Προς το περιεχόμενο

TP-Link WiFi Router AC1200 Archer C50 25€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

100 αρες είναι οι Ethernet εχ κρίμα .

Όντως 100αρες είναι. Ξενέρωσα πάρα πολύ. Εάν και το σκέφτομαι ακόμη και τώρα να το πάρω

Έχω 120αρα σπίτι και για αυτό με προβληματίζει. Εάν και 120/120 δεν πρόκειται να πιάσω θα είναι σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα 30 που πιάνω τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Για αντικατάσταση ενός Asus dsl-n14u, αξίζει;

Η γραμμή έιναι 24αρα και πιάνει περίπου 7mbps. Επίσης, πιο πολύ το θέλω για το 5Ghz WiFi για να στρημάρω μέσω steam link. Κάνει για την περίπτωσή μου;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε

Για αντικατάσταση ενός Asus dsl-n14u, αξίζει;

Η γραμμή έιναι 24αρα και πιάνει περίπου 7mbps. Επίσης, πιο πολύ το θέλω για το 5Ghz WiFi για να στρημάρω μέσω steam link. Κάνει για την περίπτωσή μου;

Ευχαριστώ.

Ίσως να ήταν καλύτερο να πας σε ένα καλύτερο modem/router και όχι σκέτο router

Και εγώ για τα 5ghz το θέλω επειδή γίνεται χαμός επειδή από 2.4 GHz δίκτυα και κάνουν παρεμβολές. @Mpiftekis 7 πιάνεις με wifi η με Ethernet. Εάν πιάνεις 7 με Ethernet πόσο πιάνεις με wifi?

• Thanks 1
Δημοσ.

Μη μπλέξετε με κάτω απο 1300Μbps στα 5GHz (αυτό έχει 867Mbs). Κάτοχος του Dlink Nighthawk D7000 Modem/Router (1300+600Mbps) και με 4 συσκευές στα 5GHz μπορώ να πω ότι την ψιλοακούει (άσχετα με την DSL).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, geodimis είπε

Μη μπλέξετε με κάτω απο 1300Μbps στα 5GHz (αυτό έχει 867Mbs). Κάτοχος του Dlink Nighthawk D7000 Modem/Router (1300+600Mbps) και με 4 συσκευές στα 5GHz μπορώ να πω ότι την ψιλοακούει (άσχετα με την DSL).

Netgear, οχι Dlink. Εγω του εχω πανω απο 10 συσκευες 5GHz και δεν τρωει κανενα κολλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το netgear ειναι 2 κατηγοριες πανω σε ποιοτητα και παλι βγαζει χιλια μυρια θεματα . Δες και το Mi router 4A στα ιδια λεφτα περιπου .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Στο σπίτι μου έχω 120/120 συμμετρική, με το παλιό ρουτερ με καλώδιο πιάνω κανονικά την πλήρη ταχύτητα και με wifi (2.4ghz) 50/50 εάν είμαι δίπλα του, και στο παραδιπλανό δωμάτιο γύρω στα 20. Με το νέο ρουτερ πιάνω 95 δίπλα του και 92 στο παραδιπλανό δωμάτιο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Το netgear ειναι 2 κατηγοριες πανω σε ποιοτητα και παλι βγαζει χιλια μυρια θεματα . Δες και το Mi router 4A στα ιδια λεφτα περιπου .

Αυτό, Είναι και gigabit και έχει και πολύ καλή ισχύ και κάλυψη χώρου. Στα 5GHz πάντως το σήμα πέφτει πολύ πιο γρήγορα από εμπόδια - στο δικό μου ενώ πιάνω το 2,4 μέχρι το επόμενο τετράγωνο τα 5GHz οριακά πιάνει στο πιο μακρινό δωμάτιο. Πιάνει πάντως και τερματίζει την 50αρα γραμμή μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...