Προς το περιεχόμενο

Windscribe VPN Pro 3y subscription 36$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://stacksocial.com/sales/windscribe-vpn-pro-3-yr-subscription

βαζετε τον κωδικο BFSave40 στο checkout και βγαινει 36 δολλαρια για 3 χρονια

λογικα μονο για σημερα

παιζει πολυ καλα στη Κινα, για οποιον ενδιαφερεται

Επεξ/σία από duende
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλά παίζουν και οι ελληνικοί server με ένα μικρό downtime μόνο, το οποίο λύθηκε με την προσθήκη τρίτου server. 

(Οι 2 πέφτουν μαζί ο τρίτος φαίνεται ανεξάρτητος) 

Έχω 6 χρόνια pro συνδρομή από πέρυσι αλλά στα 36 το life time είναι πολύ πολύ καλό. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Billator είπε

Πολύ καλά παίζουν και οι ελληνικοί server με ένα μικρό downtime μόνο, το οποίο λύθηκε με την προσθήκη τρίτου server. 

(Οι 2 πέφτουν μαζί ο τρίτος φαίνεται ανεξάρτητος) 

Έχω 6 χρόνια pro συνδρομή από πέρυσι αλλά στα 36 το life time είναι πολύ πολύ καλό. 

Δεν είναι lifetime:

36 δολλαρια για 3 χρονια

• Like 1
Δημοσ.

ειχα παρει αντιστοιχη προσφορα περισυ και το δοκιμασα προσφατα στη Κινα που πηγαινοερχομαι τακτικα και εχω το πιο μεγαλο προβλημα (great firewall). επαιξε καλυτερα απο καθε αλλο vpn εχω χρησιμοποιησει ολα τα χρονια,  ουτε λεπτο χωρις συνδεση. δε το περιμενα

Δημοσ.

Παίζει κανονικά το Netflix απο UK, US, Canada κλπ.

Πέρυσι τέτοια εποχή έβαλα το 1 year με 12(?) $ και το καταευχαριστήθηκα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, duende είπε

λογικα μονο για σημερα

Το "ending in 7 days" που γράφει κάτω από το  "add to cart" δεν το είδες;

33 λεπτά πριν, Billator είπε

Δεν είναι Lifetime συνδρομή του θέματος, είναι 3 χρόνια. Να διαβάζουμε και λίγο.

28 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ερώτηση, ξέρουμε αν δουλεύει για αλλα regions στο Netflix? 

Αμερική δεν μου έμπαινε σε μια φάση, έμπαινε Καναδά και Αγγλία κανονικά.

19 λεπτά πριν, stormrain είπε

Φιλε μου αν μπορεις (ή οποιος αλλος) να τσεκαρει αν μπαινει στο ιταλικο που με καιει, το αγοραζω αμεσα :D

Μπα, οι servers για Netflix είναι οι λεγόμενοι Windflix, οι οποίοι είναι UK, US, CA και JP.

Πέρσι, με $47 έπαιρνες Lifetime. Πρόπερσι στην Cyber Monday έπαιρνες Lifetime με $30. Το συγκεκριμένο προσωπικά δεν το θεωρώ καμιά σούπερ ευκαιρία.

Επεξ/σία από helicoid
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, helicoid είπε

Το "ending in 7 days" που γράφει κάτω από το  "add to cart" δεν το είδες;

Δεν είναι Lifetime συνδρομή του θέματος, είναι 3 χρόνια. Να διαβάζουμε και λίγο.

Πέρσι, με $47 έπαιρνες Lifetime. Πρόπερσι στην Cyber Monday έπαιρνες Lifetime με $30. Το συγκεκριμένο προσωπικά δεν το θεωρώ καμιά σούπερ ευκαιρία.

Ρε παιδιά το έσβησα γράψτε λάθος. :P Φτάνει τα χτυπήματα! χαχαχα

2 λεπτά πριν, Vaggos02 είπε

Παίζει κανονικά για US CA UK και JP , το τελευταίο μακάρι να είχε επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους γιατί έχει μεγάλη ποικιλία από anime. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση σαν VPN είναι πολύ καλο σαν προσφορα δεν ξέρω, γιατί και εγώ είχα πάρει lifetime όπως ειπώθηκε στα 40 ευρω μου φαίνεται. Βεβαια 10 χρονια φαίνεται στο account και άμα πας στα 10 χρονια στέλνεις email και ανανεώνεται για αλλα 10 χρονια αλλα ok.

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vaggos02 είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις γκαηζ!

Φιλε μου αν μπορεις (ή οποιος αλλος) να τσεκαρει αν μπαινει στο ιταλικο που με καιει, το αγοραζω αμεσα :D

Δημοσ.

To ending in 7 days αφορά τη προσφορά στα 59.99 δολλάρια.

Το promo code για να πάει στα 36 μπορεί να είναι όντως μόνο για σήμερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, stormrain είπε

Οι Windflix Servers που αναφερθηκαν πιο πανω Canada,USA,UK,Japan ειναι οι μονοι που εμφανιζει και απο το app του Tv Box (πολυ θετικο επισης για το συγκεκριμενο VPN και δεν μπλεκεις με strongswan κλπ) 
Ιταλια δεν το εχει σαν επιλογη στους ειδικους Windflix Servers αλλα δεν ξερω αν παιζει με ξερo Ιταλικο.

Btw τα κουπονια του stacksocial τα εχουν ανεβασει μερες αλλα μεχρι και εχτες δεν εμπαινε στην συγκεκριμενη προσφορα οποτε παιζει οντως να ειναι limited

Επεξ/σία από Sotosgl
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ιταλικό original φαινομενικά δεν παίζει, αλλά σου "ξεκλειδώνει" η επιλογή γλώσσας και υποτίτλου. 
Αν ξέρεις κάποιο που είναι exclusive εκεί μπορώ να το δοκιμάσω για σένα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δινει ελληνικη IP? Καμια φορά ερχεται η μανα μου απο Ελλάδα και θελει ελληνικα καναλια οποτε αναγκαζομαι να σκαω 8 ευρω για 1 μηνα σε αντιστοιχα vpn.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...