Papajohn Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Hello, Έχω σπίτι μου ότι χριάζομαι για να φτιάξω ενα μικρο media pc για το σαλόνι. Το συστημα το στήνω πάνω σε ένα μικρό microATX mobo και εναν παλιο Celeron 500mhz. (ασχετο, DivX λέτε να τραβάει; Το πρόβλημα μου ειναι πως δεν έχω μια καρτα γραφικων PCI (το Mobo δεν έχει AGP...) με TV Out... Εχω 3 TVout αλλά όλες είναι AGP. Θα ήθελα να ρωτήσω μεχρι ποιας εποχής κάρτες εβγαιναν σε PCI κια αν φυσικα είχαν TV-Out. Επίσης ξέρετε κανα μαγαζί στην Αθήνα με παλιό hardawre για να βρω αυτό που ψάχνω;; Papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Σε παλιές δεν θυμάμαι αν υπάρχουν pci + tvout, αλλά όπως και να χει είσαι σίγουρος ότι με μία αρχαία κάρτα θα μπορεί να παίξει divx ή dvd αυτό το pc; Σε καινούριες υπάρχουν σε ΑΤΙ σίγουρα, δυσεύρετες αλλά υπάρχουν, και αν θυμάμαι σωστά παίζουν γύρω στα 100€. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δες αυτή εδώ:http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=175962&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Πάντως αν βάλεις παλιά κάρτα με αυτή τη cpu όχι divX ούτε DVD δεν θα μπορείς να δεις, οπότε κοίτα μ[ηπως βάλεις μια οποιαδήποτε κάρτα γραφικών και πάρεις και κάποια κάρτα Mpeg2-mpeg4 extra με tv-out. παλιο hardware νομίζω είναι http://www.ocs.gr αλλά δεν ξέρω αν συμφέρουν οι τιμές. Κοίτα και σε τπτ αγγελίες Από την άλλη με 100ευρώ βάζεις μια μητρική με όλα onboard και ένα celeron 2.0 καιξεμπερδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Re c me Celeron 533a evlepa ke DVD ke DivX apsoga mexri to kalokeri.... Papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Θα πρότεινα να ψάξεις να βρείς μια Creative DXR3... λύνει τόσο το πρόβλημα της αναπαραγωγής όσο και του TV-Out. Το μόνο κακό είναι ότι δίνει μόνο SPDIF ήχο και συνεργάζεται μόνο με το player της Creative Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Κατσε τώρα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣ ΜΙΑ DXR3! Αν όχι αλλος φίλος έχει σίγουρα μια DXR2! Μισό λεπτό όμως, το tv out τους είναι κανινικό ή μονο και μόνο για DVD? Θα βλε΄πω κανονικά το dektop;;; Και έχουν και SPDIF out;; Για ήχο μονο απο DVD όμως ή και ας πούμε για MP3;;; ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ!! Papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Λοιπόν η DXR3 τουλάχιστον χρησιμοποιεί καλώδιο pass through από την κάρτα VGA, εγώ τη δική μου την έχω συνδεδεμένη με καλώδιο RGB D15-Sub (κοινώς VGA Out) στον προβολέα και βλέπω τα πάντα... δεν έχω δοκιμάσει αν και με το TV-Out ισχύει το ίδιο, λογικά λόγω του pass through ναι. Θα κοιτάξω και θα σου πω. Το SPDIF είναι μόνο για DVD και μόνο από το player της Creative. Για mp3 συνδέεις ξεχωριστά καλώδιο (ή καλώδια) από την κάρτα ήχου και χρησιμοποιείς όποιο player θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Narayan ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Δηλαδή θα έχω κανονικό TV out, ψηφιακό πολυκάναλο ήχο για τα DVD, καλή αναπαραγωγή DVD και πιθανότατα DivX!! Niiiiiiiice!! Και να σκεφτείς οτι αυτη τη καρτα πριν απο 1 μηνα την εβγαλα απο ενα pc ενος φίλου πριν κανα μηνα πετόντας τη σε μια γωνια και λέγοντας του: "τη βλακεία είναι αυτή;; Μετα τη μωρε την άρχηστη, tv out έχει η καρτα γραφικών σου και DVD βλέπεις άνετα τα με PowerDVD" ΜΑΚΑΡΙ να την έχει κρατήσει! Και δε μου λες, απο καλώδια τι χρειάζεται; Μόνο pass through με την VGA; ΔΗλαδή θα κάνει το καλώδιο απο τη παλια Voodoo2 μου! Τα άλλα καλώδια μπορώ να τα βρώ ή όχι, γιατι νομίζω πως αυτά πρόλαβα και του τα πέταξα.... Papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Το καλώδιο της DXR3 έχει ένα D15-Sub θηληκό που πηγαίνει στη VGA, και στην άλλη άκρη ένα βύσμα που μοιάζει με S-Video αλλά δεν είναι. Δεν κάνει το pass through της Voodoo δηλαδή, όμως μπορείς να πάρεις το καλώδιο από τον φίλο σου που έχει την DXR2 και να το χρησιμοποιήσεις στην DXR3. Χρειάζονται αυτό το καλώδιο, ένα D15-Sub θηληκό σε θηληκό (αν το μέσο προβολής έχει τέτοια υποδοχή) ή ένα S-Video σε S-Video. Για τον ήχο ένα ομοαξονικό καλώδιο ήχου SPDIF με αρσενικά RCA βύσματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ και ένα mini jack σε toslink, για ψηφιακό σήμα από την Audigy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Ωραια, αρχίζω τώρα την αναζήτηση των καρτών! Αν αντιμετωπίσω προβλημα θα σου στείλω κανα pm! ΤΗΝΧ! Papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.