Προς το περιεχόμενο

Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vairass είπε

Δεν διαπίστωσε κάνεις ότι... 

Στη Γερμανία ο μικρότερος μισθός είναι 1500-1800 κ τους κάνουν πραγματικές εκπτώσεις... 

Εδώ βασικός καμιά 350-500 κ μας κάνουν 20% έκπτωση... 

Μπας κ μας δουλεύουν οι δικοί μας; 

Ο μεγαλύτερος μισθός σημαίνει μεγάλη δυναμική σε αγορά προϊόντων υψηλής τιμολόγησης στα οποία το περιθώριο κέρδους των καταστημάτων είναι αρκετά μεγαλύτερο.
Επίσης μιλάμε για μία χώρα με 8πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα , οπότε οι αλυσίδες και πάλι έχουν τελείως διαφορετική δυναμική.

Οπότε μπορούν να βάλουν κράχτες στο κόστος ή ακόμα και με χασούρα για να συζητιέται μέχρι το επόμενο blackfriday το όνομα τους.
Υπάρχει μία έρευνα για το Black Friday που δείχνει πόσους δυνητικούς ΝΕΟΥΣ αγοραστές για την υπόλοιπη χρονιά κερδίζει ένα κατάστημα επειδή για 1 μέρα τους πούλησε κάτι πολύ φθηνά. Αν το βρώ θα σε κάνω quote το εξηγεί πολύ ωραία.

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε υγιή οικονομία για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, οπότε και για 10 ευρώ κάτω απο το κανονικό οι περισσότεροι τρέχουν για να το προλάβουν. 

Επεξ/σία από Billator
  • Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mples είπε

εμενα που λεει εγινε πληρωμη με πειπαλ αλλα χρεωσει δεν ειδα ? τι στο γινεται 

Αργεί λίγο αλλά θα σου έρθει.

331A633E-CD22-43E9-9F80-F5444E35D156.jpeg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Billator είπε

Ο μεγαλύτερος μισθός σημαίνει μεγάλη δυναμική σε αγορά προϊόντων υψηλής τιμολόγησης στα οποία το περιθώριο κέρδους των καταστημάτων είναι αρκετά μεγαλύτερο.
Επίσης μιλάμε για μία χώρα με 8πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα , οπότε οι αλυσίδες και πάλι έχουν τελείως διαφορετική δυναμική.

Οπότε μπορούν να βάλουν κράχτες στο κόστος ή ακόμα και με χασούρα για να συζητιέται μέχρι το επόμενο blackfriday το όνομα τους.
Υπάρχει μία έρευνα για το Black Friday που δείχνει πόσους δυνητικούς ΝΕΟΥΣ αγοραστές για την υπόλοιπη χρονιά κερδίζει ένα κατάστημα επειδή για 1 μέρα τους πούλησε κάτι πολύ φθηνά. Αν το βρώ θα σε κάνω quote το εξηγεί πολύ ωραία.

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε υγιή οικονομία για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, οπότε και για 10 ευρώ κάτω απο το κανονικό οι περισσότεροι τρέχουν για να το προλάβουν. 

Κανονικά θα έπρεπε να γίνει το αντίθετο για εμένα αλλά Οκ ίσως δεν μπορεί να το πιάσει το μυαλό μου η ίσως ζω σε γυάλα. 

Δημοσ.

καλα εχω να φαω παντοφλα απο την γυναικα μου που θα παει συννεφο ακομα μουρμουραει για το ps4 xaxaxaxaxa

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mples είπε

ρε παιδια αγορασα με πειπαλ αλλα χρεωσει δεν εγινε στο πειπαλ ??

Δεν στα παίρνει, δίνεις authorization και θα στα χρεώνει όταν προχωρήσει με την παραγγελία σου. Όπως και το amazon.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Billator είπε

Δεν στα παίρνει, δίνεις authorization και θα στα χρεώνει όταν προχωρήσει με την παραγγελία σου. Όπως και το amazon.

δεν το ηξερα ευχαριστω παιδια 

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάω να πληρώσω και μου λέει συνδεσου, βάζω email μου λέει χρησιμοποιείται. Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε λογαριασμό;

Δημοσ.

Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ. Έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από την εποχή του PS2, παίζω μόνο σε PC πλέον, αλλά ψήνομαι τώρα. 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ. Έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από την εποχή του PS2, παίζω μόνο σε PC πλέον, αλλά ψήνομαι τώρα. 

Άμα. Είσαι πάνω από 40 χτυπα την.. Κουράζει η καρέκλα... 

Δημοσ.

Σε εμένα η χρέωση έγινε επιτόπου σε paypal. Και όταν πάτησα ακύρωση δεν έγινε τίποτα απλά εξαφανίστηκε το κουμπί συνεχίζει να λέει σε εκκρεμότητα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arwindan είπε

γίνε ένας από εμάς....μην κρατιέσαι 😂

Δημοσ.

Ετσι ακριβώς φίλε μου,έξω κάνουν πραγματικά μεγάλες εκπτώσεις και εδώ τρομάζεις μπάς και δεις σε black friday πραγματική έκπτωση σε προιόντα (που δεν είναι κράχτες)

Απαράδεκτοι εντελώς εδώ οι περισσότεροι και με την ευκαιρία να πω κάτι άσχετο,που παρατήρησα με λύπη μου σήμερα,πήγα το μεσημέρι στο Πλαίσιο στήν Στουρνάρη και είχαν αν έχεις τον Θεός σου ρε παιδιά,1 Ατομο σε ΟΛΟ τον όροφο με τα PC αναβαθμίσιες, κονσόλες,Οθόνες κλπ Μέρα Black Friday !!! είχε πάρει ένα παλικάρι τεχνικό απο δίπλα να βοηθάει και έτρεχε και δεν έφτανε ! Είχε ενα πάκο προιόντα στο γραφείο του και προσπαθούσε να εξυπηρετήσει κάποιους πελάτες,ενω γύρω γύρω τριγύρναγαν καμμιά 6-7 άτομα που δεν είχαν εξυπηρέτηση καμμία,ούτε και γω που ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα μπόρεσα ...για τέτοια Γυφτιά μιλάμε,κρίμα για ένα τόσο γνωστό και αγαπητό για πολλούς κατάστημα 😞

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...