Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

παιδια σε σχεση με Playstation....Ποιο playstation ειναι το αντιστοιχο του Xbox one S? δωστε λιγο φώτα έχω χρόνια να ασχοληθω με κονσόλες....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, figoulis είπε

παιδια σε σχεση με Playstation....Ποιο playstation ειναι το αντιστοιχο του Xbox one S? δωστε λιγο φώτα έχω χρόνια να ασχοληθω με κονσόλες....

Το ps4

Δημοσ.

Τελικά ενέδωσα.... Πραγματική BF προσφορά! Τώρα πρέπει να μάθω τι παίζει με game pass και κλειδιά. Στην ιδέα ότι με 50€ θα παίξω ότι παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 5 χρόνια + καινούργια μέχρι να βγει η νέα γενιά... 

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε κι εγώ κρατήθηκα κι ας μην υπάρχει χρόνος να την αξιοποιήσω. Πρώτη κονσόλα μετά τo PS 1 (retro).  Στην χειρότερη, μόνο για το χειριστήριο, την χρήση ως player και τον σκληρό δίσκο, καρααξίζει. Του χρόνου που πιθανότατα θα αλλάξουν γενιά, ΠΟΣΟ πιο τζαμπέ να το δώσουν!!

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, foler79 said:

Κάτι μου λέει ότι θα φάμε άκυρα.😊

Δεν θα υπάρξει θέμα, τέτοιες προσφορές γίνονται για να αυξηθεί ο αριθμός των χρηστών στο οικοσύστημα / game pass. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάνουν λεφτά, στην χειριστή το πουλάνε στο κόστος... 

Δημοσ.

Παίδες αφου μαζευτήκαμε πολλοί, αν ανοίξουμε ένα θέμα με ανάλυση game pass,gold pass και οτι αλλο pass παιζει γιατί πολλοί δεν έχουμε ιδέα.

• Like 11
Δημοσ.

Τσίμπησα ένα για δώρο, πληρωμή με PayPal όπου πήρε μέρος του ποσού από το balance και το υπόλοιπο από την κάρτα.

Δωρεάν μεταφορικά και στα 99€ περιλαμβάνει και το ΦΠΑ.

Ευχαριστούμε TS, αυτό ήταν BF discount, τα "ενδοχώρια" είναι λίγο της πλάκας αν συγκρίνεις Amazon(s) και την M$.

Με υγεία και του χρόνου να αγοράσουμε πράγματα που "νομίζουμε" ότι μας ευχαριστούν ενώ απλώς συμπληρώνουν κενά :D

• Like 4
Δημοσ.

ρε παιδιά πως βγάζετε άκρη με τα Γερμανικά???έχει κάπου αλλαγή σε αγγλικά και δεν το βλέπω??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...