Ukforthemoment Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δεν μπορεί να βάλει πιο χαμηλά απο το προηγούμενο κτέο,δεν τον αφήνει το σύστημα.Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να ζητήσεις απο το κτέο να σου εκτυπώσουν με τι χλμ πέρασε τις προηγούμενες φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas210701 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Είναι από το εξωτερικό το αμάξι άρα δεν νομίζω να μπορώ να ζητήσω τι χλμ πέρασε τις άλλες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Άμα κάτι δεν σου αρέσει μην το παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, nikolas210701 είπε καλησπερα μια ερωτηση εχω να κανω πηρα ενα αυτοκινητο προσφατα απο εμπορο και κατα την αγορα του το περασε κτεο .γινεται να εχει γυρισμενα τα χιλιομετρα του και να λαδωσε το κτεο ωστε να μην φανει οτι εχει γυρισμενα χιλιομετρα? 1 ώρα πριν, nikolas210701 είπε Είναι από το εξωτερικό το αμάξι άρα δεν νομίζω να μπορώ να ζητήσω τι χλμ πέρασε τις άλλες φορες Εφόσον είναι από το εξωτερικό, τότε δεν θα δεις τίποτα απολύτως χρήσιμο στο δελτίο κτεο όσον αφορά τα διανυθέντα χλμ. Εντελώς άκυρη η ερώτηση που έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, nikolas210701 είπε καλησπερα μια ερωτηση εχω να κανω πηρα ενα αυτοκινητο προσφατα απο εμπορο και κατα την αγορα του το περασε κτεο .γινεται να εχει γυρισμενα τα χιλιομετρα του και να λαδωσε το κτεο ωστε να μην φανει οτι εχει γυρισμενα χιλιομετρα? Πηρες απο εμπορο αμαξι εξωτερικου και κατοπιν εορτης ψαχνεις να δεις αν εχει γυρισμενα χιλιομετρα; Καλη τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Θα έχει σβησμένα χιλιόμετρα σίγουρα Απλα για ψυχολογικούς λόγους καλό είναι να ξέρεις ποσά είναι τα αληθινά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Αμάξι που έρχετε από έξω έχει πάντα γυρισμένα χιλιόμετρα σκέψου το εξής περνάω εγώ κτεο εδώ ελλάδα κάθε δυο χρονια ΄σημερα που περνάω έχω πχ 180000 χιλιόμτρα σε δύο χρόνια μέσα γράφω 40000 χιλιόμτρα άρα συνολικά το αμάξι πρέπει να έχει 220 εγώ πάω και σβήνω 30000 χιόμετρα άρα πέφτουμε στα 190000 και έτσι δεν το ξέρει κανείς και ποτέ παρά αν το διαβάσει με ειδικό διαγνωστικό.Παράδειγμα μια μάντρα μεγάλη γνωστό όνομα στην παινία έχει αμάξι που όλα έχουν 92.000 μέχρι 95.000 όλα όμως τους είχα ρώτησεις για ένα προς ένα αυτά που έιναι όλα εισαγωγής δεν έχουν κατεβασμένα χιλιόμτρα νομίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Κρατάτε τα δελτία ΚΤΕΟ;Γίνεται να βγεί αντίγραφο των δελτίων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Αν είναι εισαγωγής, ΚΤΕΟ πέρασε πρώτη φορά για να βγάλει Ελληνικές πινακίδες. Οπότε γυρισμένα ή όχι χιλιόμετρα θα είναι τα πρώτα που καταγράφονται στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να είχε γίνει έλεγχος σε αντιπροσωπεία βάση αριθμού πλαισίου και εφόσον βέβαια υπήρχαν καταγραφές στο επίσημο δίκτυο της μάρκας. Την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισα αυτοκίνητο το οποίο ήρθε από Ολλανδία. Από πρώτο χέρι, με βιβλίο σέρβις και τα χιλιόμετρα συμφωνούν με τα καταγεγραμμένα στο σύστημα της Renault μέχρι και το τελευταίο σέρβις που έγινε τον Σεπτέμβριο. Φυσικά ελέγχθηκε και εξωνυχιστικά από μηχανικό και λαμαρινά, οπότε και προχώρησα στην αγορά του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις