Προς το περιεχόμενο

[Smartband] Briame Smart Watch Bracelet Band Fitness Tracker - $0.99 - @aliexpress [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mrfan είπε

Δεν δέχεται πληρωμή με paypal

NEXT!

Alipay εγγύηση και επίσης δεν έχω χάσει ούτε ευρώ στο AliExpress και είμαι diamond μελος

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argi73 είπε

Πρωτάρης μάλλον στο Aliexpress.. 

Ναι, δεν μ αρέσει να δίνω αριθμούς καρτών κλπ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mrfan είπε

Ναι, δεν μ αρέσει να δίνω αριθμούς καρτών κλπ

όπως νιώθει ο καθένας άνετα.. δεν διαφωνώ . απλός το Alipay είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες πληρωμών.  Μπορείς να το δοκιμάσει με μια prepaid ή  Revolout.

Ευχαριστώ TS πήρα ! ίσως και κάποια ακόμα πραγματάκια 

Επεξ/σία από argi73
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argi73 είπε

όπως νιώθει ο καθένας άνετα.. δεν διαφωνώ . απλός το Alipay είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες πληρωμών.  Μπορείς να το δοκιμάσει με μια prepaid ή  Revolout.

Έλα μωρέ μην το κουράζουμε. Για 99 cents δεν δίνω αριθμούς καρτών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, christos4 είπε

Συγγνώμη, αλλά θα εμπιστευτείτε προϊόντα με όνομα Μπριάμι;;;; :-P:-P:-P

Έλα ρε φίλε.86 λεπτά κοστίζει.Πες ότι πηγές να ανοίξεις μια μαστίχα κ σου έπεσε. 😛 Τσίμπησα κ εγώ ένα . ευχαριστώ😛

Επεξ/σία από tolisroum
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα ένα ίδιο ακριβώς πριν 1 μήνα από Banggood, απλά του είχαν κοτσάρει άλλη μάρκα. Το πρώτο ήρθε DOA, το δεύτερο χάλασε η οθόνη του πάνω στη βδομάδα.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια άλλη δική μου πρόσφατη παραγγελία από αυτόν τον πωλητή, κάτι σαχλά ακουστικά που οι άλλοι τα πουλάνε στα €2 κι αυτός τα είχε στα 38 λεπτά, ακυρώθηκε από το Aliexpress μετά από μερικές μέρες "for security reasons." 'Οχι επειδή πέρασε η προθεσμία και δεν την έστειλε. Απλά αν στείλει να χαρείτε που θα το πάρετε φτηνά αλλά να έχετε ως βασική εκδοχή την ακύρωση.

Επεξ/σία από dimitris.ch
αφαίρεση υπογράμμισης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris.ch είπε

Μια άλλη δική μου πρόσφατη παραγγελία από αυτόν τον πωλητή, κάτι σαχλά ακουστικά που οι άλλοι τα πουλάνε στα €2 κι αυτός τα είχε στα 38 λεπτά, ακυρώθηκε από το Aliexpress μετά από μερικές μέρες "for security reasons." 'Οχι επειδή πέρασε η προθεσμία και δεν την έστειλε. Απλά αν στείλει να χαρείτε που θα το πάρετε φτηνά αλλά να έχετε ως βασική εκδοχή την ακύρωση.

Κ εγώ κάτι τέτοιο περιμένω.. από 9000 απόθεμα το κάθε χρώμα λίγο δύσκολο να έχει..Κάνει ένα δανειακι από εμάς να κουκουλωσει κάτι τρύπες ο Κινέζος. Χαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...