george1703 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 18/12/2019 στις 12:04 ΜΜ, C1oud είπε Καλα αν δε φτασει στις 60 μερες εχει γινει case στο paypal. Απλα απο οτι καταλαβα ειναι θεμα τυχης που θα βρεθει το δεμα σου τετοια εποχη για το ποσο γρηγορα θα ερθει. Δεν αγχωνομαι οτι και να γινει, απλα εχω μεινει με κινητο που θελει φορτιση 3 φορες την ημερα. Της κοπελας το κινητο εφτασε, το δικο μου καλο ιανουαριο ακόμα στο ιδιο status είναι?
G.makrihairis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Πριν από λίγο η τελευταία αναφορά:2019-12-19 12:56 ATHENS SORTING CENTER, ITEM ARRIVED AT
george1703 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε Πριν από λίγο η τελευταία αναφορά:2019-12-19 12:56 ATHENS SORTING CENTER, ITEM ARRIVED AT φιλε ποτε το αγορασες και πόσες μέρες έκανε να έρθει απο Ολλανδία Ελλάδα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, xoxlasae είπε Παιδια μου γραφει η αποστολη οτι μου παραδοθηκε απο χτες...και σημερα 19 του μηνα και δεν εχω λαβει τιποτα...τι κανω σε αυτη την περίπτωσή? Εκαναν μαλαγανια τα ελτα? Μου εχει τυχει σε απλη αποστολη που την φερνει δηλαδη ο ταχυδρομος της γειτονιας το εξης: Το εφερε μια μερα και κοιταζω το tracking που ειχε πανω το κουτι ονλαιν (δεν ειχα ασχοληθει νωριτερα να κοιταξω tracking) και διαπιστωσα οτι στο συστημα ειχε γινει η παραδοση 2 μερες πριν. Προφανως το περασε στο συστημα ως οκ και απλα μου το εφερε την ημερα που μπορουσε. 2
G.makrihairis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, george1703 είπε φιλε ποτε το αγορασες και πόσες μέρες έκανε να έρθει απο Ολλανδία Ελλάδα? Nov 30, 2019 16:13:27 GMT+02:00 Transaction ID
fouzouras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, xoxlasae είπε 23 λεπτά πριν, xoxlasae είπε Παιδια μου γραφει η αποστολη οτι μου παραδοθηκε απο χτες...και σημερα 19 του μηνα και δεν εχω λαβει τιποτα...τι κανω σε αυτη την περίπτωσή? Εκαναν μαλαγανια τα ελτα? Πάρε τηλέφωνο το ΕΛΤΑ της περιοχής σου, αν δεν το έχουν ζήτα το τηλ της διανομής ΕΛΤΑ της περιοχής σου και ζήτα να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο σου. Δεν πιστεύω να το άφησε στην πολυκατοικία και το πήρε άλλος, αν και το κάνουν και αυτό. Να ξέρεις ότι απ' το ταχυδρομείο με υπογραφή και ταυτότητα παραλαμβάνεις μόνο. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από fouzouras 2
xoxlasae Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, fouzouras είπε Πάρε τηλέφωνο το ΕΛΤΑ της περιοχής σου, αν δεν το έχουν ζήτα το τηλ της διανομής ΕΛΤΑ της περιοχής σου και ζήτα να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο σου. Δεν πιστεύω να το άφησε στην πολυκατοικία και το πήρε άλλος, αν και το κάνουν και αυτό. Να ξέρεις ότι απ' το ταχυδρομείο με υπογραφή και ταυτότητα παραλαμβάνεις μόνο. 15 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μου εχει τυχει σε απλη αποστολη που την φερνει δηλαδη ο ταχυδρομος της γειτονιας το εξης: Το εφερε μια μερα και κοιταζω το tracking που ειχε πανω το κουτι ονλαιν (δεν ειχα ασχοληθει νωριτερα να κοιταξω tracking) και διαπιστωσα οτι στο συστημα ειχε γινει η παραδοση 2 μερες πριν. Προφανως το περασε στο συστημα ως οκ και απλα μου το εφερε την ημερα που μπορουσε. αυτο που περιεγραψε ο matrixx μου εχει συμβει και μενα μια φορα που το παρακολουθησα...επειδη η διευθυνση ειναι καταστηματος και το γνωριζει ο ταχυδρομος....ειχε κανει ακριβως αυτο...αλλα το ειχε φερει την αμεσως επομενη ... πρωτη φορα μου συμβαινει ομως να παιρνουν 2 ημερες και να μην εχω παραλαβει.. πηρα το τηλ της διανομης και αυριο θα παρω να δω.. υπαρχει περιπτωση να μου πουν ""μα μου σου του'' και καλα το παραδωσαμε ? ρωτησα και τα ελτα και μου ειπαν σε περιπτωση επιπλοκων ερχεσαι σε επαφη με τον αποστολεα και ζηταει αναλυτικο tracking
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Τι δε το αμολανε μεσα / κατω στο γραμματοκιβώτιο και οποιου του κατσει ;
sarakats85 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Παρέλαβα και εγώ σήμερα! 2 μέρες ήταν στο ταχυδρομείο χωρίς να μου έρθει ειδοποίηση..
C1oud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, xoxlasae είπε Παιδια μου γραφει η αποστολη οτι μου παραδοθηκε απο χτες...και σημερα 19 του μηνα και δεν εχω λαβει τιποτα...τι κανω σε αυτη την περίπτωσή? Εκαναν μαλαγανια τα ελτα? Εγινε ενα μπερδεμα διαβασα τελευταια με τις διευθυνσεις στο bangοοd. Υπαρχει ενδεχομενο να το εστειλαν και αλλου. Οποτε επικοινωνησε αμεσα να μαθεις που το εστειλαν. Σε οσους εγινε λαθος εγινε refund παντως μν αγχωνεσαι . Εδω αναφερθηκε https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1149490691914498&id=459623087567932
G.makrihairis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Τι δε το αμολανε μεσα / κατω στο γραμματοκιβώτιο και οποιου του κατσει ; Πριν μια εβδομάδα,σε άλλη αγορά, πέρασε ο ταχυδρόμος χτύπησε κουδούνι,κάνεις σπίτι και το παρατάει έξω στον δρόμο πίσω από μια γλάστρα!!!Θεούλης!Ευτυχώς το είδε ο πατέρας μου όταν γύρισε σπίτι. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από G.makrihairis
tomar26 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, C1oud είπε Εγινε ενα μπερδεμα διαβασα τελευταια με τις διευθυνσεις στο bangοοd. Υπαρχει ενδεχομενο να το εστειλαν και αλλου. Οποτε επικοινωνησε αμεσα να μαθεις που το εστειλαν. Σε οσους εγινε λαθος εγινε refund παντως μν αγχωνεσαι . Εδω αναφερθηκε https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1149490691914498&id=459623087567932 Είμαι ακριβώς σε αυτή την περίπτωση, με το συγκεκριμένο κινητό από banggood με αγορά λίγο παραπάνω από την τιμή του θέματος 11/11. Από 5/12 όπου φαίνεται στο tracking ξεκάθαρα πως κάτι πάει στραβά τους γράφω, την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν από DHL ότι έχει προφανώς λάθος διεύθυνση αλλά δεν μου έδωσαν λεπτομέρειες, προχτές το παράδωσαν σε κάποιον στη Γερμανία. Αλλά το banggood από αρχές του μήνα κάνει τον Κινέζο (please wait 1 more week), δεν παραδέχονται ότι έχει λάθος διεύθυνση και κάθε μέρα γράφουν τα ίδια copy-paste ενώ τους έχω εξηγήσει από την αρχή τι πρόβλημα υπάρχει. Παράλληλα έχω βέβαια και case στο paypal και περιμένω από εκεί.
foler79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Είναι και σε κανέναν άλλο κολλημένο στας Αγγλίας; United Kingdom, Shipment in transit-delivered to destination country. 2019-12-11 16:00:23
george1703 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 20/12/2019 στις 8:58 ΠΜ, tomar26 είπε Είμαι ακριβώς σε αυτή την περίπτωση, με το συγκεκριμένο κινητό από banggood με αγορά λίγο παραπάνω από την τιμή του θέματος 11/11. Από 5/12 όπου φαίνεται στο tracking ξεκάθαρα πως κάτι πάει στραβά τους γράφω, την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν από DHL ότι έχει προφανώς λάθος διεύθυνση αλλά δεν μου έδωσαν λεπτομέρειες, προχτές το παράδωσαν σε κάποιον στη Γερμανία. Αλλά το banggood από αρχές του μήνα κάνει τον Κινέζο (please wait 1 more week), δεν παραδέχονται ότι έχει λάθος διεύθυνση και κάθε μέρα γράφουν τα ίδια copy-paste ενώ τους έχω εξηγήσει από την αρχή τι πρόβλημα υπάρχει. Παράλληλα έχω βέβαια και case στο paypal και περιμένω από εκεί. ξερει κανεις τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτην την περίπτωση εκτός απο το να περιμένουμε μεχρι να περασει ο καιρος και να ζητησουμε refund απ το paypal?
Zerg13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο ποιο link κανετε tracking? Εχω το tracking numbet Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα