Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 8 Global 4+64GB EU @ Gearbest 123.99€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/12/2019 στις 12:04 ΜΜ, C1oud είπε

Καλα αν δε φτασει στις 60 μερες εχει γινει case στο paypal. 

Απλα απο οτι καταλαβα ειναι θεμα τυχης που θα βρεθει το δεμα σου τετοια εποχη για το ποσο γρηγορα θα ερθει.

Δεν αγχωνομαι οτι και να γινει, απλα εχω μεινει με κινητο που θελει φορτιση 3 φορες την ημερα. Της κοπελας το κινητο εφτασε, το δικο μου καλο ιανουαριο :) :)

ακόμα στο ιδιο status είναι?

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε

Πριν από λίγο η τελευταία αναφορά:2019-12-19 12:56

ATHENS SORTING CENTER, ITEM ARRIVED AT

φιλε ποτε το αγορασες και πόσες μέρες έκανε να έρθει απο Ολλανδία Ελλάδα?

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xoxlasae είπε

Παιδια μου γραφει η αποστολη οτι μου παραδοθηκε απο χτες...και σημερα 19 του μηνα και δεν εχω λαβει τιποτα...τι κανω σε αυτη την περίπτωσή? Εκαναν μαλαγανια τα ελτα?

Μου εχει τυχει σε απλη αποστολη που την φερνει δηλαδη ο ταχυδρομος της γειτονιας το εξης:

Το εφερε μια μερα και κοιταζω το tracking που ειχε πανω το κουτι ονλαιν (δεν ειχα ασχοληθει νωριτερα να κοιταξω tracking) και διαπιστωσα οτι στο συστημα ειχε γινει η παραδοση 2 μερες πριν. Προφανως το περασε στο συστημα ως οκ και απλα μου το εφερε την ημερα που μπορουσε.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, george1703 είπε

φιλε ποτε το αγορασες και πόσες μέρες έκανε να έρθει απο Ολλανδία Ελλάδα?

paypal   Nov 30, 2019 16:13:27 GMT+02:00
Transaction ID
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, xoxlasae είπε

23 λεπτά πριν, xoxlasae είπε

Παιδια μου γραφει η αποστολη οτι μου παραδοθηκε απο χτες...και σημερα 19 του μηνα και δεν εχω λαβει τιποτα...τι κανω σε αυτη την περίπτωσή? Εκαναν μαλαγανια τα ελτα?

Πάρε τηλέφωνο το ΕΛΤΑ της περιοχής σου, αν δεν το έχουν ζήτα το τηλ της διανομής ΕΛΤΑ της περιοχής σου και ζήτα να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο σου. Δεν πιστεύω να το άφησε στην πολυκατοικία και το πήρε άλλος, αν και το κάνουν και αυτό. Να ξέρεις ότι απ' το ταχυδρομείο με υπογραφή και ταυτότητα παραλαμβάνεις μόνο.

Επεξ/σία από fouzouras
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fouzouras είπε

Πάρε τηλέφωνο το ΕΛΤΑ της περιοχής σου, αν δεν το έχουν ζήτα το τηλ της διανομής ΕΛΤΑ της περιοχής σου και ζήτα να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο σου. Δεν πιστεύω να το άφησε στην πολυκατοικία και το πήρε άλλος, αν και το κάνουν και αυτό. Να ξέρεις ότι απ' το ταχυδρομείο με υπογραφή και ταυτότητα παραλαμβάνεις μόνο.

15 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μου εχει τυχει σε απλη αποστολη που την φερνει δηλαδη ο ταχυδρομος της γειτονιας το εξης:

Το εφερε μια μερα και κοιταζω το tracking που ειχε πανω το κουτι ονλαιν (δεν ειχα ασχοληθει νωριτερα να κοιταξω tracking) και διαπιστωσα οτι στο συστημα ειχε γινει η παραδοση 2 μερες πριν. Προφανως το περασε στο συστημα ως οκ και απλα μου το εφερε την ημερα που μπορουσε.

αυτο που περιεγραψε ο matrixx μου εχει συμβει και μενα μια φορα που το παρακολουθησα...επειδη η διευθυνση ειναι καταστηματος και το γνωριζει ο ταχυδρομος....ειχε κανει ακριβως αυτο...αλλα το ειχε φερει την αμεσως επομενη ... πρωτη φορα μου συμβαινει ομως να παιρνουν 2 ημερες και να μην εχω παραλαβει..

πηρα το τηλ της διανομης και αυριο θα παρω να δω.. υπαρχει περιπτωση να μου πουν ""μα μου σου του'' και καλα το παραδωσαμε ? ρωτησα και τα ελτα και μου ειπαν σε περιπτωση επιπλοκων ερχεσαι σε επαφη με τον αποστολεα και ζηταει αναλυτικο tracking

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xoxlasae είπε

Εγινε ενα μπερδεμα διαβασα τελευταια με τις διευθυνσεις στο bangοοd. Υπαρχει ενδεχομενο να το εστειλαν και αλλου.

Οποτε επικοινωνησε αμεσα να μαθεις που το εστειλαν. Σε οσους εγινε λαθος εγινε refund παντως μν αγχωνεσαι .

Εδω αναφερθηκε https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1149490691914498&id=459623087567932

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Τι δε το αμολανε μεσα / κατω στο γραμματοκιβώτιο και οποιου του κατσει ; :P 

Πριν μια εβδομάδα,σε άλλη αγορά, πέρασε ο ταχυδρόμος χτύπησε κουδούνι,κάνεις σπίτι και το παρατάει έξω στον δρόμο πίσω από μια γλάστρα!!!Θεούλης!Ευτυχώς το είδε ο πατέρας μου όταν γύρισε σπίτι.

Επεξ/σία από G.makrihairis
Δημοσ.
14 ώρες πριν, C1oud είπε

Εγινε ενα μπερδεμα διαβασα τελευταια με τις διευθυνσεις στο bangοοd. Υπαρχει ενδεχομενο να το εστειλαν και αλλου.

Οποτε επικοινωνησε αμεσα να μαθεις που το εστειλαν. Σε οσους εγινε λαθος εγινε refund παντως μν αγχωνεσαι .

Εδω αναφερθηκε https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1149490691914498&id=459623087567932

Είμαι ακριβώς σε αυτή την περίπτωση, με το συγκεκριμένο κινητό από banggood με αγορά λίγο παραπάνω από την τιμή του θέματος 11/11. Από 5/12 όπου φαίνεται στο tracking ξεκάθαρα πως κάτι πάει στραβά τους γράφω, την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν από DHL ότι έχει προφανώς λάθος διεύθυνση αλλά δεν μου έδωσαν λεπτομέρειες, προχτές το παράδωσαν σε κάποιον στη Γερμανία. Αλλά το banggood από αρχές του μήνα κάνει τον Κινέζο (please wait 1 more week), δεν παραδέχονται ότι έχει λάθος διεύθυνση και κάθε μέρα γράφουν τα ίδια copy-paste ενώ τους έχω εξηγήσει από την αρχή τι πρόβλημα υπάρχει. Παράλληλα έχω βέβαια και case στο paypal και περιμένω από εκεί.

Δημοσ.
Στις 20/12/2019 στις 8:58 ΠΜ, tomar26 είπε

Είμαι ακριβώς σε αυτή την περίπτωση, με το συγκεκριμένο κινητό από banggood με αγορά λίγο παραπάνω από την τιμή του θέματος 11/11. Από 5/12 όπου φαίνεται στο tracking ξεκάθαρα πως κάτι πάει στραβά τους γράφω, την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν από DHL ότι έχει προφανώς λάθος διεύθυνση αλλά δεν μου έδωσαν λεπτομέρειες, προχτές το παράδωσαν σε κάποιον στη Γερμανία. Αλλά το banggood από αρχές του μήνα κάνει τον Κινέζο (please wait 1 more week), δεν παραδέχονται ότι έχει λάθος διεύθυνση και κάθε μέρα γράφουν τα ίδια copy-paste ενώ τους έχω εξηγήσει από την αρχή τι πρόβλημα υπάρχει. Παράλληλα έχω βέβαια και case στο paypal και περιμένω από εκεί.

ξερει κανεις τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτην την περίπτωση εκτός απο το να περιμένουμε μεχρι να περασει ο καιρος και να ζητησουμε refund απ το paypal?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...