Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα..Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο για μια ερώτηση που έχει σχέση με το CCNA,αλλά δε βρίσκω κάτι καλύτερο..
Στο challenge του 1.2.4.4 ζητάει:" Open a new instance of Packet Tracer. Create a new network with at least two LANs connected by a WAN. Connect all the devices.".
Δημιουργώ αυτό που φαίνεται εδώ.Χωρίς τύχη όμως..Αν έχει κανείς κάποια ιδέα ή μπορεί να βοηθήσει παραπάνω,να ανεβάσω και το pkt,μήπως βρούμε κάποια άκρη..
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν είναι σε λάθος μέρος το post..

Δημοσ.
16 ώρες πριν, bananasplit είπε

καλημέρα..Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο για μια ερώτηση που έχει σχέση με το CCNA,αλλά δε βρίσκω κάτι καλύτερο..
Στο challenge του 1.2.4.4 ζητάει:" Open a new instance of Packet Tracer. Create a new network with at least two LANs connected by a WAN. Connect all the devices.".
Δημιουργώ αυτό που φαίνεται εδώ.Χωρίς τύχη όμως..Αν έχει κανείς κάποια ιδέα ή μπορεί να βοηθήσει παραπάνω,να ανεβάσω και το pkt,μήπως βρούμε κάποια άκρη..
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν είναι σε λάθος μέρος το post..

Γεια σου φίλε μου

Καταρχας να σε ρωτησω απο γνώσεις δικτύου σε τι επίπεδο πιστευεις οτι είσαι;

Γνωρίζεις τι κάνει το Modem, to router, to switch κτλ?

Γιατι αν τα ξεκινας τώρα θα δυσκολευτείς πολύ με το ccna...

Δημοσ.

μου φαίνεται μ@@@κία μου τώρα που το λες..αλλά νομίζω πως κάπου το είδα..δηλαδή,router-modem-switch,όπως τα έχω..
παρόλα αυτά όπως το βλέπω δεν παίρνει καν ip το modem..οπότε αυτό που ψάχνω είναι κάποια ρύθμιση (λογικά) στο ρούτερ που "αναπαριστά" το internet..

Δημοσ.

Το μόντεμ σκέτο όπως το έχεις κάνει κλήση ή συγχρονισμό. Δεν κάνει δρομολόγηση πακέτων. Αυτά που έχουμε σπίτια μιας είναι Modem/ Routers με ενσωματωμένο switch και access point. Άρα όπως και να έχει χρειάζεσαι το ρούτερ όπως σου πε ο madriver. Από κει και μετά δεν είναι ανάγκη να παίζεις με cloud και να μπερδεύεσαι στο packet tracer. Φτιάξε το κάθε LAN να συνδέεται σε ένα router στη κάθε πλευρά (άρα το κάθε switch σύνδεση με ένα ρουτεράκι) και απο κει και μετά φτιάξε στο κέντρο ένα ρούτερ που θα παριστάνει τον ISP με δυο serial interfaces και συνδεσέ το στα άλλα δυο router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός του οτι είναι ελλιπές, δεν είναι αυτό που σου ζητάει.
Βγάλε τα DSL modemάκια, τα cloud, και σύνδεσε το LAN01 με το SW01 και αυτά στο R01, μετά το LAN02 με το SW02 και αυτά στο R02, τα 2 router μεταξύ τους, και φτιάξε τις διαδρομές.

Επεξ/σία από donblunts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...