Hapatingo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλό το windscribe αλλά lifetime έχει να βγάλει πολύ καιρό για να μην πω χρόνια. Όσο ήταν άγνωστο έβγαζε συνέχεια. Με τον ίδιο κωδικό πήρα keepsolid vpn lifetime στα $23.40, καθόλου παράξενο αν μετά απο 3 χρόνια το ίδιο πακέτο είναι στα χνάρια του windsribe, δηλαδή για 3 χρόνια. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Hapatingo Από το λίγο που δοκίμασα παίζει μια χαρά σε Disney+
SpoonyBar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρόνια δεν έχει --BF/CM πέρσι και πρόπερσι είχε lifetime το stacksocial. μάλιστα πρόπερσι κάτω απο $30, όταν το είχα πάρει. Απ ότι διαβάζω το κατήργησαν σαν προιόν- προσωρινά/μόνιμα. Πάντως τώρα θα κοιτούσα τα lifetime πακέτα από άλλα vpn που έχει το stacksocial. πχ γιαυτό βλέπω καλα reviews https://stacksocial.com/sales/lifetime-of-bulletvpn η το keepsolid https://stacksocial.com/sales/keepsolid-vpn-unlimited-lifetime-subscription-3 με κουπόνι πρέπει να βγαίνoυν $24~ λινκ για όλα https://stacksocial.com/search?utf8=✓&query=lifetime+vpn Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από SpoonyBar
paiktaras69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Aνασύρω το θέμα γιατί ψάχνω και εγώ vpn σε καλή τιμή, είχα αγοράσει για 3 χρόνια windscribe αλλά τέλος του χρόνου λήγει. Ποια είναι αυτή την εποχή αξιόπιστα και οικονομικά ? Δεν ψάχνω τίποτα τρελό, για κάποια torrent θα το χρησιμοποιώ κατά διαστήματα και δεν θα έλεγα όχι στο να έχει και Ελλάδα στις επιλογές του 1
vaggospro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Mullvad χρησιμοποιώ εγώ, λειτουργεί άψογα.
9-11 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Aνασύρω το θέμα γιατί ψάχνω και εγώ VPN σε καλή τιμή, είχα αγοράσει για 3 χρόνια Windscribe αλλά τέλος του χρόνου λήγει. Ποια είναι αυτή την εποχή αξιόπιστα και οικονομικά; Δεν ψάχνω τίποτα τρελό, για κάποια torrent θα το χρησιμοποιώ κατά διαστήματα και δεν θα έλεγα όχι στο να έχει και Ελλάδα στις επιλογές του. Αν ήξερα πως θα εξελισσόταν η Windscribe (τότε έμοιαζε «Πάροχος-λαχείο»), θα είχα αγοράσει την lifetime subscription που κόστιζε ~$10 παραπάνω ($14,40 κόστιζε η 3ετής με το voucher) και θα είχα ξεγνοιάσει. [Φαντάζομαι τηρούν τη συμφωνία για όσους επέλεξαν τότε την διά βίου συνδρομή, έτσι;] 2
Tzimmys Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Aνασύρω το θέμα γιατί ψάχνω και εγώ vpn σε καλή τιμή, είχα αγοράσει για 3 χρόνια windscribe αλλά τέλος του χρόνου λήγει. Ποια είναι αυτή την εποχή αξιόπιστα και οικονομικά ? Δεν ψάχνω τίποτα τρελό, για κάποια torrent θα το χρησιμοποιώ κατά διαστήματα και δεν θα έλεγα όχι στο να έχει και Ελλάδα στις επιλογές του Ωμοίως...
jimbo77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Και εμένα τελειώνει φέτος το Windscribe - μετανιώνω που δεν είχα πάρει lifetime πριν 3 χρόνια γιατί σκεφτόμουν ότι αυτές οι υπηρεσίες "εξαφανίζονται" σχετικά εύκολα. Έχει βρει κάποιος κάτι καλό σε lifetime που να υποστηρίζει split tunneling (και ιδανικά και wireguard protocol; ) Το windscribe καλύπτει και τα 2. 1
Dionisakos4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 εγώ κάθομαι και δίνω 3$ κάθε μήνα, πληρωμή στο windscribe γιατί δεν θέλω να βάζω ετήσιο κτλ κάθε 1η του μήνα , 2,5€ με custom plan , ίσως είναι "χαζό" με βάση αυτά που διαβάζω, γιατί ποτέ δεν έιχα πάρει χαμπάρι ότι το windscribe είχε παίξει με lifetime υπηρεσία (έπαθα πλάκα)
duende Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 απ'ο,τι βλεπω ηρθε σε ολους το e-mail 😄 λογικα κατι θα βγαλουν εν οψει bf
paiktaras69 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, duende είπε απ'ο,τι βλεπω ηρθε σε ολους το e-mail 😄 λογικα κατι θα βγαλουν εν οψει bf ποιο email ?
radeon9700 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ είχα πάρει την lifetime και ησύχασα από την BF του 2018 Δίνουν 10 χρονια τόσο φαίνεται μέσα η συνδρομή αλλα μόλις λήξει γίνετε ανανέωση https://windscribe.com/support/article/17/lifetime-account-expiry Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από radeon9700
Προτεινόμενες αναρτήσεις