Billator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vairass είπε Δεν διαπίστωσε κάνεις ότι... Στη Γερμανία ο μικρότερος μισθός είναι 1500-1800 κ τους κάνουν πραγματικές εκπτώσεις... Εδώ βασικός καμιά 350-500 κ μας κάνουν 20% έκπτωση... Μπας κ μας δουλεύουν οι δικοί μας; Ο μεγαλύτερος μισθός σημαίνει μεγάλη δυναμική σε αγορά προϊόντων υψηλής τιμολόγησης στα οποία το περιθώριο κέρδους των καταστημάτων είναι αρκετά μεγαλύτερο. Επίσης μιλάμε για μία χώρα με 8πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα , οπότε οι αλυσίδες και πάλι έχουν τελείως διαφορετική δυναμική. Οπότε μπορούν να βάλουν κράχτες στο κόστος ή ακόμα και με χασούρα για να συζητιέται μέχρι το επόμενο blackfriday το όνομα τους. Υπάρχει μία έρευνα για το Black Friday που δείχνει πόσους δυνητικούς ΝΕΟΥΣ αγοραστές για την υπόλοιπη χρονιά κερδίζει ένα κατάστημα επειδή για 1 μέρα τους πούλησε κάτι πολύ φθηνά. Αν το βρώ θα σε κάνω quote το εξηγεί πολύ ωραία. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε υγιή οικονομία για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, οπότε και για 10 ευρώ κάτω απο το κανονικό οι περισσότεροι τρέχουν για να το προλάβουν. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Billator
mples Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 εμενα που λεει εγινε πληρωμη με πειπαλ αλλα χρεωσει δεν ειδα ? τι στο γινεται
jonis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mples είπε εμενα που λεει εγινε πληρωμη με πειπαλ αλλα χρεωσει δεν ειδα ? τι στο γινεται Αργεί λίγο αλλά θα σου έρθει.
mples Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, jonis είπε Αργεί λίγο αλλά θα σου έρθει. αααα οκ λεω και εγω τι εγινε
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Billator είπε Ο μεγαλύτερος μισθός σημαίνει μεγάλη δυναμική σε αγορά προϊόντων υψηλής τιμολόγησης στα οποία το περιθώριο κέρδους των καταστημάτων είναι αρκετά μεγαλύτερο. Επίσης μιλάμε για μία χώρα με 8πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα , οπότε οι αλυσίδες και πάλι έχουν τελείως διαφορετική δυναμική. Οπότε μπορούν να βάλουν κράχτες στο κόστος ή ακόμα και με χασούρα για να συζητιέται μέχρι το επόμενο blackfriday το όνομα τους. Υπάρχει μία έρευνα για το Black Friday που δείχνει πόσους δυνητικούς ΝΕΟΥΣ αγοραστές για την υπόλοιπη χρονιά κερδίζει ένα κατάστημα επειδή για 1 μέρα τους πούλησε κάτι πολύ φθηνά. Αν το βρώ θα σε κάνω quote το εξηγεί πολύ ωραία. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε υγιή οικονομία για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, οπότε και για 10 ευρώ κάτω απο το κανονικό οι περισσότεροι τρέχουν για να το προλάβουν. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει το αντίθετο για εμένα αλλά Οκ ίσως δεν μπορεί να το πιάσει το μυαλό μου η ίσως ζω σε γυάλα.
mples Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 καλα εχω να φαω παντοφλα απο την γυναικα μου που θα παει συννεφο ακομα μουρμουραει για το ps4 xaxaxaxaxa
Billator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, mples είπε ρε παιδια αγορασα με πειπαλ αλλα χρεωσει δεν εγινε στο πειπαλ ?? Δεν στα παίρνει, δίνεις authorization και θα στα χρεώνει όταν προχωρήσει με την παραγγελία σου. Όπως και το amazon.
mples Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Billator είπε Δεν στα παίρνει, δίνεις authorization και θα στα χρεώνει όταν προχωρήσει με την παραγγελία σου. Όπως και το amazon. δεν το ηξερα ευχαριστω παιδια
foler79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ρε παιδιά πάω να πληρώσω και μου λέει συνδεσου, βάζω email μου λέει χρησιμοποιείται. Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε λογαριασμό;
Arwindan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ. Έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από την εποχή του PS2, παίζω μόνο σε PC πλέον, αλλά ψήνομαι τώρα. 3
vairass Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Arwindan είπε Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ. Έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από την εποχή του PS2, παίζω μόνο σε PC πλέον, αλλά ψήνομαι τώρα. Άμα. Είσαι πάνω από 40 χτυπα την.. Κουράζει η καρέκλα...
noths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ τον ts, ο γιος μου θα κάνει και Χριστούγεννα και Πάσχα...
Kostasallinone Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Σε εμένα η χρέωση έγινε επιτόπου σε paypal. Και όταν πάτησα ακύρωση δεν έγινε τίποτα απλά εξαφανίστηκε το κουμπί συνεχίζει να λέει σε εκκρεμότητα.
konstantin79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Arwindan είπε Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ. Έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από την εποχή του PS2, παίζω μόνο σε PC πλέον, αλλά ψήνομαι τώρα. γίνε ένας από εμάς....μην κρατιέσαι 😂
ELMastas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ετσι ακριβώς φίλε μου,έξω κάνουν πραγματικά μεγάλες εκπτώσεις και εδώ τρομάζεις μπάς και δεις σε black friday πραγματική έκπτωση σε προιόντα (που δεν είναι κράχτες) Απαράδεκτοι εντελώς εδώ οι περισσότεροι και με την ευκαιρία να πω κάτι άσχετο,που παρατήρησα με λύπη μου σήμερα,πήγα το μεσημέρι στο Πλαίσιο στήν Στουρνάρη και είχαν αν έχεις τον Θεός σου ρε παιδιά,1 Ατομο σε ΟΛΟ τον όροφο με τα PC αναβαθμίσιες, κονσόλες,Οθόνες κλπ Μέρα Black Friday !!! είχε πάρει ένα παλικάρι τεχνικό απο δίπλα να βοηθάει και έτρεχε και δεν έφτανε ! Είχε ενα πάκο προιόντα στο γραφείο του και προσπαθούσε να εξυπηρετήσει κάποιους πελάτες,ενω γύρω γύρω τριγύρναγαν καμμιά 6-7 άτομα που δεν είχαν εξυπηρέτηση καμμία,ούτε και γω που ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα μπόρεσα ...για τέτοια Γυφτιά μιλάμε,κρίμα για ένα τόσο γνωστό και αγαπητό για πολλούς κατάστημα 😞 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις