pabou13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, james9tito είπε Οποιος το πηρε χρεωθηκε αμεσως η καρτα του? Στα δεσμευει και θα στα χρεωσει οταν το στειλει
CyberMarco Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/000C?rtc=1&source=lp&wa=wsignin1.0&activetab=pivot:overviewtab Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να κάνουμε stack την προσφορά 1 μήνα Xbox live gold/1€ ; Υποθέτω πως όχι
james9tito Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, pabou13 είπε Στα δεσμευει και θα στα χρεωσει οταν το στειλει Μου ηρθε ενα mail στα γερμανικα (δεν καταλαβαινω τιποτα) οποτε θεωρητικα το παραγγειλα. Ιδωμεν...
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, james9tito είπε Μου ηρθε ενα mail στα γερμανικα (δεν καταλαβαινω τιποτα) οποτε θεωρητικα το παραγγειλα. Ιδωμεν... Google translate... Is friend
TasosRS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα έχωσα και γω παραγγελία έχω να ασχοληθώ με κονσόλες χρόνια πως αγοράζουμε παιχνίδια σε αυτό που δεν έχει CD???
Hero1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς την διαφορά του game pass με το golden
rudigarcia222 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 πω ρε γκαις ηθελα να παρω καιρο μοχλο xbox one για το πσ και τελικα πηρα κονσολα και θα αγορασω εξτρα το καλωδιο...ενα 50ρι παραπανω θα μου βγει αλλα θα μεινει η κονσολα 1
billeiros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα game pass για το pc μέχρι τον Φλεβάρη.αγορασα την ultimate και μου τη μετέτρεψε σε ultimate κ μάλιστα την παρέτεινε μέχρι τον Μάιο!! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από billeiros
CyberMarco Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 30 minutes ago, newtech said: Για μενα οχι (αλλα φταιω εγω).. οκ.. Ειναι δωρο για τον αδερφο μου.. θα του το παω Ελλαδα τα Χριστούγεννα... απο που να παρω τι? Υγ.. τωρα βλεπω οτι δεν μπορω να την παρω ως δωρο.. αυτη η τιμη ειναι τωρα για BF? Γιατι δεν εχω account XBOX και χαζομαρα να τρεχει απο τωρα! Αυτή η προσφορά με τους 3 μήνες /1€ τρέχει από αρχές του μήνα περίπου. Στο reddit διάβασα πως θα κρατήσει μέχρι αρχές Ιανουαρίου, αλλά δεν είμαι σίγουρος. μπορείς να φτιάξεις τώρα λογαριασμό xbox πάντως 15 minutes ago, Hero1 said: Ξέρει κανείς την διαφορά του game pass με το golden Xbox live gold = συνδρομή όπου επιτρέπει να παίζεις τα παιχνίδια σου online, και σου δίνει extra παιχνίδια/μήνα για όσο έχεις ενεργή την συνδρομή ( συνήθως 2 για Xbox one και 2 για Xbox 360, όπου τα παιχνίδια του 360 γίνονται δικά σου για πάντα, ακόμα και αν λήξη η συνδρομή) Xbox game pass = συνδρομή που σου δίνει πρόσβαση σε 100+ παιχνίδια Xbox one + Xbox 360, τα κατεβάζεις στην κονσόλα σου και έχεις πρόσβαση όσο είναι ενεργή η συνδρομή 16 minutes ago, billeiros said: Είχα game pass για το pc μέχρι τον Φλεβάρη.αγορασα την ultimate και μου τη μετέτρεψε σε ultimate κ μάλιστα την παρέτεινε μέχρι τον Μάιο!! Επειδή η προσφορά σου δίνει 3 μήνες game pass ultimate έκανε stack από 02/2020 σε 05/2020 25 minutes ago, TasosRS said: Παιδιά καλησπέρα έχωσα και γω παραγγελία έχω να ασχοληθώ με κονσόλες χρόνια πως αγοράζουμε παιχνίδια σε αυτό που δεν έχει CD??? Αγοράζεις από το xbox store ηλεκτρονικα και τα κατεβάζεις στην κονσόλα, ή μέσω συνδρομής xbox game pass 2 2
foler79 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εγώ έκανα την αγορά, μου έγραψε Αρ. Παραγγελιας, μου δέσμευσε το χρήμα αλλά ούτε email στα γερμανικά ούτε τπτ...
bad_freddy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, oceanborngr είπε Διευθυνση αποστολης δεχεται Ελλαδα, διευθυνση χρεωσης μονο γερμανικη. Σε εμενα περασε με τυχαια μςτα απο πολλα refresh. Το site της microsoft ειναι το ιδιο τραγικο με το store στα windows. Να δεις που τα εστησε η ομαδα των vista. Εννοείς σου πέρασε διεύθυνση χρέωσης Ελληνική? Γιατί και μένα μου έκανε στην αρχή θέμα με την χώρα στην διεύθυνση αποστολής αλλά ξαναπέρασα τα στοιχεία μου απο την αρχή και το δέχτηκε (αρχικά είχε περάσει μόνο του τα στοιχεία μου απο το MS Account μου, αν και σωστά δεν ξέρω τι σκάλωμα έτρωγε). Στην διεύθυνση χρέωσης πάντως δεν βρήκα τρόπο να αλλάξω χώρα οπότε το άφησα με διεύθυνση Ελληνική αλλά χώρα Deutschland. Έλπίζω να μην παίζει κανένα θέμα. Επίσης όποιος ξέρει, τώρα με τις προσφορές σε Ultimate παίζουν ακόμα οι πατέντες που έπαιρνες ξέρω γω απλή ετήσια κ μπορούσες να την μετατρέψεις σε Ultimate και τέτοια κι αν ναι πώς?
CyberMarco Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 minute ago, bad_freddy said: Εννοείς σου πέρασε διεύθυνση χρέωσης Ελληνική? Γιατί και μένα μου έκανε στην αρχή θέμα με την χώρα στην διεύθυνση αποστολής αλλά ξαναπέρασα τα στοιχεία μου απο την αρχή και το δέχτηκε (αρχικά είχε περάσει μόνο του τα στοιχεία μου απο το MS Account μου, αν και σωστά δεν ξέρω τι σκάλωμα έτρωγε). Στην διεύθυνση χρέωσης πάντως δεν βρήκα τρόπο να αλλάξω χώρα οπότε το άφησα με διεύθυνση Ελληνική αλλά χώρα Deutschland. Έλπίζω να μην παίζει κανένα θέμα. Επίσης όποιος ξέρει, τώρα με τις προσφορές σε Ultimate παίζουν ακόμα οι πατέντες που έπαιρνες ξέρω γω απλή ετήσια κ μπορούσες να την μετατρέψεις σε Ultimate και τέτοια κι αν ναι πώς? 1 hour ago, CyberMarco said: https://www.theverge.com/2019/6/18/18684136/xbox-game-pass-ultimate-convert-xbox-live-gold-36-months-how-to Μαζί με την προσφορά που παίζει από την Microsoft για 3 μήνες/1€ Xbox game pass ultimate (Xbox live gold + Xbox game pass + PC pass, 1 μήνα EA Access, 3 μήνες Discord Nitro, and 6 μήνες Spotify Premium) αν το συνδυάσεις με μια υπάρχουσα συνδρομή xbox live μόνο ή game pass μόνο, προστίθενται στην υπάρχουσα συνδρομή και μετατρέπεται σε ultimate με 1€. Παράδειγμα : αν έχεις ήδη 6 μήνες συνδρομή xbox live gold και βάλεις την προσφορά 3 μήνες /1€ = τότε πας στους 9 μήνες xbox live gold + game pass. https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot%3A overview tab Ελπίζω να έγινα κατανοητός 😀
bad_freddy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, CyberMarco είπε Ωραίoς, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θα συνεχίσω με τις noob ερωτήσεις όμως Πιθανόν να έχουν και άλλοι τις ίδιες απορίες αν και βασικά θέλω να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου. Εγω αυτή την στιγμή έχω PC gamepass μηνιαίο (3,99 κάθε μήνα). Για να εκμεταλλευτώ το ολο "κόλπο" λοιπόν πρέπει να πάρω ετήσιο xbox live gold (απο κλειδάδικο προφανώς?), να το καταχωρήσω στο MS Account μου και μετά να ενεργοποιήσω το 3μηνο Ultimate με 1 ευρώ ωστε να αποκτήσω εν τέλει ultimate για ενα χρόνο σωστά?
CyberMarco Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 6 minutes ago, bad_freddy said: Ωραίoς, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θα συνεχίσω με τις noob ερωτήσεις όμως Πιθανόν να έχουν και άλλοι τις ίδιες απορίες αν και βασικά θέλω να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου. Εγω αυτή την στιγμή έχω PC gamepass μηνιαίο (3,99 κάθε μήνα). Για να εκμεταλλευτώ το ολο "κόλπο" λοιπόν πρέπει να πάρω ετήσιο xbox live gold (απο κλειδάδικο προφανώς?), να το καταχωρήσω στο MS Account μου και μετά να ενεργοποιήσω το 3μηνο Ultimate με 1 ευρώ ωστε να αποκτήσω εν τέλει ultimate για ενα χρόνο σωστά? Σωστά, αλλά θα έχεις παραπάνω από ένα χρόνο γιατί : έχεις ήδη pc game pass (φαντάζομαι 1 μήνας) +12 μήνες Xbox live gold + 3 μήνες /1€ ultimate θα πας τουλάχιστον 16 μήνες Xbox game pass ultimate. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορούμε να κάνουμε stack 1 μήνα Xbox live gold /1€ που παίζει στο site της Microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις