Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, killbillkill είπε

Η εξαργύρωση πόντων μπορεί να γίνει επιτόπου;; ξέρει κάποιος; 

Αυτο οντως εννοεις ή μηπως....?

5 ώρες πριν, killbillkill είπε

Η εξαργύρωση ΤΩΝ πόντων μπορεί να γίνει επιτόπου;; ξέρει κάποιος; 

Γενικα ποντους εξαργυρωνεις ο,τι ωρα θες, και ιντερνετικα να παραγγειλεις εμφανιζεται στο βημα πληρωμης η δυνατοτητα εξαργυρωσης.

Αν ομως εννοεις "τους" ποντους απο την αγορα που "θα" κανεις, τοτε προφανως οχι, οπως σου εδειξαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα χαρακτηριστικά της πάντως φυσάνε, όπως λέει κι ο φίλος από πάνω περιμένουμε εντυπώσεις, πάντως στο σκρουτζ για την 50ρα η μία κριτική που εχει είναι πολύ καλή και μάλλον διαθέτει va panel.

Επεξ/σία από satelitas
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, smyrali είπε

την πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Ναι την πηρα εγω, οταν παραλαβω απο εβδομδα θα γραψω εντυπωσεις. Αν και το θεμα ειναι να την αγορασεις σημερα για να εκμεταλευτεις το bonus της καρτας

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, gbras είπε

Ναι την πηρα εγω, οταν παραλαβω απο εβδομδα θα γραψω εντυπωσεις. Αν και το θεμα ειναι να την αγορασεις σημερα για να εκμεταλευτεις το bonus της καρτας

Ευχαριστημένος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, smyrali είπε

Ευχαριστημένος;

Όταν παραλάβω από βδομάδα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

την πήρα εγώ για τηλεόραση παρουσιάσεων στο γραφείο. Ταχύτατο λειτουργικό, αποδεκτό 4Κ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος, μια χαρά θέαση γενικά για τα λεφτά της. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έπαιρνα και μια 2η για το σπίτι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την τσίμπησα σήμερα (55"-399€) προς αντικατάσταση μιας Sony KDL-50W685A (Full HD, 3D).

Ελπίζω να μην απογοητευτώ.

• Moderators
Δημοσ.

Στα 300 που ηταν BF μπορει να αξιζε. Τωρα νομιζω οτι στα 399 δεν ειναι καλη επιλογη, εχει θεματα που εχουν αναφερθει στα 2 τοπικ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...