Προς το περιεχόμενο

[Voip VDSL Modem Router] FRITZ!Box 7530 85,99€ @amazon.it [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teosard είπε

Παιδιά όσοι το πήρατε παραλάβατε η μόνο έμενα καθυστέρησε?

Και εμένα έχει καθυστερήσει... Ήταν να παραλάβω μέχρι χθες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, athanaso77 είπε

Και εμένα έχει καθυστερήσει... Ήταν να παραλάβω μέχρι χθες.

Εμένα μέχρι 16 του μηνός ήταν να παραλάβω. 20 μέρες ούτε από Κίνα να το έπαιρνα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teosard είπε

Εμένα μέχρι 16 του μηνός ήταν να παραλάβω. 20 μέρες ούτε από Κίνα να το έπαιρνα 

Δυστυχώς οι αγορές από Amazon έχουν αυτό το αρνητικό. Είναι γνωστό φαινόμενο πάντως, τελευταία το παρατηρώ σε όλες μου τις παραγγελίες.

• Moderators
Δημοσ.

Ειδικα αν εχει φυγει με Deutsche post ειναι σχεδον στανταρ να κανει 20-25 μερες, 2-3-4-5 ως 10 περα απο το estimate. Καμια εκπληξη, δυστυχως. Το εχω γραψει εγω μονο 10 φορες στην ενοτητα. Τωρα δε που ειναι και γιορτες πιθανον να αργει και παραπανω ή και με αλλες μεταφορικες. Εχω στειλει επιστροφη στο Γερμανικο αμαζον me DHL συνταγματος και 22 μερες ταξιδι, εφτασε χθες εκει, ακομα refund οχι.

Δημοσ.

Μιλήστε με την εξυπηρέτηση. Όλο και κάποιο κουπόνι δίνουν σαν συγνώμη ή δώρο τα μεταφορικά. 

Κάθε φορά που έχω μιλήσει όλο και κάτι μου δίνουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα με ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές στα Γιάννενα.

Δεν έκανα καμία ρύθμιση πέρα από το να δηλώσω χώρα και cosmote. Μόνο οτεTV δεν είχα, γιατί λανθασμένα σύνδεσα την δορυφορική με το lan4.

Πρέπει να συνδεθεί οπουδήποτε εκτός από εκεί!

Δηλαδή lan1, lan2, lan3 ! Ούτε καν το όνομα χρήστη και κωδικό σύνδεσης δεν χρειάστηκε!

Μένει τώρα μια προσφορά για fritz fon να ολοκληρώσουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...