Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tasarass77 είπε

Με Minecraft + Sea of Thieves + Fortnite 

https://www.microsoft.com/de-de/p/xbox-one-s-all-digital-edition/92dm35pf7lsn

Με Minecraft + Sea of Thieves + Forza Horizon 3 (Ευχαριστούμε @Tasosp22)

https://www.microsoft.com/de-de/p/xbox-one-s-all-digital-edition/8r5xdtcnlrlb?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab

Όποιος θέλει μπορεί να δει και το post του @Billator για cashback

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Φανταστική προσφορά. Μαζί με ένα gamepass είναι ότι πρέπει... αν βρούμε χρόνο 😛

Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα μαιλ για 9/12. 

Στις παραγγελίες μου βέβαια λέει ακόμα pending, επίσης έχω την επιλογή για cancel. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που δεν ήταν κλειδωμένη η διεύθυνση αποστολής μόνο για Γερμανία, υπάρχει περίπτωση να ρίξουν άκυρο για αποστολή Ελλάδα; Τα μεταφορικά που θα πληρώσουν , θα τους συμφέρει να στείλουν φορτηγό 😋

Επεξ/σία από Gerara_
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Έχω ξαναπάρει προσφορά καλή από microsoft store.

δωσε λιγες πληροφοριες αν μπορεις σε παρακαλω.

πηρες συσκευη και τοτε;

ποσο καιρο εκανε να ερθει;

υπηρχε κανενα "προβλημα" στην διαδικασια; :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα 1 για τον Αδερφο μου και τον γιο του.. ειχαν το παλιό XBOX (Το 360 νομίζω).. ευχομαι να το χαρούν αυτο.

Thanks TS :)

Υγ.. να πω εδω οτι στα MEDIAMARK γερμανιας (για μενα ειναι 30 λεπτα με το αμαξι) ειχε και το Bundle με fifa.. αλλα καπουτ!!!

https://www.mediamarkt.de/de/product/_xbox-one-s-1tb-all-digital-edition-fifa-20-nur-online-xbox-one-konsolen-2599481.html

Επεξ/σία από newtech
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gemballa είπε

δωσε λιγες πληροφοριες αν μπορεις σε παρακαλω.

πηρες συσκευη και τοτε;

ποσο καιρο εκανε να ερθει;

υπηρχε κανενα "προβλημα" στην διαδικασια; :)

Ναι ένα xbox για τον ανιψιό μου.

Είχε έρθει σε 3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά με courier.

Όλα άψογα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Ναι ένα xbox για τον ανιψιό μου.

Είχε έρθει σε 3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά με courier.

Όλα άψογα.

μακαρι να ειναι ετσι και τωρα, ειδωμεν, σε ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Γιατί δε με αφήνει να ολοκληρώσω την παραγγελία? Στο Χώρα/Περιοχή είναι κόκκινο και δε με αφήνει να το πειράξω 

Δημοσ.

Ρε παιδια ειλικρινά μου βγαλε την ψυχη αυτη η παραγγελια. Εχω παραγγειλει μηχανακι ψαρεματος απο κορεατικό online μαγαζι, αυτο ηταν δυσκολοτερο. Περιπου στη 10η προσπαθεια περασε, χρεωση με καρτα και διεύθυνση αποδειξης μια τυχαια στη Γερμανια. 

TS εισαι θεος, η προσφορα του φετινου BF χαλαρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία το bundle με το Forza, φαίνεται να την δέχτηκε, πήρα και order number. Στις "αγορές" μου όμως γράφει μόνο "Xbox One S All-Digital Edition", δεν αναφέρεται σε ποιο bundle είναι. Αν κάνουν λάθος και στείλουν το άλλο πώς αποδεικνύω ότι έκαναν λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kpapageo1 είπε

Έριξα μια παραγγελία το bundle με το Forza, φαίνεται να την δέχτηκε, πήρα και order number. Στις "αγορές" μου όμως γράφει μόνο "Xbox One S All-Digital Edition", δεν αναφέρεται σε ποιο bundle είναι. Αν κάνουν λάθος και στείλουν το άλλο πώς αποδεικνύω ότι έκαναν λάθος;

Ετσι το εκανε και εμενα, αν πατησεις πανω στο λινκ του ΧΒΟΧ σε παει σε αυτο που παραγγειλες

Επεξ/σία από gemballa
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, james9tito είπε

Γιατί δε με αφήνει να ολοκληρώσω την παραγγελία? Στο Χώρα/Περιοχή είναι κόκκινο και δε με αφήνει να το πειράξω 

Διευθυνση αποστολης δεχεται Ελλαδα, διευθυνση χρεωσης μονο γερμανικη. Σε εμενα περασε με τυχαια μςτα απο πολλα refresh. 

Το site της microsoft ειναι το ιδιο τραγικο με το store στα windows. Να δεις που τα εστησε η ομαδα των vista. 

Δημοσ.

Ωνασουγαμησω και είμαι από κινητό. Ελπίζω να κρατήσει μισή ώρα να πάω στο λαπτοπ αλλιώς πάρτε μου ένα και σας κάνω κατάθεση τώρα κιόλας! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...