radeon9700 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε Δινει ελληνικη IP? Καμια φορά ερχεται η μανα μου απο Ελλάδα και θελει ελληνικα καναλια οποτε αναγκαζομαι να σκαω 8 ευρω για 1 μηνα σε αντιστοιχα vpn.. 3 server εχει 1
ge0rgi0s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 κάθε πέρσι και καλύτερα .... η ίδια προσφορά τέτοια μέρα πέρσι ήταν στα 13ευρώ . Είμαι ευχαριστημένος πάντως ,το χρησιμοποιώ κυρίως για τορρεντς , μου κόβει γύρω στο 20% της ταχύτητας όταν συνδέομαι σε servers ευρωπαϊκούς .
KaiZeR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Από Ελλάδα έχει και φόρο που το πάει στα 44.64 δολλάρια
nyne Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Φανταζομαι οτι αν παρεις το νεο κουπονι τοτε προστιθεται στο παλιο η μετραει τα τρια χρονια απο σημερα?
savealekos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, radeon9700 είπε 3 server εχει εγω πάντως πολύ συχνά όταν συνδέομαι και μετά προσπαθώ να δω live tv μου λέει ότι δεν έχω ελληνική IP.. συνήθως το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω στους 2 απτους 3 σερβερς (αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματα)..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, KaiZeR είπε Από Ελλάδα έχει και φόρο που το πάει στα 44.64 δολλάρια Ισχυει αυτο; Γιατι περσι δεν ειχε κατι τετοιο.
Kostasallinone Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, savealekos είπε εγω πάντως πολύ συχνά όταν συνδέομαι και μετά προσπαθώ να δω live tv μου λέει ότι δεν έχω ελληνική IP.. συνήθως το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω στους 2 απτους 3 σερβερς (αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματα).. Μήπως είναι εικονικοί servers και όχι αληθινοί?
Billator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nyne είπε Φανταζομαι οτι αν παρεις το νεο κουπονι τοτε προστιθεται στο παλιο η μετραει τα τρια χρονια απο σημερα? Πέρυσι που είχα αγοράσει στα 13€ 2 συνδρομές μπήκαν η μία πίσω από την άλλη, μάλιστα προστέθηκαν σε ένα promo 3 μηνών που είχα δωρεάν της pro συνδρομής. Αν δεν άλλαξε κάτι θα ισχύει ακόμα. 17 λεπτά πριν, savealekos είπε εγω πάντως πολύ συχνά όταν συνδέομαι και μετά προσπαθώ να δω live tv μου λέει ότι δεν έχω ελληνική IP.. συνήθως το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω στους 2 απτους 3 σερβερς (αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματα).. Ενεργοποίησε την επιλογή Firewall όταν χρησιμοποιείς το VPN , οι ελληνικοί server κάνουν συχνά disconnect για 1-2 sec, οπότε εσένα σου γυρίσει στην κανονική σου IP και σε πετάνε εκτός. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Billator 1
hotcarver1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Σε σχεση με το purevpn τι λεει ρε παιδια?
Kostasallinone Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Από το ίδιο site πήρα το Ivacy VPN: Lifetime Subscription + NAT FirewallIvacy VPN: Lifetime Subscription + NAT Firewall στα 24 δολάρια.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Billator είπε Ιταλικό original φαινομενικά δεν παίζει, αλλά σου "ξεκλειδώνει" η επιλογή γλώσσας και υποτίτλου. Αν ξέρεις κάποιο που είναι exclusive εκεί μπορώ να το δοκιμάσω για σένα. Ευχαριστώ πολύ Μπορεις να δεις πχ αν υπαρχει το Amiche Da Morire ?
Georgegr3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά μην τρελαίνεστε ιδιαίτερα με την τιμή. ΕΙμαι στα δευτερο χρόνο της συνδρομής και το κοιταω σιγά-σιγά ώστε να πάω lifetime με την πρώτη ευκαιρία. Η συνδρομή αγοράστηκε Αύγουστο του 18 σε τιμή 24$ τα 3 χρόνια χωρίς κουπόνι. Επίσης, την Δευτέρα είχε πάλι τόσο που μπήκα και πέρυσι στην black όπως αναφέρθηκε είχε 40+ ή ετήσια. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Georgegr3
Billator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, stormrain είπε Ευχαριστώ πολύ Μπορεις να δεις πχ αν υπαρχει το Amiche Da Morire ? Η αλήθεια είναι ότι δεν το βρήκα αυτό αλλά δεν πρέπει να υπάρχει γενικά στο Netflix γιατί ούτε στην αναζήτηση (στο google) το έβγαζε.
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε Παιδιά μην τρελαίνεστε ιδιαίτερα με την τιμή. ΕΙμαι στα δευτερο χρόνο της συνδρομής και το κοιταω σιγά-σιγά ώστε να πάω lifetime με την πρώτη ευκαιρία. Η συνδρομή αγοράστηκε Αύγουστο του 18 σε τιμή 24$ τα 3 χρόνια χωρίς κουπόνι. Επίσης, την Δευτέρα είχε πάλι τόσο που μπήκα και πέρυσι στην black όπως αναφέρθηκε είχε 40+ ή ετήσια. Αυτο.. και εγω 3 χρονια το ειχα (γιατι ειμαι εξω και θελω GREEK SERVERS) .. περιμενω το LIFETIME.. αν οχι του χρονου στο BF ξανα! 1
darklordvader77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Πολύ καλό VPN είχα μηνιαίο Custom για Αμερικάνικο Netflix+μερικές χώρες. Στα 3 χρόνια μου βγαινε 100€, με τη προσφορά και αφού χρέωσε και Tax μου βγήκε 42,19€. Ευχαριστώ TS
Προτεινόμενες αναρτήσεις