Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Πολυ καλα κανεις φιλε μην αφηνεις ουτε κινητα ουτε τιποτα.

Λιγο τηλεοραση και τελος.

ΣΤΑ 8 τα πιο πολλά παίζουν Fortnite... Εγώ τον αφήνω μέχρι clan race ίσα ίσα να του φεύγει η τρέλα 

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kostanen είπε

a) πως βάλατε Paypal? μόνο πιστωτική με αφήνει

β) δεν μπορώ να βάλω τις ημερομηνίες λήξης της πιστωτικής, δεν λειτουργεί το drop down menu. Τι κάνατε?

Μια απο τα ιδια...μην κανεις translate...παθαινει κοκομπλοκο....επελεξε paypal και κανε μετα μεταφραση

Επεξ/σία από exitpc
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Silenzio είπε

βοηθείστε να παραγγείλουμε και εμείς, ούτε paypal βλέπω ούτε με τα γερμανικά βγάζω άκρη

Translate δεν έχει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Translate δεν έχει; 

εγω ανοιξα διπλα tab με google translate και εκανα μτφ. μια-μια τις αγνωστες (ολες σχεδον) λεξεις.

Επεξ/σία από mahair7
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, βγάλτε το translate και θα σας πάρει τις επιλογές που θέλετε :)

Για κάποιο λόγο τρώει σκάλωμα, για την ώρα εμένα είναι pending ,πέρασε κανονικά η κάρτα μου.

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, aelaos said:

Μπαινεις με VPN ,αγοράζεις και βάζεις το κλειδί κανονικά ?

Απο pc, όπως ακριβώς αγοράζουμε το xbox απο άλλη χώρα έτσι μπαίνεις στο store της Ινδίας και αγοράζεις xbox games.

Δημοσ.

Καθοτι ασχετος λιγο θα χρειαστώ τα φωτα των εμπειρων. Μεχρι τωρα ειχαμε στο σπιτι Xbox 360 με Kinnect ( προσφορα πριν χρονια  απο πλαισιο στα 200€ αν θυμαμαι καλα). Ο μικρος μου γιος (7 ετων) ζηταει επιμονα ps4 μονο και μονο για να παιζει το παιχνιδι Sonic Team Racing ( στο pc 7ετιαςδεν το σηκωνει λογω παλιας καρτας γραφικων). Ετσι λοιπον αποφασισα και πηρα το Xbox One με το Fortnite ( λογω του μεγάλου γιου) που εχει το ίδιο  ακριβώς παιχνίδι και γλίτωσα 100€ σε σχεση με το ps4 που πιθανον μπορεί και να μην αγόραζα λόγω κόστους. Η ερώτησή μου, καθοτι ασχετος οπως προαναφερα, ειναι αν προτεινεται να το αγοράσω σήμερα που εχει προσφορά το Sonic Team Racing στα 23,99€ (από 40€) ώστε να το κατεβάσω λιγο πριν τα Χριστούγεννα οταν και θα παρουσιαστεί σαν δωρο στον μικρό ή να περιμένω να έρθει και η κονσόλα και ενδέχεται να το βρω σε κλειδαδικο ή στο ms store τότε σε ίδια ή και χαμηλότερη τιμή; Ωχ..  πολλα έγραψα τελικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Παλιά πάντως εγώ που δεν ξέρω αγγλικά έτσι είχα κάνει με translate :)...

Η ανοίξτε την εφαρμογή του κινητού και κάντε μετάφραση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silenzio είπε

GIROPAY και sofort έχει για πληρωμη, τι ειναι αυτο ??

με τη μεταφραση κολλάει

ρε συ έχει από κάτω ένα κουμπί που βγάζει άλλες επιλογές 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Με τρώει το χέρι μου αν και ξέρω οτι μόνο για media player θα παίζει....

Είμαστε και άλλοι!!! Join the dark side!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...