thodoris20s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εγώ τα ψάχνω τόση ώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι αξίζει. Έχω καταλάβει σίγουρα ότι για να παίξεις online πρέπει να έχεις xbox live gold. Σωστά; Το ultimate τι είναι; Γιατί δεν τα κάνουν μία συνδρομη για όλα να μην υπάρχει αυτό το μπέρδεμα; Με το ultimate στην ουσία έχεις κάποια παιχνίδια με μειωμένη τιμή + online gaming; Αλλά έτσι δεν σου ανήκει το παιχνίδι. Σωστά;
leo066 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Εγώ τα ψάχνω τόση ώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι αξίζει. Έχω καταλάβει σίγουρα ότι για να παίξεις online πρέπει να έχεις xbox live gold. Σωστά; Το ultimate τι είναι; Γιατί δεν τα κάνουν μία συνδρομη για όλα να μην υπάρχει αυτό το μπέρδεμα; Με το ultimate στην ουσία έχεις κάποια παιχνίδια με μειωμένη τιμή + online gaming; Αλλά έτσι δεν σου ανήκει το παιχνίδι. Σωστά; Το ultimate είναι αυτό ακριβώς, μια συνδρομή για όλα. Είναι game pass και gold μαζί
thodoris20s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, leo066 είπε Το ultimate είναι αυτό ακριβώς, μια συνδρομή για όλα. Είναι game pass και gold μαζί Αν βάλω μία φορά το ultimate τώρα που έχει 1€, μπορώ αργότερα να το σταματήσω και να έχω μόνο συνδρομή live; Επίσης εμένα που με ενδιαφέρει το PubG, τώρα το έχει στα κλειδάδικα γύρω στα 8-9€. Τόσο παίζει συνήθως ή είναι ευκαιρία, να το τσιμπήσω, και ας μην ήρθε ακόμα το xbox;
bad_freddy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Επίσης όσοι παραγγείλατε τι κάνατε τελικά με την διεύθυνση χρέωσης? Αλλάξατε με κάποιο τρόπο την χώρα ή το αφήσατε Γερμανία και οτι γίνει? Ελπίζω να μην την πατήσουμε εκεί, αν και η διεύθυνση αποστολής μπήκε Ελλάδα κανονικά...
thanos75x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 το Bundesland που κοκκινίζει σε μερικά παιδιά είναι νομός: MAGNISIA έβαλα εγώ κτλ...
Antek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, thanos75x είπε το Bundesland που κοκκινίζει σε μερικά παιδιά είναι νομός: MAGNISIA έβαλα εγώ κτλ... Bundesland είναι το ομόσπονδο κράτος (αυτό που λέμε συνήθως κρατίδιο - π.χ. Ρηνανία-Βεστφαλία) Δεν υπάρχει αντιστοιχία στη ελληνικά. Αν κάποιος βάλει ελληνική διεύθυνση χρέωσης είτε βάλει νομό, είτε περιφέρεια, είτε απλώς Ελλάδα το ίδιο θα είναι. 1
thanos75x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Antek είπε Bundesland είναι το ομόσπονδο κράτος (αυτό που λέμε συνήθως κρατίδιο - π.χ. Ρηνανία-Βεστφαλία) Δεν υπάρχει αντιστοιχία στη ελληνικά. Αν κάποιος βάλει ελληνική διεύθυνση χρέωσης είτε βάλει νομό, είτε περιφέρεια, είτε απλώς Ελλάδα το ίδιο θα είναι. Ναι απλά στο google translator έλεγε: "κατάσταση" είπα να βάλω παντρεμένος αλλά δεν ήθελε αυτό xD. Μετά έκανα refresh και κάτι άλλαξε και μου τα έβαλε όλα αυτόματα από το email της microsoft και έτσι είδα ότι είχε βάλει MAGNISIA. ότι να' ναι Κι εγώ δεν ξέρω τελικά γιατί το αγόρασα... έτσι για το γαμώτο 😂
kostasgpa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Αν βάλω μία φορά το ultimate τώρα που έχει 1€, μπορώ αργότερα να το σταματήσω και να έχω μόνο συνδρομή live; Επίσης εμένα που με ενδιαφέρει το PubG, τώρα το έχει στα κλειδάδικα γύρω στα 8-9€. Τόσο παίζει συνήθως ή είναι ευκαιρία, να το τσιμπήσω, και ας μην ήρθε ακόμα το xbox; Πάρε κανά Overwatch να στανιάρεις και άσε το pubg.
Tasosp22 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω αφησα κανονικα διευθυνση χρεωσης Γερμανια .Διευθυνση αποστολης κανονικα τα στοιχεια μου και πληρωμη με paypal . Τωρα να τα στειλουν οπου ναναι ή να φαμε κανα ακυρο δεν το νομιζω. Ηρθε κανονικα εμαιλ απο το Paypal και η χρεωση εγινε μετα απο λιγο. Ημερομηνια παραλαβης που βλεπουμε τωρα? (στο εμαιλ της παραγγελιας φαινεται. το βρηκα ) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από Tasosp22
thanos75x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Tasosp22 είπε Εγω αφησα κανονικα διευθυνση χρεωσης Γερμανια .Διευθυνση αποστολης κανονικα τα στοιχεια μου και πληρωμη με paypal . Τωρα να τα στειλουν οπου ναναι ή να φαμε κανα ακυρο δεν το νομιζω. Ηρθε κανονικα εμαιλ απο το Paypal και η χρεωση εγινε μετα απο λιγο. Ημερομηνια παραλαβης που βλεπουμε τωρα? Κάτσε να περάσει κανονικά η αγορά και να μας τα στείλουν και βλέπουμε
kagouras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις έκανα και εγώ order από το γερμανικό site στα τυφλά εμπειρικά και στην συνέχεια με έβγαλε κανονικά στα αγγλικά το account και είδα το ιστορικό τον παραγγελιών ότι όλα οκ αλλά κατάσταση εκκρεμή .. ότι και να είναι για 99€ είναι must μαζί με το 1€ το ultimate pass για 3 μήνες είναι πραγματικά bf ευκαιρία επισης με 3 games .!!
thanos75x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Αυτά τα games που έχει μέσα τα κατεβάζουμε και τα έχουμε για πάντα στη συσκευή μας ή πρέπει να έχουμε pass συνδρομή; Δεν είχα ποτέ xbox... δεν έχω ιδέα...
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Με καταστρέψατε και εμένα ξημερώματα. Χτύπησα και εγώ ένα και ας έχω ήδη το "χοντρό" XBOX ONE. Πιθανότατα θα πάει για δωράκι. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι γιατί είχατε θέμα με την χώρα χρέωσης. Από τα Γερμανικό, Ιρλανδίας, Γαλλικό, Ελβετίας Stores μπορούσες πάντα να αγοράσεις. Η αποστολή γίνεται συνήθως από τις αποθήκες στην Ολλανδία και έρχεται με UPS ή Γενική αν είναι κάποιος από επαρχία...
Justrelax Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, thanos75x είπε Αυτά τα games που έχει μέσα τα κατεβάζουμε και τα έχουμε για πάντα στη συσκευή μας ή πρέπει να έχουμε pass συνδρομή; Δεν είχα ποτέ xbox... δεν έχω ιδέα... Τα έχεις για πάντα απλώς για να παίξεις online στο seaof thieves για παράδειγμα χρειάζεσαι να πληρώσεις κάποια συνδρομή 1
thanos75x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Έλεγα να πάρω το Χ για το Forza Horizon 4 και μόνο... Όταν το είδα έπαθα πλάκα. Μετά λέω ας περιμένω το καινούργιο του χρόνου... Μπαίνω σήμερα και βλέπω αυτό στις προσφορές και βλέπω το Forza Horizon 3. Το χειριστήριο και μόνο έχει 50€ δε βαριέσαι και το πήρα. Δεν ξέρω αν θα παίξω ποτέ Online... Ευχαριστώ για την απάντηση "Justrelax"
Προτεινόμενες αναρτήσεις