Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Μαρεσει που παταμε κουμπια και δεν ξερουμε τι παταμε.λες και παιζουμε με πιο αναβει το φωτακι.κατι λεει εκει και δεν εχω ιδεα τι λεει.σβαισταιγκερ σβατζενεικερ ξερω εγω.ελπιζω να μη λεει οτι θα παιρνει απο την καρτα καθε μηνα 100 ευρω για την bayern

Παιδιά αν σας πω ότι έχω πεθάνει στα γέλια από τα σχόλια και ότι πιο πολύ χαίρομαι τα σχόλια παρά την αγορά που έκανα θα με πιστέψετε;
Ειδικά με το παραπάνω σχόλιο έλιωσα! 😂🤣😍

• Like 3
  • Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Μαρεσει που παταμε κουμπια και δεν ξερουμε τι παταμε.λες και παιζουμε με πιο αναβει το φωτακι.κατι λεει εκει και δεν εχω ιδεα τι λεει.σβαισταιγκερ σβατζενεικερ ξερω εγω.ελπιζω να μη λεει οτι θα παιρνει απο την καρτα καθε μηνα 100 ευρω για την bayern

Πάτησε το  κουμπί που λέει "Vairas need 500 euros"... Αντε αφού έχεις όρεξη κάνε το καλό🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘

Δημοσ.

Επίσης με το ulrimate pass, έχεις πρόσβαση σε ΌΛΑ τα παιχνίδια,ακόμη και τα καινούργια ή σε λίστα που αποφασίζει η MS?

Καλά κι εγώ έχω κλαψει με τα σχόλια, θέλω να τα δείξω στην γυναίκα μου, αλλά θα δει και αυτά που έχω γράψει εγώ και θα καταλάβει, οπότε περιμένω να μην φοράει παντόφλες για να της τα δείξω...

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει καποιος που δεν πηρε μια 2η 3η κονσολα για ολα τα δωματια. Γιατι σε αυτη την τιμη μονο ειναι υπερπροσφορα και εμεις σαν λαος δεν ειμαστε καθολου καταναλωτικοι

Δημοσ.

Φίλοι μου, εάν κάποιος από σας αγόρασε την παραπάνω προσφορά το μετανιώσει ευχαρίστως να την αγοράσω εγώ,

καθώς δεν πρόλαβα χθες λόγω δουλειάς να αγοράσω το πακέτο με το Forza Horizon 3.

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι το αγοράσατε λόγω της τιμής, οπότε κάποιος θα βρεθεί.

χαχαχαχα    😃

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και συγνώμη για την ερώτηση που σίγουρα θα την έχουν κάνει και άλλοι, αλλά μεταφορικά? Είναι δωρεάν? 99 Ευρώ τελική δηλαδή?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leo360 είπε

Καλημέρα παιδιά και συγνώμη για την ερώτηση που σίγουρα θα την έχουν κάνει και άλλοι, αλλά μεταφορικά? Είναι δωρεάν? 99 Ευρώ τελική δηλαδή?

Προσωπικά για Αγγλία δεν πλήρωσα τπτ σε μεταφορικά. Υποθέτω το ίδιο ήταν και στα άλλα παιδιά για Ελλάδα 

Δημοσ.
3 minutes ago, Leo360 said:

Πληρώνεις 99 και έρχεται στο σπίτι σου! 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, astralprojections είπε

υπαρχει καποιος που δεν πηρε μια 2η 3η κονσολα για ολα τα δωματια. Γιατι σε αυτη την τιμη μονο ειναι υπερπροσφορα και εμεις σαν λαος δεν ειμαστε καθολου καταναλωτικοι

Μιας και λέω να το πάρω για δεύτερη κονσόλα αφού έχω ήδη το X

Για να το έχω σε άλλο δωμάτιο για τον μικρό,  μπορώ να το συνδέσω στον ήδη υπάρχον λογαριασμό και να βλέπει τα ίδια παιχνίδια που έχω ήδη αγορασμένα? 

Και ένα μπορώ τότε γίνεται να παίζει ο μικρός ένα στην μια κονσόλα και κάποιος άλλος,  εγώ :) άλλο παιχνίδι στην άλλη? 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

Για ερωτησεις/αποριες σχετικα με τις συνδρομες, κλειδαδικα, κλπ, να διαβασετε τα θεματα xbox εδω στο ινσομνια.

Εχουν αναλυθει τα παντα.
Αν αρχισετε εδω τετοια θεματα, θα γεμισει το νημα ασχετα ποστ με την προσφορα και θα ειναι και πετσοκομμενες πληροφοριες.

Tip: Μην βιαστειτε να εξαργυρωσετε δωρεαν κωδικους ή να παρετε την προσφορα του 1€ ultimate, προτου ενημερωθειτε.

Πρωτα θα βαλετε συνδρομη gold οσο θελετε, πχ με κωδικους απο κλειδαδικα, μεχρι 3 ετη δεχεται μαξ και μετα θα αγορασετε την προσφορα γνωριμιας ultimate του 1€, διοτι αυτη ισχυει για μια και μοναδικη πρωτη φορα, για δωρεαν μετατροπη.

Θεματα εδω:

---

---

Για την χωρα και τον τροπο πληρωμης, τα προβληματα που αναφερονται οφειλονται στα settings του microsoft λογαριασμου σας, σαν χωρα και τροπο πληρωμης.

Μπαινετε στις διευθυνσεις του λογαριασμου και στους τροπους πληρωμης και τα συμμαζευετε, μπορει πχ να εχετε 10 διαφορετικες διευθυνσεις/χωρες, να βαλετε default αυτες για την Ελλαδα.

https://account.microsoft.com/billing/addresses#/

https://account.microsoft.com/billing/payments

(υπαρχουν φυσικα και οι αντιστοιχες σελιδες στα Ελληνικα).

Οπως εχουν πει ηδη, περνανε κανονικα Ελλαδα και Ελληνικη διευθυνση, το δοκιμασα και εγω σε αυτην την προσφορα, δεν υπαρχει λογος να δημιουργηθουν προβληματα με αλλη χωρα/διευθυνση.

---

Επειδη αναφερθηκε οτι εξαντληθηκε η μια εκδοση, αυτην την στιγμη υπαρχουν και οι 2 διαθεσιμες.

https://www.microsoft.com/de-de/p/xbox-one-s-all-digital-edition/8r5xdtcnlrlb?activetab=pivot%3aoverviewtab

https://www.microsoft.com/de-de/p/xbox-one-s-all-digital-edition/92dm35pf7lsn?activetab=pivot%3aoverviewtab

Οπως ειπα παραπανω δεν εχω ιδεα. Αλλα με παρακινησες να το ψαξω και εχω χαθει !!! Τα θεματα του ινσομνια (τα 2 links) εχουν πολλη πληροφορια μεσα, 300+ σελιδες τα διαβασα λιγο αλλα δεν...

Βοηθησε λιγο παραπανω... σε παρακαλω (δε νομιζω οτι ειναι ασχετα ποστ, καθως ειναι σχετικα με την προσφορα σε vfm)

Διαβαζω οτι μπορεις να κανει συνδρομη gold για 3 χρονια αλλα βρηκα μονο για 1 χρονο με 42€ (cdkeys,com). Οποτε αν καταλαβα καλα... Αντι για 1€ ultimate για 3 μηνες μας παροτρυνεις να παμε στα 42+1€ και να εχουμε μετα την μετατροπη το ultimate για 1 χρονο !!!  Σωστα ?

Ακομα, αν γινεται για 3 χρονια με καποιο τροπο και γνωριζεται πως, θα ηθελα να το αναφερεται.

Tελος, οπως προαναφερθηκε απο ενα φιλο... Αγορασα το xbox με ενα microsoft acc. (email) με το ιδιο (email-acc) αγορασα και το ultimate. Συνδέονται αυτα τα 2 ?  ή μπορω ακομα και τωρα να αγορασω π.χ 3 χρονια gold και να βαλω εκει την μετατροπη του ultimate !!!

Eυχαριστω εκ των προτερων για οποιες απαντησεις πληροφοριες!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sopas είπε

Φίλοι μου, εάν κάποιος από σας αγόρασε την παραπάνω προσφορά το μετανιώσει ευχαρίστως να την αγοράσω εγώ,

καθώς δεν πρόλαβα χθες λόγω δουλειάς να αγοράσω το πακέτο με το Forza Horizon 3.

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι το αγοράσατε λόγω της τιμής, οπότε κάποιος θα βρεθεί.

χαχαχαχα    😃

Ακόμη υπάρχει διαθέσιμο με το forza από ότι βλέπω αν θες να το πάρεις από Microsoft

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...