Προς το περιεχόμενο

Philips Hue White and Color Ambiance E27 Starter Kit iSystem 129,00 € - Gen 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη προσφορα για την τιμη που εχουν γενικα..αλλα οταν υπαρχουν εξισου ποιοτικες εναλλακτικες σε φθηνοτερη τιμη(με ιδιες δυνατοτητες) https://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_009633100556.html?wid=1433363#goodsDetail 4 λαμπες στα 37$ με δωρο μεταφορικα, γιατι να προτιμησεις philips

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Καλη προσφορα για την τιμη που εχουν γενικα..αλλα οταν υπαρχουν εξισου ποιοτικες εναλλακτικες σε φθηνοτερη τιμη(με ιδιες δυνατοτητες) https://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_009633100556.html?wid=1433363#goodsDetail 4 λαμπες στα 37$ με δωρο μεταφορικα, γιατι να προτιμησεις philips

Σιγουρα υπαρχουν και πιο φθηνες επιλογες,και καλες μαλιστα αλλα στην Ελλαδα τουλαχιστον δεν εχουν πεσει τοσο ξανα οι συγκεκριμενες νομιζω!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον στα 119.90 και από το κατάστημα του αρχικού ποστ αλλά και από το Πλαίσιο και Καφκα (και όποιον άλλον το έχει εκτος Σκρουτζ)

Σκρούτζ από 200 αλλά το έχει μόνο το MM πλέον με χαμηλότερη τιμή στα 130 από Καφκα πριν κάνα 3μηνο

Παίζει και αυτό στα 200 που έχει 2 dimmer switches εξτρα των 20€ το καθένα, άρα θα είχε νόημα αν έβγαινε στα 160.

Νομίζω σύγκριση με άλλες λάμπες δύσκολα γίνεται αν θέλει να παίξει κάποιος με Alexa, Siri κτλπ αλλά δε το κατέχω το άθλημα και με ενδιαφέρει καθώς έχω ένα Echo Dot να κάθεται.

Επίσης αρκετός ντόρος έχει γίνει με την κατάργηση του version 1 bridge. Μπας και ετοιμάζουν το 3 και την φάμε???
https://www.reviewgeek.com/36907/how-to-tell-which-generation-of-philips-hue-bridge-you-have/

Υγ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι το ποστ είναι περσινό!

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.

Πήρα με 10ε περίπου Xiaomi Essential (white και RGB) και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από το φως.

Κάπως αρρωστιάρικο (950lumens) οπότε έχετε το νου σας όσοι επενδύσετε σε κάτι τέτοιο αν θα το κάνετε για το κύριο φως στο δωμάτιο ή όχι.

Προσωπικά τα έβαλα πλέον μόνο σε πορτατιφ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, majnun είπε

Πήρα με 10ε περίπου Xiaomi Essential (white και RGB) και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από το φως.

Κάπως αρρωστιάρικο (950lumens) οπότε έχετε το νου σας όσοι επενδύσετε σε κάτι τέτοιο αν θα το κάνετε για το κύριο φως στο δωμάτιο ή όχι.

Προσωπικά τα έβαλα πλέον μόνο σε πορτατιφ.

Έχω και εγώ μια Yeelight αλλά όπως είπες δεν...

Update:

Μετά από αρκετό ψάξιμο/διάβασμα και feedback από κολλητό που παρέλαβε φύγαν άλλα 119€.

Είναι η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη από όσο έψαξα τουλάχιστον για να μπείς στο οικοσύστημα της Philips που κατά γενική ομολογία τα υπόλοιπα τα "κατουράει".

Θα ζωντανέψει και το Echo Dot που έχω και κάθεται...

Επεξ/σία από Themos3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...