tiniakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, gemballa είπε Σε βλεπω πολυ σιγουρο, ξερεις κατι ; Έχω ξαναπάρει προσφορά καλή από microsoft store.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, tasarass77 είπε Με Minecraft + Sea of Thieves + Fortnite https://www.microsoft.com/de-de/p/xbox-one-s-all-digital-edition/92dm35pf7lsn Με Minecraft + Sea of Thieves + Forza Horizon 3 (Ευχαριστούμε @Tasosp22) https://www.microsoft.com/de-de/p/xbox-one-s-all-digital-edition/8r5xdtcnlrlb?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab Όποιος θέλει μπορεί να δει και το post του @Billator για cashback Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Φανταστική προσφορά. Μαζί με ένα gamepass είναι ότι πρέπει... αν βρούμε χρόνο 😛
VaggD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μου ήρθε και εμένα μαιλ για 9/12. Στις παραγγελίες μου βέβαια λέει ακόμα pending, επίσης έχω την επιλογή για cancel.
Gerara_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που δεν ήταν κλειδωμένη η διεύθυνση αποστολής μόνο για Γερμανία, υπάρχει περίπτωση να ρίξουν άκυρο για αποστολή Ελλάδα; Τα μεταφορικά που θα πληρώσουν , θα τους συμφέρει να στείλουν φορτηγό 😋 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Gerara_
gemballa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, tiniakos είπε Έχω ξαναπάρει προσφορά καλή από microsoft store. δωσε λιγες πληροφοριες αν μπορεις σε παρακαλω. πηρες συσκευη και τοτε; ποσο καιρο εκανε να ερθει; υπηρχε κανενα "προβλημα" στην διαδικασια;
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηρα 1 για τον Αδερφο μου και τον γιο του.. ειχαν το παλιό XBOX (Το 360 νομίζω).. ευχομαι να το χαρούν αυτο. Thanks TS Υγ.. να πω εδω οτι στα MEDIAMARK γερμανιας (για μενα ειναι 30 λεπτα με το αμαξι) ειχε και το Bundle με fifa.. αλλα καπουτ!!! https://www.mediamarkt.de/de/product/_xbox-one-s-1tb-all-digital-edition-fifa-20-nur-online-xbox-one-konsolen-2599481.html Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από newtech 1
tiniakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, gemballa είπε δωσε λιγες πληροφοριες αν μπορεις σε παρακαλω. πηρες συσκευη και τοτε; ποσο καιρο εκανε να ερθει; υπηρχε κανενα "προβλημα" στην διαδικασια; Ναι ένα xbox για τον ανιψιό μου. Είχε έρθει σε 3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά με courier. Όλα άψογα. 1
gemballa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, tiniakos είπε Ναι ένα xbox για τον ανιψιό μου. Είχε έρθει σε 3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά με courier. Όλα άψογα. μακαρι να ειναι ετσι και τωρα, ειδωμεν, σε ευχαριστώ!!!
james9tito Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Γιατί δε με αφήνει να ολοκληρώσω την παραγγελία? Στο Χώρα/Περιοχή είναι κόκκινο και δε με αφήνει να το πειράξω
oceanborngr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ρε παιδια ειλικρινά μου βγαλε την ψυχη αυτη η παραγγελια. Εχω παραγγειλει μηχανακι ψαρεματος απο κορεατικό online μαγαζι, αυτο ηταν δυσκολοτερο. Περιπου στη 10η προσπαθεια περασε, χρεωση με καρτα και διεύθυνση αποδειξης μια τυχαια στη Γερμανια. TS εισαι θεος, η προσφορα του φετινου BF χαλαρα. 1
kpapageo1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Έριξα μια παραγγελία το bundle με το Forza, φαίνεται να την δέχτηκε, πήρα και order number. Στις "αγορές" μου όμως γράφει μόνο "Xbox One S All-Digital Edition", δεν αναφέρεται σε ποιο bundle είναι. Αν κάνουν λάθος και στείλουν το άλλο πώς αποδεικνύω ότι έκαναν λάθος;
gemballa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, kpapageo1 είπε Έριξα μια παραγγελία το bundle με το Forza, φαίνεται να την δέχτηκε, πήρα και order number. Στις "αγορές" μου όμως γράφει μόνο "Xbox One S All-Digital Edition", δεν αναφέρεται σε ποιο bundle είναι. Αν κάνουν λάθος και στείλουν το άλλο πώς αποδεικνύω ότι έκαναν λάθος; Ετσι το εκανε και εμενα, αν πατησεις πανω στο λινκ του ΧΒΟΧ σε παει σε αυτο που παραγγειλες Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από gemballa 1
oceanborngr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, james9tito είπε Γιατί δε με αφήνει να ολοκληρώσω την παραγγελία? Στο Χώρα/Περιοχή είναι κόκκινο και δε με αφήνει να το πειράξω Διευθυνση αποστολης δεχεται Ελλαδα, διευθυνση χρεωσης μονο γερμανικη. Σε εμενα περασε με τυχαια μςτα απο πολλα refresh. Το site της microsoft ειναι το ιδιο τραγικο με το store στα windows. Να δεις που τα εστησε η ομαδα των vista.
james9tito Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ωνασουγαμησω και είμαι από κινητό. Ελπίζω να κρατήσει μισή ώρα να πάω στο λαπτοπ αλλιώς πάρτε μου ένα και σας κάνω κατάθεση τώρα κιόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις