Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασα την οθόνη του πιτσιρικά μου (lumia 640) και η αλλαγή της κοστίζει 60€.

τι μπορώ να αγοράσω σε αυτά τα λεφτά που να αξίζει για βιντεάκια YouTube και viber, φωτογραφίες κτλ

Δημοσ.

νομίζω ειμαι ανάμεσα σε αυτά...

xiaomi redmi 7a (16gb) 79€

xiaomi redmi 7a (32gb) 71€

meizu m6t (32gb) 89€

....και ιδικά στα 32gb. τι λέτε;;;

Δημοσ.
Στις 29/11/2019 στις 4:15 ΜΜ, batman_gardiki είπε

νομίζω ειμαι ανάμεσα σε αυτά...

xiaomi redmi 7a (16gb) 79€

xiaomi redmi 7a (32gb) 71€

meizu m6t (32gb) 89€

....και ιδικά στα 32gb. τι λέτε;;;

Έχεις βρει κάπου το redmi 7a 32g 71e?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,σήμερα έπεσε και έσπασε το κινητό του πατέρα μου οπότε θέλω μια σχετικά γρήγορη λύση για κινητό.

Στη μητέρα είχα πάρει πριν 1-2 χρόνια το redmi 5 και είναι ευχαριστημένη όπως και εγώ καθώς δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου χεχε. Ο πατέρας όμως πιστεύω ότι θα με "ενοχλήσει" οπότε να πάω καλύτερα σε pure android για να μην του πετάγονται διαφημίσεις και άσχετα πράματα; πχ nukia 5.1 ? Για Xiaomi A3 φοβάμαι να του πάρω γιατί δεν θα το προσέχει και νομίζω θα πάει άκλαφτο το κινητό.. 

Τέλος, αν όχι σε pure android για Xiaomi Redmi τα επόμενα μοντέλα από το Redmi 5 και μετά αξίζουν ? πχ το 6 και το 7 ή να πάω απευθείας στο Redmi 8;

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Για pure android το καλυτερο φθηνο ειναι το a3 που λες αλλα η nokia εχει και αλλα μοντελα οπως το 5.1 plus που ειναι εξαιρετικο.Αλλα μην πεσεις κατω απο 3/32 μνημη γιατι θα εχεις προβληματα εκτος και αν ο πατερας σου ειναι "ελαφρυς" χρηστης οπου δεν τον νοιαζει η χωριτικοτητα ή η ταχυτητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...