έχεις MS Account ή απλά συμπλήρωσες στοιχεία κατά το Check Out?? Αν έχεις Account, πας στις αγορές και κάνεις Cancel Order εφόσον είναι ακόμη σε κατάσταση Pending. Τα λεφτά είναι δεσμευμένα αλλά δεν τα έχουν πάρει ακόμη. Τα τραβάνε μόλις γίνει Shipped. Αν δεν έχεις Account, μόνο με το Support της MS νομίζω γίνεται...
fastnq2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Αν πουλήσεις τα κλειδιά απο τα παιχνίδια στις αγγελίες η το ebay πόσο βγαίνει καθαρά η κονσόλα?
astralprojections Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, johnpap21 είπε Περίεργο, μέχρι τώρα ήξερα ότι μόνο ένα My home xbox μπορείς να έχεις και υπάρχει όριο στις αλλαγές 5 φορές το χρόνο... Αυτο που λες ισχυει οταν κοψεις την μια κονσολα απο το family κ θες να την παντρεψεις με αλλη κονσολα καταλαβες?
tiniakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, astralprojections είπε οχι μια φορα το κανεις My home xbox σε καθε κονσολα και τελος. Το εχω πολλα χρονια ετσι κ εγω κ φιλοι μου. και να τα κατεβαζεις και παιζουν ετσι απλα Πω ρε τι έχουμε να διαβάσουμε ακόμη.... Σημείωση Μπορείτε να έχετε μόνο μία κύρια κονσόλα Xbox κάθε φορά. Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση αγορασμένων παιχνιδιών και συνδρομών Gold με άλλα άτομα μόνο από την κύρια κονσόλα Xbox. Μπορείτε να αλλάξετε την κύρια κονσόλα 5 φορές τον χρόνο. Η υποστήριξη πελατών δεν μπορεί να παράσχει πρόσθετες αλλαγές. https://support.xbox.com/el-GR/games/game-setup/my-home-xbox Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από tiniakos
johnpap21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, astralprojections είπε Αυτο που λες ισχυει οταν κοψεις την μια κονσολα απο το family κ θες να την παντρεψεις με αλλη κονσολα καταλαβες? Ναι τώρα το κατάλαβα και έχει λογική να γίνεται αυτό όταν φύγει μια κονσόλα απ' το family. Μια χαρά τότε!
superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, SaFiS είπε Έχεις MS Account ή απλά συμπλήρωσες στοιχεία κατά το Check Out?? Αν έχεις Account, πας στις αγορές και κάνεις Cancel Order εφόσον είναι ακόμη σε κατάσταση Pending. Τα λεφτά είναι δεσμευμένα αλλά δεν τα έχουν πάρει ακόμη. Τα τραβάνε μόλις γίνει Shipped. Αν δεν έχεις Account, μόνο με το Support της MS νομίζω γίνεται... Λέει Pending αλλά δεν έχει επιλογή για ακύρωση. Είχε επιλογή για ακύρωση τα πρώτα λεπτά μετά την παραγγελία αλλά έφυγε... Μήπως φταίει που πλήρωσα με χρεωστική και όχι Paypal όπως πολλοί άλλοι; Δε ξέρω. Στο web banking το ποσό εμφανίζεται "δεσμευμένο".
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, superpanos2 είπε Λέει Pending αλλά δεν έχει επιλογή για ακύρωση. Είχε επιλογή για ακύρωση τα πρώτα λεπτά μετά την παραγγελία αλλά έφυγε... Μήπως φταίει που πλήρωσα με χρεωστική και όχι Paypal όπως πολλοί άλλοι; Δε ξέρω. Στο web banking το ποσό εμφανίζεται "δεσμευμένο". Δυστυχώς το cancel μένει για πολύ λίγο. Από λάθος έκανα και 2η παραγγελία αλλά την ακύρωσα τα τα πρώτα λεπτά που είχε ενεργό το cancel. Αντίθετα η 1η που είχα κάνει είχε μόνο στην κατάσταση το Pending. Επειδή κάποιοι μιλάτε για χρήση ως media player, το έχει δουλέψει κανείς για αρχεία mkv H.264 - H265 ? Netflix, youtube για εμένα δεν είναι media Player. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις