elitistis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά κατάφερα να πάρω το πρώτο πακέτο. Το δεύτερο με το Forza 3 δε με άφησε. Μικρό το κακό. Ευχαριστώ από καρδιάς τον ΤS. Kαταπληκτική προσφορά.
VaggD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, theo93 said: Παίδες αφου μαζευτήκαμε πολλοί, αν ανοίξουμε ένα θέμα με ανάλυση game pass,gold pass και οτι αλλο pass παιζει γιατί πολλοί δεν έχουμε ιδέα. Ναιιι!! Ευχαριστούμε @tasarass77 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από VaggD
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, vagdesign είπε Τσίμπησα ένα για δώρο, πληρωμή με PayPal όπου πήρε μέρος του ποσού από το balance και το υπόλοιπο από την κάρτα. Δωρεάν μεταφορικά και στα 99€ περιλαμβάνει και το ΦΠΑ. Ευχαριστούμε TS, αυτό ήταν BF discount, τα "ενδοχώρια" είναι λίγο της πλάκας αν συγκρίνεις Amazon(s) και την M$. Με υγεία και του χρόνου να αγοράσουμε πράγματα που "νομίζουμε" ότι μας ευχαριστούν ενώ απλώς συμπληρώνουν κενά Το τελευταίο σχόλιο ήταν αληθινό.. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 5
elitistis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Λάθος. Μου βγάζει τρεις παραγγελίες σε εκκρεμότητα. Μάλλον έφαγα τον μισό μισθό μου σε 3 xbox η δεν πήρα κανένα. 1
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, elitistis είπε Λάθος. Μου βγάζει τρεις παραγγελίες σε εκκρεμότητα. Μάλλον έφαγα τον μισό μισθό μου σε 3 xbox η δεν πήρα κανένα. Νταξει υπάρχει λύση... Τα πουλάς εδώ όσα τα πήρες μην ανησυχείς.
Justrelax Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Πηρα και εγω ενα δεν κρατηθηκα αν και προτιμω gaming σε pc γνωριζει καποιος αν αξιζει καποια προσφορα για συνδρομη σε xbox live για να μπορουμε να παιξουμε online? 1
gemballa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, tiniakos είπε Δεν υπάρχουν άκυρα εδώ, κανονικά όλες θα σταλούν. Σε βλεπω πολυ σιγουρο, ξερεις κατι ;
fastnq2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 περιμενω τοση ωρα μπας και τελειωσει η προσφορα και την γλιτωσω αλλα..
daPro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Τότε στέλνεις email να ακυρώσεις. Λένε η χρέωση γίνεται κατά την αποστολή άρα αν θες το πακέτο με το Forza χτύπα το τώρα γιατί μέχρι να σου απαντήσουν παίζει και να τελειώσει. Τελικα πηρα και το αλλο πακετο με το forza.Το περιεργο ειναι οτι σε αυτην την παραγγελια μου δειχνει επιλογη για ακυρωση ενω στο αλλο τιποτα..Αν στραβωσει η φαση και χρεωθω κ τα δυο οποιος ενδιαφερεται το πακετο με το fortnite εδω ειμαι 99 ευρω.. 2
pipis_vidas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, fastnq2 είπε περιμενω τοση ωρα μπας και τελειωσει η προσφορα και την γλιτωσω αλλα.. τα ιδια κι εγω χαχαχαχα
Kostasallinone Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Justrelax είπε Πηρα και εγω ενα δεν κρατηθηκα αν και προτιμω gaming σε pc γνωριζει καποιος αν αξιζει καποια προσφορα για συνδρομη σε xbox live για να μπορουμε να παιξουμε online? Κοιτάω την συνδρομή στο Τούρκικο που έχει 4.8 ευρώ/ μήνα μόνο για το xbox όχι το bundle με το pc.
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, daPro είπε Τελικα πηρα και το αλλο πακετο με το forza.Το περιεργο ειναι οτι σε αυτην την παραγγελια μου δειχνει επιλογη για ακυρωση ενω στο αλλο τιποτα..Αν στραβωσει η φαση και χρεωθω κ τα δυο οποιος ενδιαφερεται το πακετο με το fortnite εδω ειμαι 99 ευρω.. Καλά θα πέσουν αγγελίες πολλές έχουμε καιρό... 9/12 Αν έρθουν στους κατόχους... Το κόβω μέχρι 15 τα μισά να πωλούνται...
Gerara_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Όχι μια χαρά είσαι. Στο επόμενο στάδιο θα πάρεις email όταν γίνει dispatched. Πήρα και εγώ email επιβεβαίωσης. Η πληρωμή έγινε με πιστωτική. Στο order details του ms account όμως μου βγαζει pending. Σε όλους έτσι είναι;
kenix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Gerara_ είπε Πήρα και εγώ email επιβεβαίωσης. Η πληρωμή έγινε με πιστωτική. Στο order details του ms account όμως μου βγαζει pending. Σε όλους έτσι είναι; Ναι και σε μένα έτσι είναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις