duende Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://stacksocial.com/sales/windscribe-vpn-pro-3-yr-subscription βαζετε τον κωδικο BFSave40 στο checkout και βγαινει 36 δολλαρια για 3 χρονια λογικα μονο για σημερα παιζει πολυ καλα στη Κινα, για οποιον ενδιαφερεται Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από duende 3 1
Billator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ καλά παίζουν και οι ελληνικοί server με ένα μικρό downtime μόνο, το οποίο λύθηκε με την προσθήκη τρίτου server. (Οι 2 πέφτουν μαζί ο τρίτος φαίνεται ανεξάρτητος) Έχω 6 χρόνια pro συνδρομή από πέρυσι αλλά στα 36 το life time είναι πολύ πολύ καλό. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Billator
enterhere Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Billator είπε Πολύ καλά παίζουν και οι ελληνικοί server με ένα μικρό downtime μόνο, το οποίο λύθηκε με την προσθήκη τρίτου server. (Οι 2 πέφτουν μαζί ο τρίτος φαίνεται ανεξάρτητος) Έχω 6 χρόνια pro συνδρομή από πέρυσι αλλά στα 36 το life time είναι πολύ πολύ καλό. Δεν είναι lifetime: 36 δολλαρια για 3 χρονια 1
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ερώτηση, ξέρουμε αν δουλεύει για αλλα regions στο Netflix?
duende Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 ειχα παρει αντιστοιχη προσφορα περισυ και το δοκιμασα προσφατα στη Κινα που πηγαινοερχομαι τακτικα και εχω το πιο μεγαλο προβλημα (great firewall). επαιξε καλυτερα απο καθε αλλο vpn εχω χρησιμοποιησει ολα τα χρονια, ουτε λεπτο χωρις συνδεση. δε το περιμενα
Vaggos02 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παίζει κανονικά το Netflix απο UK, US, Canada κλπ. Πέρυσι τέτοια εποχή έβαλα το 1 year με 12(?) $ και το καταευχαριστήθηκα. 1 1
helicoid Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, duende είπε λογικα μονο για σημερα Το "ending in 7 days" που γράφει κάτω από το "add to cart" δεν το είδες; 33 λεπτά πριν, Billator είπε Έχω 6 χρόνια pro συνδρομή από πέρυσι αλλά στα 36 το life time είναι πολύ πολύ καλό. Δεν είναι Lifetime συνδρομή του θέματος, είναι 3 χρόνια. Να διαβάζουμε και λίγο. 28 λεπτά πριν, stormrain είπε Ερώτηση, ξέρουμε αν δουλεύει για αλλα regions στο Netflix? Αμερική δεν μου έμπαινε σε μια φάση, έμπαινε Καναδά και Αγγλία κανονικά. 19 λεπτά πριν, stormrain είπε Φιλε μου αν μπορεις (ή οποιος αλλος) να τσεκαρει αν μπαινει στο ιταλικο που με καιει, το αγοραζω αμεσα Μπα, οι servers για Netflix είναι οι λεγόμενοι Windflix, οι οποίοι είναι UK, US, CA και JP. Πέρσι, με $47 έπαιρνες Lifetime. Πρόπερσι στην Cyber Monday έπαιρνες Lifetime με $30. Το συγκεκριμένο προσωπικά δεν το θεωρώ καμιά σούπερ ευκαιρία. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από helicoid 1
Billator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, helicoid είπε Το "ending in 7 days" που γράφει κάτω από το "add to cart" δεν το είδες; Δεν είναι Lifetime συνδρομή του θέματος, είναι 3 χρόνια. Να διαβάζουμε και λίγο. Πέρσι, με $47 έπαιρνες Lifetime. Πρόπερσι στην Cyber Monday έπαιρνες Lifetime με $30. Το συγκεκριμένο προσωπικά δεν το θεωρώ καμιά σούπερ ευκαιρία. Ρε παιδιά το έσβησα γράψτε λάθος. Φτάνει τα χτυπήματα! χαχαχα 2 λεπτά πριν, Vaggos02 είπε Παίζει κανονικά το Netflix απο UK, US, Canada κλπ. Πέρυσι τέτοια εποχή έβαλα το 1 year με 12(?) $ και το καταευχαριστήθηκα. Παίζει κανονικά για US CA UK και JP , το τελευταίο μακάρι να είχε επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους γιατί έχει μεγάλη ποικιλία από anime. 1 1
radeon9700 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση σαν VPN είναι πολύ καλο σαν προσφορα δεν ξέρω, γιατί και εγώ είχα πάρει lifetime όπως ειπώθηκε στα 40 ευρω μου φαίνεται. Βεβαια 10 χρονια φαίνεται στο account και άμα πας στα 10 χρονια στέλνεις email και ανανεώνεται για αλλα 10 χρονια αλλα ok.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Vaggos02 είπε Παίζει κανονικά το Netflix απο UK, US, Canada κλπ. Πέρυσι τέτοια εποχή έβαλα το 1 year με 12(?) $ και το καταευχαριστήθηκα. Ευχαριστω για τις απαντησεις γκαηζ! Φιλε μου αν μπορεις (ή οποιος αλλος) να τσεκαρει αν μπαινει στο ιταλικο που με καιει, το αγοραζω αμεσα
KaiZeR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 To ending in 7 days αφορά τη προσφορά στα 59.99 δολλάρια. Το promo code για να πάει στα 36 μπορεί να είναι όντως μόνο για σήμερα. 1
Sotosgl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stormrain είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις γκαηζ! Φιλε μου αν μπορεις (ή οποιος αλλος) να τσεκαρει αν μπαινει στο ιταλικο που με καιει, το αγοραζω αμεσα Οι Windflix Servers που αναφερθηκαν πιο πανω Canada,USA,UK,Japan ειναι οι μονοι που εμφανιζει και απο το app του Tv Box (πολυ θετικο επισης για το συγκεκριμενο VPN και δεν μπλεκεις με strongswan κλπ) Ιταλια δεν το εχει σαν επιλογη στους ειδικους Windflix Servers αλλα δεν ξερω αν παιζει με ξερo Ιταλικο. Btw τα κουπονια του stacksocial τα εχουν ανεβασει μερες αλλα μεχρι και εχτες δεν εμπαινε στην συγκεκριμενη προσφορα οποτε παιζει οντως να ειναι limited Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Sotosgl 1
Billator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, stormrain είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις γκαηζ! Φιλε μου αν μπορεις (ή οποιος αλλος) να τσεκαρει αν μπαινει στο ιταλικο που με καιει, το αγοραζω αμεσα Ιταλικό original φαινομενικά δεν παίζει, αλλά σου "ξεκλειδώνει" η επιλογή γλώσσας και υποτίτλου. Αν ξέρεις κάποιο που είναι exclusive εκεί μπορώ να το δοκιμάσω για σένα. 1
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δινει ελληνικη IP? Καμια φορά ερχεται η μανα μου απο Ελλάδα και θελει ελληνικα καναλια οποτε αναγκαζομαι να σκαω 8 ευρω για 1 μηνα σε αντιστοιχα vpn..
Προτεινόμενες αναρτήσεις