Προς το περιεχόμενο

[Voip VDSL Modem Router] FRITZ!Box 7530 85,99€ @amazon.it [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maroulisk είπε

Άπλα το 7590 τα έχει όλα και βασικά κάνει και για απλή και για voip ενώ με το 7530 αν έχεις απλή γραμμή  δεν μπορείς να το εκμεταλλευτής σε ότι κάνει . 

Βασικά λόγο ότι το έψαξα αρκετά εδώ και έξω θα πω απλά όποιος έχει voip να πάει σε αυτό . Δεν αξίζει τα τόσα πολλά παραπάνω χρήματα το 7590 .Και η προσφορά αυτή είναι τέλεια . 

Εγώ που έχω voip με τον ΟΤΕ δηλαδή δεν θα έχω θέμα σωστά; 

Όταν λες το 7590 τα κάνει όλα μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; 

Τι πιο σημαντικό θα χάσω αν πάω στο 7530.

Δεν ψάχνω κάτι εξεζητημένο αλλά μήπως χάσω κάποια λεπτομέρεια που οδηγήσει μετά σε ασυμβατότητα πχ. 

Σε ΝΑS που με ενδιαφέρει θα είμαι οκ; 

Εκεί φαντάζομαι δεν θα έχουν διαφορά σωστά; Με LAN εννοώ όχι στο ασύρματο. Είναι σίγουρα πιο δυνατό το 7590 στο WiFi. 

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτό του θέματος 7530 

Για το 7590 

κάλο διάβασμα , ο φίλος έκανε πολύ καλή δουλειά και τα λέει όλα αναλυτικά 

Επεξ/σία από maroulisk
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. :) Τα έχω διαβάσει και τα 2 review του. 

Απλα δεν έχω τόσες καλές τεχνικές γνώσεις πάνω στα δίκτυα για να καταλάβω τι θα μου λείψει. Κάποιους όρους δεν τους γνωρίζω. 

Επιγραμματικα αν γνωρίζει κάποιος 2-3 πράγματα. 

Ευχαριστώ και παλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικά το 7590 έχει καλύτερη CPU, περισσότερη μνήμη και καλύτερο WIFI.
Το μεγαλύτερο "προσόν" του είναι ότι μπορεί να συνεργαστεί και με PSTN ή ISDN τηλεφωνική γραμμή. Πρακτικά "παίζει" με οποιοδήποτε provider έχεις.

To 7390 είναι μόνο VOIP,  άρα παίζει μόνο με OTE.

https://en.avm.de/products/comparing-avm-products/fritzbox/all-connections/

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.

Μην περιμενετε παπαδες απο το WiFi του 7530 η του 7590, για 10 μετρα αποσταση (αντε και με 1 τοιχο ενδιαμεσα) ειναι οκ, για κατι περισσοτερο οχι. Δεν ειναι τυχαιο εξαλλου που ο περισσοτερος κοσμος τα παιρνει πλεον σετ με τα repeater τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβως ιδια εμβελεια με το plus δηλαδη ; Οκ γλιτώνεις το battery drain bug . Αν του βαλεις και ενα φτηνο https://www.skroutz.gr/s/19604178/Xiaomi-Mi-Router-4A.html καλυτερα ;  τα repeater τους δε τα βρισκεις ευκολα μονα και ειναι πολυ ακριβα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ακριβως ιδια εμβελεια με το plus δηλαδη ; Οκ γλιτώνεις το battery drain bug . Αν του βαλεις και ενα φτηνο https://www.skroutz.gr/s/19604178/Xiaomi-Mi-Router-4A.html καλυτερα ;  τα repeater τους δε τα βρισκεις ευκολα μονα και ειναι πολυ ακριβα .

Πλεον οι συσκευες τους δουλευουν πολυ καλα μεταξυ τους με το Mesh που εβγαλαν (κοινες ρυθμισεις), οχι πως με ενα αλλο δεν θα κανεις την δουλεια σου αλλα δεν θα ειναι το ιδιο αποτελεσματικο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, smpt είπε

To 7390 είναι μόνο VOIP,  άρα παίζει μόνο με OTE.

Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλά και η Νοβα  VOIP δεν ειναι; Έτσι μου είπαν στο τηλ. σημερα για το 100αρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει και PSTN και VOIP.

Αλλά δεν δίνουν τους κωδικούς του VOIP ούτε στέλνουν αυτόματα τα settings με TR-069 όπως κάνει ο ΟΤΕ.  Οπότε αν το πάρεις, θα δουλέψει μόνο το internet

Ρώτησε τους, αν μπορείς να βάλεις ένα fritz και να παίξει από εκεί η τηλεφωνια.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DjTony είπε

Τι εννοείς φίλε μου; 

Εννοεί ότι μπορείς να κάνεις vpn και να παίρνεις τηλ από το κινητό σου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της σταθερής σου. 

Αρκεί εκεί που βρίσκεσαι να έχεις απλά πρόσβαση στο ίντερνετ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που έγραψα, μπορείς να έχεις το σταθερό παντού μέσω των εφαρμογών my Fritz app και Fritz fon 

Όσοι είχαν Cyta είναι σαν το cyta4u

Επεξ/σία από leo066
Δημοσ.

το vpn είναι έτοιμο; ή χρειάζεται επιπλέον γνώσεις για ρυθμίσεις κτλ; γενικότερα ειναι ευκολο το στήσιμο για κλήσεις απο το σταθερό μέσω του κινητού;

Δημοσ.

1 ώρα πριν, panos7 είπε

Εννοεί ότι μπορείς να κάνεις vpn και να παίρνεις τηλ από το κινητό σου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της σταθερής σου.

Αρκεί εκεί που βρίσκεσαι να έχεις απλά πρόσβαση στο ίντερνετ.

Εκείνη την ώρα, αν είναι κάποιος σπίτι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτός το σταθερό έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...