SKRUTZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, aelaos είπε Μπαινεις με VPN ,αγοράζεις και βάζεις το κλειδί κανονικά ? εξηγησε το λίγο σε παρακαλώ. Με VPN από το PC? δώσε τα φώτα σου και σε εμάς.
Giannisrethymno Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, SilverVAR είπε η επιστροφή απο shoop Μπορείς να μας εξηγήσεις αν γίνεται την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις? Γίνεται και σε παλιότερες αγορές που έχεις ήδη κάνει? Σε ευχαριστώ.
fakiris31 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 ok μπενει με firefox αν εχει ξανα παρει καποιοσ αν δεν εχεισ διευθυνση σε παιρνει τηλ ο courier/
Gerara_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 9 Δεκεμβριου😀😀. Μπορεί να εκανα χαζομαρα που δεν πηρα την εκδοση με το forza, αλλα ο μεγαλος γιος ηθελε το fortnite για το skin που δινει και ετσι και αλλιως ειχαμε forza στο 360 και δεν επαιζε κανεις.
Silenzio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά βοηθείστε γιατί θα σκάσω, το paypal το βρήκα, στο τέλος όμως δε μου αλλάζει χώρα, πάνω έχει χώρα ελλάδα στο shipment, αλλά κάτω στη χρέωση είναι για γερμανία, το α΄φηνω έτσι ??? στο versand έχει ελλάδα, στο zahlung δεν αλλάζει και είναι μονο γερμανία, έτσι το αφησατε και εσείς ? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Silenzio
aelaos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε εξηγησε το λίγο σε παρακαλώ. Με VPN από το PC? δώσε τα φώτα σου και σε εμάς. Όσες φορές χρειάστηκα να πάρω κάτι από άλλη χώρα χρησιμοποιήσα το Geoproxy add-on του Chrome. Βάζεις σέρβερ της χώρας που θέλεις, και με υπομονή και επιμονή θα μπεις στην κατάλληλη σελίδα. 1 2
Gerara_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Silenzio Ειχα το ιδιο θεμα με πιστωτικη καρτα οταν εφτανα στην καταχωρηση της. Το πηρα απο την αρχη μεσω chrome και μεταφραση απο γερμανικά σε ελληνικα. Σε καποιο σημειο οταν εβαζα δ/νση αποστολης ειχε να αλλαξεις απο Γερμανια σε Ελλάδα. Μετα αλλαξε και κατω απο την καρτα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Gerara_ 1
foler79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά με email επιβεβαίωσης τι περιμένουμε; Δεν μου έχει έρθει ούτε από το σάιτ αλλά ούτε κ από PayPal και έχει περάσει σίγουρα μισάωρο.
VaggD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Το one s είναι ισάξιο με το ps4 ή έχει ακόμα τα θέματα που είχε το αρχικό με 720p και 900p? 1 1
mahair7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) με χαλαει που ειναι σε ασπρο χρωμα χεχε σε μαυρο ειναι πιο ωραιο λολ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από mahair7
skimnos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Με έτρωγε το χέρι από το απόγευμα και μετά. Τελικά ενεδωσα στον πειρασμό. Οπότε μετρήστε άλλον ένα στον κατάλογο των αγοραστών. Ευχαριστώ ts!!! 1
fakiris31 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 τελικα εχει ξαναπαρει κανεις απο την ms γερμανιας? αν δεν εχεις διευθυνση εκει που μενεις (ξερω ειναι περιεργο αλλα ειναι γεγονος) ερχεται με courier και αν ναι ποια ? και σε παιρνει τηλεφωνο?
CyberMarco Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Το πήρα και εγώ ενώ έχω ένα κάρο backlog στο ps4 😜 Αγορά με PayPal, μέσω Chrome (αυτόματη μετάφραση) σε pc. Μου ήρθε μετά από μερικά λεπτά email επιβεβαίωσης, στο e banking (εθνική) μου δείχνει τη χρέωση των 99€ αλλά όχι ακόμα στο PayPal. Για οσους ρωτάνε για κλειδαδικα, υπάρχει και το https://cdkeyprices.com/ Παν τα λεφτά 💸 💸 💸
Arwindan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Προσωπικά αυτό που με κρατάει είναι ότι δεν έχει exclusives. Σχεδόν όλα βγαίνουν σε PC.
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arwindan είπε Προσωπικά αυτό που με κρατάει είναι ότι δεν έχει exclusives. Σχεδόν όλα βγαίνουν σε PC. Αυτό ρε συ το παίρνεις για άραγμα στο κρεβάτι-καναπέ... Επαγγελματικό gaming only with PC. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις