Προς το περιεχόμενο

Windscribe VPN Pro 3y subscription 36$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

Δινει ελληνικη IP? Καμια φορά ερχεται η μανα μου απο Ελλάδα και θελει ελληνικα καναλια οποτε αναγκαζομαι να σκαω 8 ευρω για 1 μηνα σε αντιστοιχα vpn.. 

3 server εχει

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κάθε πέρσι και καλύτερα .... η ίδια προσφορά τέτοια μέρα πέρσι ήταν στα 13ευρώ . 

Είμαι ευχαριστημένος πάντως ,το χρησιμοποιώ κυρίως για τορρεντς  ,  μου κόβει γύρω στο 20% της ταχύτητας  όταν συνδέομαι σε servers ευρωπαϊκούς .

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι αν παρεις το νεο κουπονι τοτε προστιθεται στο παλιο η μετραει τα τρια χρονια απο σημερα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radeon9700 είπε

3 server εχει

εγω πάντως πολύ συχνά όταν συνδέομαι και μετά προσπαθώ να δω live tv μου λέει ότι δεν έχω ελληνική IP.. συνήθως το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω στους 2 απτους 3 σερβερς (αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματα)..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KaiZeR είπε

Από Ελλάδα έχει και φόρο που το πάει στα 44.64 δολλάρια

Ισχυει αυτο; Γιατι περσι δεν ειχε κατι τετοιο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, savealekos είπε

εγω πάντως πολύ συχνά όταν συνδέομαι και μετά προσπαθώ να δω live tv μου λέει ότι δεν έχω ελληνική IP.. συνήθως το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω στους 2 απτους 3 σερβερς (αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματα)..

Μήπως είναι εικονικοί servers και όχι αληθινοί?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nyne είπε

Φανταζομαι οτι αν παρεις το νεο κουπονι τοτε προστιθεται στο παλιο η μετραει τα τρια χρονια απο σημερα?

Πέρυσι που είχα αγοράσει στα 13€ 2 συνδρομές μπήκαν η μία πίσω από την άλλη, μάλιστα προστέθηκαν σε ένα promo 3 μηνών που είχα δωρεάν της pro συνδρομής. 

Αν δεν άλλαξε κάτι θα ισχύει ακόμα.

17 λεπτά πριν, savealekos είπε

Ενεργοποίησε την επιλογή Firewall όταν χρησιμοποιείς το VPN , οι ελληνικοί server κάνουν συχνά disconnect  για 1-2 sec, οπότε εσένα σου γυρίσει στην κανονική σου IP και σε πετάνε εκτός.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Billator είπε

Ιταλικό original φαινομενικά δεν παίζει, αλλά σου "ξεκλειδώνει" η επιλογή γλώσσας και υποτίτλου. 
Αν ξέρεις κάποιο που είναι exclusive εκεί μπορώ να το δοκιμάσω για σένα. 

Ευχαριστώ πολύ :D

Μπορεις να δεις πχ αν υπαρχει το Amiche Da Morire ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μην τρελαίνεστε ιδιαίτερα με την τιμή. ΕΙμαι στα δευτερο χρόνο της συνδρομής και το κοιταω σιγά-σιγά ώστε να πάω lifetime με την πρώτη ευκαιρία. Η συνδρομή αγοράστηκε Αύγουστο του 18 σε τιμή 24$ τα 3 χρόνια χωρίς κουπόνι. Επίσης, την Δευτέρα είχε πάλι τόσο που μπήκα και πέρυσι στην black όπως αναφέρθηκε είχε 40+ ή ετήσια.

Επεξ/σία από Georgegr3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ευχαριστώ πολύ :D

Μπορεις να δεις πχ αν υπαρχει το Amiche Da Morire ?

Η αλήθεια είναι ότι δεν το βρήκα αυτό αλλά δεν πρέπει να υπάρχει γενικά στο Netflix γιατί ούτε στην αναζήτηση (στο google) το έβγαζε. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Παιδιά μην τρελαίνεστε ιδιαίτερα με την τιμή. ΕΙμαι στα δευτερο χρόνο της συνδρομής και το κοιταω σιγά-σιγά ώστε να πάω lifetime με την πρώτη ευκαιρία. Η συνδρομή αγοράστηκε Αύγουστο του 18 σε τιμή 24$ τα 3 χρόνια χωρίς κουπόνι. Επίσης, την Δευτέρα είχε πάλι τόσο που μπήκα και πέρυσι στην black όπως αναφέρθηκε είχε 40+ ή ετήσια.

Αυτο.. και εγω 3 χρονια το ειχα (γιατι ειμαι εξω και θελω GREEK SERVERS) .. περιμενω το LIFETIME.. αν οχι του χρονου στο BF ξανα!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό VPN είχα μηνιαίο Custom για Αμερικάνικο Netflix+μερικές χώρες. Στα 3 χρόνια μου βγαινε 100€, με τη προσφορά και αφού χρέωσε και Tax μου βγήκε 42,19€. Ευχαριστώ TS :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...