Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα σας λέγαμε να δώσετε 10€ για να μας απαντήσετε, θα τρέχατε ολοι να τα δώσετε και να μας απαντήσετε, αρρωστάκια! 😂😂😂

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, superpanos2 είπε

Από ότι κατάλαβα

Ξέρουμε αν θα μπορεί να κατεβάζει και να τρέχει παιχνίδια με μορφή φυσικών δίσκων που αγοράστηκαν από φυσικά καταστήματα;

Εννοώ να ενεργοποιούνται τα games από το key code όπως γίνεται στο steam.

Τα δισκάκια δεν έχουν κλειδιά. Τα βάζεις και παίζουν. Οπότε όχι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με Physical Copy. Μόνο Online αγορές, είτε από MS, είτε από κλειδάδικα με Redeem Code...

• Thanks 1
Δημοσ.

@ifaist από λίγο ψάξιμο που έκανα και εγώ μιας και δεν ειχα ξανά xbox μάλλον μπορείς να αγοράσεις 3 διαφορετικά πακέτα για ένα χρόνο και να τα ενώσεις

Δημοσ.

εγω εσκεμμένα  δεν το πηρα, θα περιμενω μια αναλογη προσφορα πχ 130 για το μοντελο με το bluray κατα τις γιορτες...

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, sopas είπε

Φίλοι μου, εάν κάποιος από σας αγόρασε την παραπάνω προσφορά το μετανιώσει ευχαρίστως να την αγοράσω εγώ,

καθώς δεν πρόλαβα χθες λόγω δουλειάς να αγοράσω το πακέτο με το Forza Horizon 3.

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι το αγοράσατε λόγω της τιμής, οπότε κάποιος θα βρεθεί.

χαχαχαχα    😃

κάτσε να δω αν θα πάρω μεταχεισμενο με drive και θα σου πω...με το forza το πήρα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, geozark10 είπε

Μιας και λέω να το πάρω για δεύτερη κονσόλα αφού έχω ήδη το X

Για να το έχω σε άλλο δωμάτιο για τον μικρό,  μπορώ να το συνδέσω στον ήδη υπάρχον λογαριασμό και να βλέπει τα ίδια παιχνίδια που έχω ήδη αγορασμένα? 

Και ένα μπορώ τότε γίνεται να παίζει ο μικρός ένα στην μια κονσόλα και κάποιος άλλος,  εγώ :) άλλο παιχνίδι στην άλλη? 

Ευχαριστώ πολύ 

ναι φιλε μου. xbox family λεγεται.  Μοιραζεις τα παιχνιδια κ τις συνδρομες σου στις 2 κονσολες

• Thanks 2
Δημοσ.

Ποιος έχει μεγάαααλη οικογένεια να μοιραστεί τα παιχνίδια μαζί μας; 😊2 -3 φίλοι μπορούν Δλδ να το κάνουν αυτό; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ababapanos είπε

εγω εσκεμμένα  δεν το πηρα, θα περιμενω μια αναλογη προσφορα πχ 130 για το μοντελο με το bluray κατα τις γιορτες...

σου ευχομαι να το βρεις αλλα δεν νομιζω να το βρεις 130 στις γιορτες με το ντραιβ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mples είπε

σου ευχομαι να το βρεις αλλα δεν νομιζω να το βρεις 130 στις γιορτες με το ντραιβ

ισως , αλλα και να μην το βρω , σε αυτα τα λεφτα η και λιγοτερα  παιζουν πια τα μτχ

• Like 1
Δημοσ.

αλλο μτχ ομως αλλο καινουριο φιλικα στο λεω και ευχομαι να το βρεις αλλα παντα στις γιορτές οι προσφορες ειναι ποιο λαιτ 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, astralprojections είπε

ναι φιλε μου. xbox family λεγεται.  Μοιραζεις τα παιχνιδια κ τις συνδρομες σου στις 2 κονσολες

Αυτό ισχύει μόνο για την ίδια κονσόλα. Για 2 και άνω τα πράγματα περιπλέκονται...

Εδώ περισσότερα: https://www.thewindowsclub.com/share-xbox-one-games-with-family-with-multiple-consoles

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnpap21 είπε

Αυτό ισχύει μόνο για την ίδια κονσόλα. Για 2 και άνω τα πράγματα περιπλέκονται...

Εδώ περισσότερα: https://www.thewindowsclub.com/share-xbox-one-games-with-family-with-multiple-consoles

ειναι πανευκολο, αν θες σου στελνω ακριβως τι θα κανεις. και οχι ειναι για 2 κονσολες οχι για την ιδια κονσολα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, astralprojections είπε

ειναι πανευκολο, αν θες σου στελνω ακριβως τι θα κανεις. και οχι ειναι για 2 κονσολες οχι για την ιδια κονσολα

Τα λέει στο άρθρο, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις το "My home xbox" που αυτό σημαίνει να είσαι online για να γίνει η τράμπα.

Αυτό εννοώ με το περιπλέκονται... ότι δεν κατεβάζεις τα παιχνίδια έτσι απλά και παίζουν σε όλες τις κονσόλες του σπιτιού αμέσως.

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ.

Η προσφορα απο το πρωτο link ισχυει ακομα. Μολις επεσε παραγγελια για τον πιτσιρικα (θα του το φερει ο Αι βασιλης τα χριστουγεννα!!!).Ευχαριστω σας!!!

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, johnpap21 είπε

Τα λέει στο άρθρο, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις το "My home xbox" που αυτό σημαίνει να είσαι online για να γίνει η τράμπα.

Αυτό εννοώ με το περιπλέκονται... ότι δεν κατεβάζεις τα παιχνίδια έτσι απλά και παίζουν σε όλες τις κονσόλες του σπιτιού αμέσως.

οχι μια φορα το κανεις My home xbox σε καθε κονσολα και τελος. Το εχω πολλα χρονια ετσι κ εγω κ φιλοι μου. και να τα κατεβαζεις και παιζουν ετσι απλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...