klainmein Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Άμα σας λέγαμε να δώσετε 10€ για να μας απαντήσετε, θα τρέχατε ολοι να τα δώσετε και να μας απαντήσετε, αρρωστάκια! 😂😂😂
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, superpanos2 είπε Από ότι κατάλαβα Ξέρουμε αν θα μπορεί να κατεβάζει και να τρέχει παιχνίδια με μορφή φυσικών δίσκων που αγοράστηκαν από φυσικά καταστήματα; Εννοώ να ενεργοποιούνται τα games από το key code όπως γίνεται στο steam. Τα δισκάκια δεν έχουν κλειδιά. Τα βάζεις και παίζουν. Οπότε όχι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με Physical Copy. Μόνο Online αγορές, είτε από MS, είτε από κλειδάδικα με Redeem Code... 1
Justrelax Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 @ifaist από λίγο ψάξιμο που έκανα και εγώ μιας και δεν ειχα ξανά xbox μάλλον μπορείς να αγοράσεις 3 διαφορετικά πακέτα για ένα χρόνο και να τα ενώσεις
ababapanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 εγω εσκεμμένα δεν το πηρα, θα περιμενω μια αναλογη προσφορα πχ 130 για το μοντελο με το bluray κατα τις γιορτες... 2
klainmein Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, sopas είπε Φίλοι μου, εάν κάποιος από σας αγόρασε την παραπάνω προσφορά το μετανιώσει ευχαρίστως να την αγοράσω εγώ, καθώς δεν πρόλαβα χθες λόγω δουλειάς να αγοράσω το πακέτο με το Forza Horizon 3. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι το αγοράσατε λόγω της τιμής, οπότε κάποιος θα βρεθεί. χαχαχαχα 😃 κάτσε να δω αν θα πάρω μεταχεισμενο με drive και θα σου πω...με το forza το πήρα.
astralprojections Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, geozark10 είπε Μιας και λέω να το πάρω για δεύτερη κονσόλα αφού έχω ήδη το X Για να το έχω σε άλλο δωμάτιο για τον μικρό, μπορώ να το συνδέσω στον ήδη υπάρχον λογαριασμό και να βλέπει τα ίδια παιχνίδια που έχω ήδη αγορασμένα? Και ένα μπορώ τότε γίνεται να παίζει ο μικρός ένα στην μια κονσόλα και κάποιος άλλος, εγώ άλλο παιχνίδι στην άλλη? Ευχαριστώ πολύ ναι φιλε μου. xbox family λεγεται. Μοιραζεις τα παιχνιδια κ τις συνδρομες σου στις 2 κονσολες 2
klainmein Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ποιος έχει μεγάαααλη οικογένεια να μοιραστεί τα παιχνίδια μαζί μας; 😊2 -3 φίλοι μπορούν Δλδ να το κάνουν αυτό;
mples Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, ababapanos είπε εγω εσκεμμένα δεν το πηρα, θα περιμενω μια αναλογη προσφορα πχ 130 για το μοντελο με το bluray κατα τις γιορτες... σου ευχομαι να το βρεις αλλα δεν νομιζω να το βρεις 130 στις γιορτες με το ντραιβ
ababapanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mples είπε σου ευχομαι να το βρεις αλλα δεν νομιζω να το βρεις 130 στις γιορτες με το ντραιβ ισως , αλλα και να μην το βρω , σε αυτα τα λεφτα η και λιγοτερα παιζουν πια τα μτχ 1
mples Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 αλλο μτχ ομως αλλο καινουριο φιλικα στο λεω και ευχομαι να το βρεις αλλα παντα στις γιορτές οι προσφορες ειναι ποιο λαιτ
johnpap21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, astralprojections είπε ναι φιλε μου. xbox family λεγεται. Μοιραζεις τα παιχνιδια κ τις συνδρομες σου στις 2 κονσολες Αυτό ισχύει μόνο για την ίδια κονσόλα. Για 2 και άνω τα πράγματα περιπλέκονται... Εδώ περισσότερα: https://www.thewindowsclub.com/share-xbox-one-games-with-family-with-multiple-consoles
astralprojections Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, johnpap21 είπε Αυτό ισχύει μόνο για την ίδια κονσόλα. Για 2 και άνω τα πράγματα περιπλέκονται... Εδώ περισσότερα: https://www.thewindowsclub.com/share-xbox-one-games-with-family-with-multiple-consoles ειναι πανευκολο, αν θες σου στελνω ακριβως τι θα κανεις. και οχι ειναι για 2 κονσολες οχι για την ιδια κονσολα 1
johnpap21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, astralprojections είπε ειναι πανευκολο, αν θες σου στελνω ακριβως τι θα κανεις. και οχι ειναι για 2 κονσολες οχι για την ιδια κονσολα Τα λέει στο άρθρο, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις το "My home xbox" που αυτό σημαίνει να είσαι online για να γίνει η τράμπα. Αυτό εννοώ με το περιπλέκονται... ότι δεν κατεβάζεις τα παιχνίδια έτσι απλά και παίζουν σε όλες τις κονσόλες του σπιτιού αμέσως. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από johnpap21
kkatsaplias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Η προσφορα απο το πρωτο link ισχυει ακομα. Μολις επεσε παραγγελια για τον πιτσιρικα (θα του το φερει ο Αι βασιλης τα χριστουγεννα!!!).Ευχαριστω σας!!! 2
astralprojections Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, johnpap21 είπε Τα λέει στο άρθρο, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις το "My home xbox" που αυτό σημαίνει να είσαι online για να γίνει η τράμπα. Αυτό εννοώ με το περιπλέκονται... ότι δεν κατεβάζεις τα παιχνίδια έτσι απλά και παίζουν σε όλες τις κονσόλες του σπιτιού αμέσως. οχι μια φορα το κανεις My home xbox σε καθε κονσολα και τελος. Το εχω πολλα χρονια ετσι κ εγω κ φιλοι μου. και να τα κατεβαζεις και παιζουν ετσι απλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις