infini Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Προσπαθώ να κάνω windows update και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. Το windows update είναι ενεργοποιημένο στα services. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Windows Update Troubleshooter https://aka.ms/diag_wu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Το έτρεξα, μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα, αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Restart στο κομπιούτερ έχεις κάνει ? Restart στην υπηρεσία ? Είναι original τα Windows ? Στο event viewer σου βγάζει κανένα σφάλμα ? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από donblunts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Τα έχω κάνει αυτά που αναφέρεις. Σε ποια επιλογή του event viewer θα δω αν βγάζει σφάλμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, infini είπε Τα έχω κάνει αυτά που αναφέρεις. Σε ποια επιλογή του event viewer θα δω αν βγάζει σφάλμα; Δες αρχικά στο γενικό των Win logs, και μετά στο Application and Services Logs\Microsoft\Windows\WindowsUpdateClient Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα