Προς το περιεχόμενο

[Voip VDSL Modem Router] FRITZ!Box 7530 85,99€ @amazon.it [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, AlexanderK είπε

Δοκίμασε το. αν δεν δουλέψει πάρε τηλέφωνο.

Εγώ χρειάστηκε και πήρα.

Ούτε εγώ έχω παραλάβει ακόμα, αναμένουμε δυστυχώς. 

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

Τι κάνω λάθος και η πόρτες παραμένουν κλειστές;

123.png.a353e95bc4c5b771b375f6dcfc1073e9.png

Στο IPv4 address in the internet βάλε την τοπική IP του PC που τρέχεις τον torrent client π.χ. 192.168.1.2   <--- άκυρο

Επειδή δεν έχω FRITZ!Box και μπορεί να σου είπα πατάτα, πρέπει να δηλώσεις με κάποιο τρόπο στον router να ξέρει σε ποια τοπική διεύθυνση θα κάνει forward, οπότε ψάξε στις επιλογές αν δεν είναι αυτό που σου είπα για να βρεις κάτι ανάλογο.

Λοιπόν ρίξε μια ματιά στο add device for sharing αν σου βγάζει επιλογή για να ορίσεις τοπική IP address, εκεί πρέπει να είναι.

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnpap21 είπε

Στο IPv4 address in the internet βάλε την τοπική IP του PC που τρέχεις τον torrent client π.χ. 192.168.1.2 

Επειδή δεν έχω FRITZ!Box και μπορεί να σου είπα πατάτα, πρέπει να δηλώσεις με κάποιο τρόπο στον router να ξέρει σε ποια τοπική διεύθυνση θα κάνει forward, οπότε ψάξε στις επιλογές αν δεν είναι αυτό που σου είπα για να βρεις κάτι ανάλογο.

Ευχαριστώ πολύ για την διάθεση. Γνωρίζω αυτό που αναφέρετε και είναι ήδη περασμένο στο ρούτερ. Συνεχίζω να περιμένω απάντηση από κάποιον που έχει τον συγκεκριμένο εξοπλισμό.

Τελικά για την ιστορία οι θύρες άνοιξαν μετά την επανεκκίνηση

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.
Στις 30/11/2019 στις 6:05 ΜΜ, smpt είπε

έχει και PSTN και VOIP.

Αλλά δεν δίνουν τους κωδικούς του VOIP ούτε στέλνουν αυτόματα τα settings με TR-069 όπως κάνει ο ΟΤΕ.  Οπότε αν το πάρεις, θα δουλέψει μόνο το internet

Ρώτησε τους, αν μπορείς να βάλεις ένα fritz και να παίξει από εκεί η τηλεφωνια.

Πήρα σήμερα στον ΟΤΕ και μου έκαναν ταυτοποίηση και μου έδωσαν έναν κωδικό για την τηλεφωνία. Ο υπάλληλος δεν καταλάβαινε ότι μπαίνουν αυτόματα οι κωδικοί στο Ρούτερ. Εγώ τώρα δεν μπορώ να βρω άκρη με τις ρυθμίσει.ς

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Πήρα σήμερα στον ΟΤΕ και μου έκαναν ταυτοποίηση και μου έδωσαν έναν κωδικό για την τηλεφωνία. Ο υπάλληλος δεν καταλάβαινε ότι μπαίνουν αυτόματα οι κωδικοί στο Ρούτερ. Εγώ τώρα δεν μπορώ να βρω άκρη με τις ρυθμίσει.ς

Πώς το πήραν; :P Τους εξήγησες για ποιο λόγο ζητάς τον κωδικό; Πώς ακριβώς το ζήτησες; "Θέλω το password για το VoIP σας"; Δώσε μας τα φώτα σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναπήρα τώρα και ο νέος υπάλληλος ευτυχώς κατάλαβε τι θέλω να κάνω, και περιμένω να μου τους περάσει αυτός απομακρυσμένα

(είπα θέλω το password για να σετάρω την voip τηλεφωνία σε δικό μου router και μου είπε πως θα με καλέσουν για ταυτοποίηση. Με κάλεσαν και μετά την ταυτοποίηση μου έστειλαν ένα sms " Ο κωδικός σας είναι ο KL&F*43 " Τώρα ο νέος τεχνικός που μου πέρασε τις ρυθμίσεις μου είπε πως οι κωδικοί δίνονται στις μεγάλες συνδέσεις των 100 & 200 και δεν είναι απαραίτητοι για τις 50άρες συνδέσεις)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

θέλεις οπωσδήποτε και τo UDP. Μπορεί να παίξει χωρίς TCP αλλά όχι χωρίς UDP
Αν το έχεις έτσι, γιατί δεν φαίνεται, δοκίμασε να μεγαλώσεις την πόρτα. Κάποιοι trackers θέλουν να βάλεις πάνω από 62000.

image.png.cd441bab369abe2e38a1c32ef92a613c.png

20 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Ξαναπήρα τώρα και ο νέος υπάλληλος ευτυχώς κατάλαβε τι θέλω να κάνω, και περιμένω να μου τους περάσει αυτός απομακρυσμένα

(είπα θέλω το password για να σετάρω την voip τηλεφωνία σε δικό μου router και μου είπε πως θα με καλέσουν για ταυτοποίηση. Με κάλεσαν και μετά την ταυτοποίηση μου έστειλαν ένα sms " Ο κωδικός σας είναι ο KL&F*43 " Τώρα ο νέος τεχνικός που μου πέρασε τις ρυθμίσεις μου είπε πως οι κωδικοί δίνονται στις μεγάλες συνδέσεις των 100 & 200 και δεν είναι απαραίτητοι για τις 50άρες συνδέσεις)

Πάντως εγώ που έχω 30ρα, συνδέθηκε μονο του και ενεργοποίησε και το voip χωρίς να κάνω κατι

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι κρατημένη για το cosmote TV.

Μπορείς να αλλάξεις την συμπεριφορά της, αλλά πρέπει να "πιάνουν" τα χέρια σου .

https://www.adslgr.com/forum/threads/1011018-fritz!box-7490-OTE-TV?p=6440312#post6440312

Αλλιώς, αν έχεις το voip password, μπορείς να επιλέξεις other αντί για cosmote profile. Έτσι θα απελευθερωθεί η LAN4. To Voip Θα το κάνεις configure με το χέρι.

Επεξ/σία από smpt
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

To public ip σου (αυτό που έχεις κρύψει) ξεκινάει από 100. Άρα είσαι σε προφιλ cgn και δε πρόκειται ποτέ να δουλέψει το port forward. Πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ζήτησε να σε βγάλουν από το cgn.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, bfc είπε

To public ip σου (αυτό που έχεις κρύψει) ξεκινάει από 100. Άρα είσαι σε προφιλ cgn και δε πρόκειται ποτέ να δουλέψει το port forward. Πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ζήτησε να σε βγάλουν από το cgn.

γύρισε μόνο του όταν έβαλα τους κωδικούς της cosmote. Τώρα έφτιαξα το αρχείο για να του κάνω restore τις ρυθμίσεις με αλλαγή χρήσης της τελευταίας θύρας από TV σε απλή ethernet ( από το λινκ του smpt ) αλλά περιμένω να μιλήσω πρώτα μαζί τους μήπως μου το κάνουν αυτοί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε

γύρισε μόνο του όταν έβαλα τους κωδικούς της cosmote. Τώρα έφτιαξα το αρχείο για να του κάνω restore τις ρυθμίσεις με αλλαγή χρήσης της τελευταίας θύρας από TV σε απλή ethernet ( από το λινκ του smpt ) αλλά περιμένω να μιλήσω πρώτα μαζί τους μήπως μου το κάνουν αυτοί.

Συμβαίνει πολλές φορές όταν βάζουμε καινούριο εξοπλισμό. Μίλησε μαζί τους και πες να σε βγάλουν από το cgn. Είναι πολύ συνηθισμένο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...