Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[.....ενώ η Cosmote βασίζεται στο 60% της παραγωγής στη Nokia και το υπόλοιπο 40% στην Ericsson.....]

Έχω παρακολουθήσει αναβάθμιση θέσης κινητής τηλεφωνίας της Cosmote από 3g σε 4g. Σχεδόν όλος ο εξοπλισμός που τοποθετήθηκε ήταν της Huawei. Είμαι λοιπόν πολύ σίγουρος ότι αυτό δεν ισχύει. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, balt123 είπε

δηλαδή για να καταλάβω... έχουμε φτάσει (ειδικά εδώ Ελλάδα) το 3G και το 4G στα όριά τους και καιγόμαστε να πάμε σε 5G, για να γίνουν οι "influencers" VR και να μπορείς να τους δεις ανα πάσα στιγμή? Αν και αυτό ίσως έχει τα θετικά του... :P;)

Δεν είναι μόνο η ταχύτητα του δικτύου που αναβαθμίζεται με το 5G αλλά έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα. Θα αλλάξει τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό και σε πολλούς τομείς. 

Δημοσ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να απομακρυνθούμε από την Αμερικανική και Ευρωπαϊκή επιρροή...

Είναι ευκαιρία μέσω της Κίνας, να αποκτήσει βαθμούς ελευθερίας η Ελλάδα από μια "συμμαχία", που μόνο ζημιά μας έχει κάνει!

• Like 5
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι γιατί το 4G μας είναι εξαιρετικό. Σαν το 4Κ των κονσολών, θα έχετε 4Κ αλλά θα είναι σαν να μην έχετε

Επεξ/σία από valkon
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, valkon είπε

Ναι γιατί το 4G μας είναι εξαιρετικό. Σαν το 4Κ των κονσολών, θα έχετε 4Κ αλλά θα είναι σαν να μην έχετε

Εγώ μια χαρά έχω 4K σε αρκετά γκειμς στο one x 🤔

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, anax111 είπε

[.....ενώ η Cosmote βασίζεται στο 60% της παραγωγής στη Nokia και το υπόλοιπο 40% στην Ericsson.....]

Έχω παρακολουθήσει αναβάθμιση θέσης κινητής τηλεφωνίας της Cosmote από 3g σε 4g. Σχεδόν όλος ο εξοπλισμός που τοποθετήθηκε ήταν της Huawei. Είμαι λοιπόν πολύ σίγουρος ότι αυτό δεν ισχύει. 

Εγώ απ' την άλλη είχα διαβάσει μια είδηση πριν λίγα χρόνια ότι η Huawei ή αγόρασε τις πατέντες της Νοκια ή εξαγόρασε το τμήμα τηλεπικοινωνιών της. Σε κάθε μία περίπτωση μιλάμε για το ίδιο αποτέλεσμα στους καταναλωτές οπότε σαφώς και οι εταιρίες θα κινηθούν στους πιο φθηνούς παρόχους και όχι στο τι ζητάει η ΗΠΑ και η κάθε ΗΠΑ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, markoliaz είπε

βαλτε ακτινοβολιες φουλ...να γεμισουμε να ψηθουν τα μυαλα.

Ναι ενώ τα τρόφιμα που τρως είναι καθαρά και χωρίς ενέσεις. Τα ζώα τα ταΐζουν  μονο χόρτα και οχι ένα σορό χάπια. Το νερό και τον αέρα τον καθαρίζουν καθε μερα και δεν έχει δηλητήρια από εργοστασια. Τα φρουτα παράγονται όλα φυσιολογικά και όχι με ένα μια μιγμα τεστοστερόνης με anavar. Tα σκουπιδια τα ανακυκλώνουν σε εργοστάσια και όχι στην χωματερή(αυτό ισχύει για την Ελλάδα που ακόμα έχει χωματερές) Λύσαμε όλα τα πιο πανω που λεω και και τώρα μας φταίει το 5g. Καλά οι ΗΠΑ πάνε και πιέζουν την Ελλάδα που το 5g θα φτάσει όταν θα έχει βγει το 6G δηλαδή σε 10+ χρονια. Προνοούν για το μέλλον.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mordred είπε

Υποτίθεται είναι και επιστημονικό-τεχνολογικό site το insomnia τρομάρα μου...

..

Το πρόβλημα σε πολλά πράγματα της καθημερινότητας. τόσο στην Ελλάδα, όσο και αλλού, είναι η μεγάλη έλληψη μόρφωσης. Μαθαίνουμε φυσική του 1800, μαθηματικά του 1700 (Νεύτωνας) και οικονομικά του πχ (ρώτα έναν πως βγαίνει το χρήμα και θα σου πει απο τις καταθέσεις,τόσο άσχεςτοι είμαστε...). 

Τώρα για το 5G, όσο οι εκπομπές της κινητής, του ραδιοφώνου κτλ  είναι σε χαμηλότερες συχνότητες από την οπτική ακτινοβολία, κινδινεύεις πιο πολύ από τον Ήλιο. Οι μόνες συχνότητες που δημιουργούν πρόβλημα είναι οι υπεριώδεις, δηλαδή πάνω από το οπτικό, όπου και εκεί ξεκινάνε εγκάυματα, καρκίνοι κτλ εξού και τα αντιλιακά. Άρα.....παμε παιδάκια του νηπιαγωγίου......το φως που βλεπουμε είναι μεγαλύτερη συχνότητα από τις εκπομπές ραδιοφώνου και κινητής και wifi κτλ.

Φυσικά, η λεγόμενη "Η/Μ μόλυνση" είναι και αυτό γεγονός, για όλα, ακόμα και για το νερό που θα πιεις πρέπει να υπάρχει μέτρο,  πχ αν κοιτάξεις για πολύ τον ήλιο θα τυφλωθείς.....αλλά καμία σχέση με τις συχνότητες που είναι ιοντίζουσες και σε καταστρέφουν.

Στη φύση υπάρχουν πολύ ισχυρότητες αλληλεπιδράσεις. Πχ το μόνιμο μαγνητικό πεδίο της γης που επιρεάζει ψυχολογία κτλ αυτό που το πας. Και όμως η φύση δεν έπαθε τίποτα.....Το δε μόνιμο βαρυτικό πεδίο της γής????? Μιλάμε για ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις......

Επεξ/σία από jimarass26
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, balt123 είπε

δηλαδή για να καταλάβω... έχουμε φτάσει (ειδικά εδώ Ελλάδα) το 3G και το 4G στα όριά τους και καιγόμαστε να πάμε σε 5G, για να γίνουν οι "influencers" VR και να μπορείς να τους δεις ανα πάσα στιγμή? Αν και αυτό ίσως έχει τα θετικά του... :P;)

πεστα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, markoliaz είπε

βαλτε ακτινοβολιες φουλ...να γεμισουμε να ψηθουν τα μυαλα.

Ποια μυαλά μας τα έχουν ψήσει από καιρό και με τα υπολείμματα γράφουμε όλοι τις ίδιες βλακείες.

Καλά και κακό είναι να δείχνουν οι Αμερικανοί ποιος κάνει κουμάντο στο μαγαζί που λέγεται Ελλάδα.

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα είχε η μαριορή το 5G που θέλουν να αποκτήσουμε (για το "καλό" μας,επειδή μας αγαπάνε και μας σκέφτονται!) οι αμερικάνοι, την μάρανε ... 🤔

Επεξ/σία από ELMastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...